Od jakiego wieku jest taki skoczek?Też mam takiego jest super, parę dzieciaków już też podobnym obdarowaliśmy
reklama
Mój fizjoterapeuta powiedział że to wynalazek szatanaale wiesz, ze to jedt baardzo odradzane przez fizjoterapeutow?
DagLer
Fanka BB :)
Dziekuję, ależ mi miło, że tak mnie już dobrze czytaszJa z polecenia dziewczyn dawałam nasivin, smarowałam maścią klatkę piersiową a na noc dawałam kawałek plasterka aromactiv, bo cały to był za intensywny.
Maść jest z naturalnych składników a wiem że ty takie rozwiązania lubisz
Inhalacji nie robiłam bo jak kupiłam sprzęcicho to mały już był zdrowy
Jak dziecko dobrze chodzi to sobie poradzi, moja jak raczkowała to już się wspinała na niego i z pomocą sobie podskakiwała, puzniej szalała po całym domuOd jakiego wieku jest taki skoczek?
Ach, cosik się człowiek nauczył ma tym forumDziekuję, ależ mi miło, że tak mnie już dobrze czytasz
nieagatka
a ja to wezme na pierwsze urodziny Bardzo mi sie spodobal ten skoczekJak dziecko dobrze chodzi to sobie poradzi, moja jak raczkowała to już się wspinała na niego i z pomocą sobie podskakiwała, puzniej szalała po całym domu
Też kupowałam na roczeka ja to wezme na pierwsze urodziny Bardzo mi sie spodobal ten skoczek
Ja też kupię na roczek . Extra jesta ja to wezme na pierwsze urodziny Bardzo mi sie spodobal ten skoczek
Kachar
Kup karnet na basen nasza od 6 miesiąca chodzila i bardzo lubiła, ja jestem na nie jeśli chodzi o zabawki , ileż to można??!?!?!??!poltoraroczniak do teatru?
Ale podoba mi sie ten tok myslenia moze faltycznie cos niestandardowego
reklama