reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Noo niestety u mnie beta <1.2. Troszkę sobie płacze, smutno mi, ale cóż, nie udało się. Moj mąż powiedział do Kubusia ze to tylko pokazuje jakim wielkim jest cudem 💕 i to prawda.
Ja już nie podchodzę do żadnych stymulacji i transferów, trzymam za Ciebie @Ruda08 kciuki! ☺️ bądź dobrej myśli 😘

No nieeeee 😭😭 kochana bardzo mi przykro 😭najważniejsze to, że jesteście spełnieni w swoich rolach.
Jeszcze bd powtarzać betę ? Bo teraz to był 7 dpt ?

U mnie co ma być to będzie. Wracam z wlewu z intralipidu, a bardziej probuje. Znowu stoję w korku 🤨🤨

reklama
Noo niestety u mnie beta <1.2. Troszkę sobie płacze, smutno mi, ale cóż, nie udało się. Moj mąż powiedział do Kubusia ze to tylko pokazuje jakim wielkim jest cudem 💕 i to prawda.

No nieeeee 😭😭 kochana bardzo mi przykro 😭najważniejsze to, że jesteście spełnieni w swoich rolach.
Jeszcze bd powtarzać betę ? Bo teraz to był 7 dpt ?

U mnie co ma być to będzie. Wracam z wlewu z intralipidu, a bardziej probuje. Znowu stoję w korku 🤨🤨
Nieee, nic nie powtarzam, za długo siedzę w temacie żeby wiedzieć co oznacza beta <1.2 w 7dpt 😜 odstawiam dziś wszystkie leki i pewnie będę przez kilka dni godzić się z rzeczywistością i wracać do swojej codzienności, w końcu bez wyjazdów, badań i problemów z godzeniu tego z praca itp. Już na jutro umowilam się na wino z siostra na netflixa, pobecze i jakoś to dalej będzie 😜

Ja już nie podchodzę do żadnych stymulacji i transferów, trzymam za Ciebie @Ruda08 kciuki! ☺️ bądź dobrej myśli 😘
Przykro mi ;(
Najważniejsze, że chociaż ten jeden cud udało Ci się wyszarpać w tej nie równej walce i jesteś spełnioną mamą ;)

ale wiesz, ze to jedt baardzo odradzane przez fizjoterapeutow?
Leżaki niby też ale ja sama będąc z dwójką dzieci muszę je jakoś zabezpieczyć jeśli będę chciała iść np do toalety 🤔😁🫣 z drugiej strony nie będę ich tam trzymała cały dzień, raczej w formie godzinnej zabawy dla odmiany od przewracania się na podłodze 😁

Leżaki niby też ale ja sama będąc z dwójką dzieci muszę je jakoś zabezpieczyć jeśli będę chciała iść np do toalety 🤔😁🫣 z drugiej strony nie będę ich tam trzymała cały dzień, raczej w formie godzinnej zabawy dla odmiany od przewracania się na podłodze 😁
plaskie lezaxzki nie sa odradzane.
Luz, zrobisz jak zechcesz. Specjalisci odradzaja.
A chcesz miec dzieci pod kontrola jak np musisz isc do toalety to kojec fajna opcja.

plaskie lezaxzki nie sa odradzane.
Luz, zrobisz jak zechcesz. Specjalisci odradzaja.
A chcesz miec dzieci pod kontrola jak np musisz isc do toalety to kojec fajna opcja.
Mpja za mna chodzi🥴
U nas jest etap interesowania sie ludzkim cialem.Maz kapie sie z otwartymi drzwiami Misia lubi sie przygladac a teraz patrzy co ten tata tam ma.I zaglada ze mama nie ma tego czegos co ma tata.Oglada nas z kazdej strony jak wsyajemy z toalety lub maz sie wyciera🤣

Mpja za mna chodzi🥴
U nas jest etap interesowania sie ludzkim cialem.Maz kapie sie z otwartymi drzwiami Misia lubi sie przygladac a teraz patrzy co ten tata tam ma.I zaglada ze mama nie ma tego czegos co ma tata.Oglada nas z kazdej strony jak wsyajemy z toalety lub maz sie wyciera🤣
my się kapiemy wszyscy razem, tzn mały w wannie a my pojedynczo pod prysznicem, także nagość u nas nie jest tabu. Ja to już od dawna nie wiem co to toaleta w samotności 😂😂

reklama
Dziewczyny u mnie tez dupa .
28dpt - pęcherzyk ok 16 mm i praktycznie pusty jakieś tylko cienie widać ale Pani dr powiedziała ze tak samo było ponad tydzień temu tyle ze pęcherzyk urósł .
Termin z om 6+1
Z usg wychodzi na 6+2
Badanie robiła moja znajoma i dobra lekarka która No nie ukrywam nie dawała nadzieji na dobre rozwiązanie .
W poniedziałek idę jesCZe prywatnie na wizyte ale nie spodziewam się niczego pozytywnego .
Póki co potrzebuje odpoczynku …
I powrotu do normalność . Jak nie przepadam jakoś mega za swoją pracą tak chciałabym już do niej wrócić 🤦🏻‍♀️🙃🤪
Póki co dajemy sobie na chwile przerwę od in vitro , transferów i leków …

Do góry