reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
20221110_135247.jpg

Noo niestety u mnie beta <1.2. Troszkę sobie płacze, smutno mi, ale cóż, nie udało się. Moj mąż powiedział do Kubusia ze to tylko pokazuje jakim wielkim jest cudem 💕 i to prawda.
Ja już nie podchodzę do żadnych stymulacji i transferów, trzymam za Ciebie @Ruda08 kciuki! ☺️ bądź dobrej myśli 😘
Kurczę 😥. A juz myślałam, że się uda 😥. Taki nasz los😥. Przesyłam dużo przytulasków dla ciebie i całusy dla Kubusia ❤️

U nas na messengerze z przedszkola takie informacje, trzeba się ubrać na galowo , inna mama pisze ze syn powiedział że na niebiesko, inna pisze że na czerwono a kolejną że dziecko powiedziało żeby kasę przynieść 🤣🤣😍😍
moja mowi w tamtym tyg - mam chlopaka! Dziele sie nim z Laia. Juz na zawsze bedziemy we trojke! 🤣 Ojciec zawal, mowi ze mu nogi z d powyrywa. Wczoraj tekst: juz nie mam chlopaka! Maz odetchnal, a ta do niego: teraz mam dziewczyne, nazywa sie Emma 🤣🤦🏻‍♀️🙈🤣😁🤣

reklama
Do góry