reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

20221110_132134.jpg

reklama
Kup karnet na basen nasza od 6 miesiąca chodzila i bardzo lubiła, ja jestem na nie jeśli chodzi o zabawki , ileż to można??!?!?!??!
moja tez miala 6 miesiecy jak zaczela. Teraz ma 5.5 i plywa juz luzacko.
Ale wiesz to dziecko brata, ja mu nie bede zycia organizowac karnetem, bo nie wiem czy oni chca chodzic regularnie na basen.

moja tez miala 6 miesiecy jak zaczela. Teraz ma 5.5 i plywa juz luzacko.
Ale wiesz to dziecko brata, ja mu nie bede zycia organizowac karnetem, bo nie wiem czy oni chca chodzic regularnie na basen.
Aha no tak rozumiem, wiesz, tem skoczek fajny co mamy aha i zaraz jeszcze foto podeślę super jezdzika

O i to jest megaaaa sprzęt to polecam wszystkim dzieciekom , jeździ bez odpychania nogami tylko kierowniaca trzeba pokręcić , nie wywrotne, moja teraz 5 latka jeździ po chacie , ale już i młodsza się szykuje także spoko

reklama
Do góry