Czekam na relacjęmikrofali nie mam także zostaje woda
reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
Jestem po ktg. Maluch nie chcial wspolpracowac i spal musiala brzuszkiem pobujac i przelozyc mnie na drugi bok bo nie chcial sie ruszac. Ale wszystko wyszlo ok
Zapytalam kiedy spodziewac sie porodu a ona, ze zadnego skurczu na ktg nie bylo widac dzis rozpoczelam 40tc
Zapytalam kiedy spodziewac sie porodu a ona, ze zadnego skurczu na ktg nie bylo widac dzis rozpoczelam 40tc
Co za luzak z tego Twojego dziecka ja się śmieje, że moje zahaczyly się nogami o żebra i wiszą jak nietoperze głowa w dół i wyjść nie zamierzająJestem po ktg. Maluch nie chcial wspolpracowac i spal musiala brzuszkiem pobujac i przelozyc mnie na drugi bok bo nie chcial sie ruszac. Ale wszystko wyszlo ok
Kupiłam herbatkę z liści malin
Orchidea33
Hahahaha on rano po sniadaniu idzie spac co zrobić, ze ktg tylko rano po poludniu sobie odbija i kopie w zebraCo za luzak z tego Twojego dziecka ja się śmieje, że moje zahaczyly się nogami o żebra i wiszą jak nietoperze głowa w dół i wyjść nie zamierzają
Kupiłam herbatkę z liści malin
Ciekawe czy herbatka cos Ci pomoze ja na razie cierpliwie czekam zwlaszcza, ze w sumie w weekend moglabym jeszcze odpoczac
eij
Przekładasz na talerzyk czy miseczkę i robisz "kąpiel" w ciepłej wodzieDziewczyny te sloiczki początkowe w sensie Marchewkę czy dynie to podgrzewać? Tam z tyłu jest napisane żeby podgrzać kole,zanka nie grzeje a ja oczywiście nie wiem jak mam to podać dziś pierwszy raz
nieagatka
czyli teoretycznie jeszcze 10 dni moze posiedziecJestem po ktg. Maluch nie chcial wspolpracowac i spal musiala brzuszkiem pobujac i przelozyc mnie na drugi bok bo nie chcial sie ruszac. Ale wszystko wyszlo ok
nieagatka
albo jak ma podgrzewacz do butelek to podgrzac w nimPrzekładasz na talerzyk czy miseczkę i robisz "kąpiel" w ciepłej wodzie
Orchidea33
Dokladnie nie wiem jak wytrzyma to moj kregoslup ale bedzie musiałczyli teoretycznie jeszcze 10 dni moze posiedziec
A to nie jest tak, ze 10dni od skończonego 40tc? Bo skoro mówisz, ze zaczęłaś 40tc czyli jesteś 39+1, tak?Dokladnie nie wiem jak wytrzyma to moj kregoslup ale bedzie musiał
reklama
Orchidea33
39+1 jestem. Ja nie wiem w sumie jak to sie liczy. Zrozumialam to tak, ze nawet i 10 dni moze jeszcze sie nie urodzicA to nie jest tak, ze 10dni od skończonego 40tc? Bo skoro mówisz, ze zaczęłaś 40tc czyli jesteś 39+1, tak?
Na pewno jak nie urodze do 27.10 to dostane skierowanie do szpitala. Mam wtedy wizyte i juz lekarz zapowiedział, ze jak sie spotkamy to mi wypisze skierowanie.. wiec mam nadzieje, ze mnie to ominie i urodze przed 27..
Na razie czekam cierpliwie bo sama prosilam mlodego, zebym mogla jeszcze cos załatwić