reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Noo niestety u mnie beta <1.2. Troszkę sobie płacze, smutno mi, ale cóż, nie udało się. Moj mąż powiedział do Kubusia ze to tylko pokazuje jakim wielkim jest cudem 💕 i to prawda.
Ja już nie podchodzę do żadnych stymulacji i transferów, trzymam za Ciebie @Ruda08 kciuki! ☺️ bądź dobrej myśli 😘

No nieeeee 😭😭 kochana bardzo mi przykro 😭najważniejsze to, że jesteście spełnieni w swoich rolach.
Jeszcze bd powtarzać betę ? Bo teraz to był 7 dpt ?

U mnie co ma być to będzie. Wracam z wlewu z intralipidu, a bardziej probuje. Znowu stoję w korku 🤨🤨

reklama
Noo niestety u mnie beta <1.2. Troszkę sobie płacze, smutno mi, ale cóż, nie udało się. Moj mąż powiedział do Kubusia ze to tylko pokazuje jakim wielkim jest cudem 💕 i to prawda.

No nieeeee 😭😭 kochana bardzo mi przykro 😭najważniejsze to, że jesteście spełnieni w swoich rolach.
Jeszcze bd powtarzać betę ? Bo teraz to był 7 dpt ?

U mnie co ma być to będzie. Wracam z wlewu z intralipidu, a bardziej probuje. Znowu stoję w korku 🤨🤨
Nieee, nic nie powtarzam, za długo siedzę w temacie żeby wiedzieć co oznacza beta <1.2 w 7dpt 😜 odstawiam dziś wszystkie leki i pewnie będę przez kilka dni godzić się z rzeczywistością i wracać do swojej codzienności, w końcu bez wyjazdów, badań i problemów z godzeniu tego z praca itp. Już na jutro umowilam się na wino z siostra na netflixa, pobecze i jakoś to dalej będzie 😜

Ja już nie podchodzę do żadnych stymulacji i transferów, trzymam za Ciebie @Ruda08 kciuki! ☺️ bądź dobrej myśli 😘
Przykro mi ;(
Najważniejsze, że chociaż ten jeden cud udało Ci się wyszarpać w tej nie równej walce i jesteś spełnioną mamą ;)

ale wiesz, ze to jedt baardzo odradzane przez fizjoterapeutow?
Leżaki niby też ale ja sama będąc z dwójką dzieci muszę je jakoś zabezpieczyć jeśli będę chciała iść np do toalety 🤔😁🫣 z drugiej strony nie będę ich tam trzymała cały dzień, raczej w formie godzinnej zabawy dla odmiany od przewracania się na podłodze 😁

Leżaki niby też ale ja sama będąc z dwójką dzieci muszę je jakoś zabezpieczyć jeśli będę chciała iść np do toalety 🤔😁🫣 z drugiej strony nie będę ich tam trzymała cały dzień, raczej w formie godzinnej zabawy dla odmiany od przewracania się na podłodze 😁
plaskie lezaxzki nie sa odradzane.
Luz, zrobisz jak zechcesz. Specjalisci odradzaja.
A chcesz miec dzieci pod kontrola jak np musisz isc do toalety to kojec fajna opcja.

plaskie lezaxzki nie sa odradzane.
Luz, zrobisz jak zechcesz. Specjalisci odradzaja.
A chcesz miec dzieci pod kontrola jak np musisz isc do toalety to kojec fajna opcja.
Mpja za mna chodzi🥴
U nas jest etap interesowania sie ludzkim cialem.Maz kapie sie z otwartymi drzwiami Misia lubi sie przygladac a teraz patrzy co ten tata tam ma.I zaglada ze mama nie ma tego czegos co ma tata.Oglada nas z kazdej strony jak wsyajemy z toalety lub maz sie wyciera🤣

Mpja za mna chodzi🥴
U nas jest etap interesowania sie ludzkim cialem.Maz kapie sie z otwartymi drzwiami Misia lubi sie przygladac a teraz patrzy co ten tata tam ma.I zaglada ze mama nie ma tego czegos co ma tata.Oglada nas z kazdej strony jak wsyajemy z toalety lub maz sie wyciera🤣
my się kapiemy wszyscy razem, tzn mały w wannie a my pojedynczo pod prysznicem, także nagość u nas nie jest tabu. Ja to już od dawna nie wiem co to toaleta w samotności 😂😂

reklama
Dziewczyny u mnie tez dupa .
28dpt - pęcherzyk ok 16 mm i praktycznie pusty jakieś tylko cienie widać ale Pani dr powiedziała ze tak samo było ponad tydzień temu tyle ze pęcherzyk urósł .
Termin z om 6+1
Z usg wychodzi na 6+2
Badanie robiła moja znajoma i dobra lekarka która No nie ukrywam nie dawała nadzieji na dobre rozwiązanie .
W poniedziałek idę jesCZe prywatnie na wizyte ale nie spodziewam się niczego pozytywnego .
Póki co potrzebuje odpoczynku …
I powrotu do normalność . Jak nie przepadam jakoś mega za swoją pracą tak chciałabym już do niej wrócić 🤦🏻‍♀️🙃🤪
Póki co dajemy sobie na chwile przerwę od in vitro , transferów i leków …

Do góry