chyba ją zamurowali w tym remoncie@fredka84 wiesz co u bazylii?
reklama
AaaaaaaaaWitajcie w końcu nastał ten dzień w którym mogę się przywitać z wami ah. Chyba sama jeszcze w to do końca nie wierzę
Kachar
Fanka BB :)
Jak przy pozytywnej becie 2 tygodnie po transferze miałam proga 3,33 , także tego ....Jutro idę zrobić progesteron, sprawdzę, tak jak wtedy… i szczerze mówiąc spodziewam się wyniku 10-15 ng/ml co dla mnie już będzie trochę odpowiedzią na to czy jest na co liczyć. Na betę pójdę albo 6 albo 7dpt.
Karpatka89
Ja pewnie dlatego tak się do tego odnoszę, ze moj prog zawsze był w granicach 10-15ng/ml i jak w 4dpt zobaczyłam 92 to był szok i widocznie moj organizm tak zareagował na implantację, ze wystrzelił ten progesteron. Każdy organizm jest inny, dziś już jestem po badaniu, zobaczymy, choć spodziewam się tych niższych wartości. Betę tak czy inaczej 6 czy 7dpt idę robić.Jak przy pozytywnej becie 2 tygodnie po transferze miałam proga 3,33 , także tego ....
Ja też mam RozalięOjjjj kochana ja to umiem wszystko wygadać, wykrakać ale jakoś z ciążą mi nie idzie
Pamietam tylko tyle, że nie bolał mnie brzuch. Przy 3 transferze miałam nędzny biochem i też mnie brzuch nie bolał, przy 4 z Rozalią rownież. A reszta 6 () transferów zawsze było coś, ale głownie pamietam, że bolał mnie bardzo brzuch. U mnie chyba tylko taki wyznacznik. A Ty kochana czekaj cierpliwie i nie myśl za dużo. Chociaż wiem, że jest cieżko ..
Kachar
No to kciuki za pozytywną betę ️️️Ja pewnie dlatego tak się do tego odnoszę, ze moj prog zawsze był w granicach 10-15ng/ml i jak w 4dpt zobaczyłam 92 to był szok i widocznie moj organizm tak zareagował na implantację, ze wystrzelił ten progesteron. Każdy organizm jest inny, dziś już jestem po badaniu, zobaczymy, choć spodziewam się tych niższych wartości. Betę tak czy inaczej 6 czy 7dpt idę robić.
Co się nie chwali!!13 dzień po transferze . Dziś odebrałam ponowna betę
Czekam tu na Ciebie od miesiący. Chwilę mnie nie było, bo chociaż w domu siedzę to wiadomo że mam mniej czasu.
Super wieści ogromnie się cieszę!! I kciuki do końca na kolejne 8 m-cy !!
JestemMama!
Dziękuję od razu po drugiej becie się chwałęCo się nie chwali!!
Czekam tu na Ciebie od miesiący. Chwilę mnie nie było, bo chociaż w domu siedzę to wiadomo że mam mniej czasu.
Super wieści ogromnie się cieszę!! I kciuki do końca na kolejne 8 m-cy !!
reklama
Karpatka89
Hmmm nie wiem co powiedzieć dziś 4dpt i progesteron 141 ng/ml ale zrobiłam tez betę i <1.2, wiem, ze jestem bardzo mądra na betę w 4dpt… na pewno powtórzę za 2 dni..