reklama
nieagatka
Fanka BB :)
moja tez miala 6 miesiecy jak zaczela. Teraz ma 5.5 i plywa juz luzacko.Kup karnet na basen nasza od 6 miesiąca chodzila i bardzo lubiła, ja jestem na nie jeśli chodzi o zabawki , ileż to można??!?!?!??!
Ale wiesz to dziecko brata, ja mu nie bede zycia organizowac karnetem, bo nie wiem czy oni chca chodzic regularnie na basen.
nieagatka
hahaha no po ilosci widac, ze jestes na nie U mas w tym roku idziemy na jakosc, a nie na ilosc i dostana po jednym wypasionym prezencie (no moze dwa) zamiast tony pierdow.Ot nasx salon zabawek jak w Moskwie rakiet, także jestem ma nie jeśli chodzi o kupiwabie zabawek
Kachar
Aha no tak rozumiem, wiesz, tem skoczek fajny co mamy aha i zaraz jeszcze foto podeślę super jezdzikamoja tez miala 6 miesiecy jak zaczela. Teraz ma 5.5 i plywa juz luzacko.
Ale wiesz to dziecko brata, ja mu nie bede zycia organizowac karnetem, bo nie wiem czy oni chca chodzic regularnie na basen.
Ruda08
reklama
A jak to się nazywa? FajneO i to jest megaaaa sprzęt to polecam wszystkim dzieciekom , jeździ bez odpychania nogami tylko kierowniaca trzeba pokręcić , nie wywrotne, moja teraz 5 latka jeździ po chacie , ale już i młodsza się szykuje także spoko