Kachar
Fanka BB :)
U nas zadko spanie przy zabawie się zdaza no dzisiaj mnie zaskoczyłaŻeby mój tak zasnął to byłoby święto lasu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas zadko spanie przy zabawie się zdaza no dzisiaj mnie zaskoczyłaŻeby mój tak zasnął to byłoby święto lasu
Tak my wstępnie pierwszy termin mamy na poniedziałek bo 2 mc odstępu jest między pierwsza a druga dawką a chciałam mieć dłuższy odstęp po nich od następnego szczepienia na ospę (wolę ja na to zaszczepić za nim pójdzie do żłobka a szczepi się na nią po 12mc) bo potem zaczną się choroby i nie będzie kiedyja też a szczepicie się na te meningokoki?
Widocznie wyjątkowo ją nudziłaśU nas zadko spanie przy zabawie się zdaza no dzisiaj mnie zaskoczyła
Jak bys mówiła o moim on jak kupa to krzyczy MAMAMAMAMA KUPA! On ma jakiś dziwny wstręt do tego czego kompletnie nie rozumiem przecież to jego dziecko to tak jakby też JEGO KUPA A co do mycia pod kranem dupci to u nas zawsze jak jest taka po pachy to wkładam pod kran szkoda czasu na pitolenie się na początku tak tylko byłam przewrażliwiona ze wycierałam myłam wacikami i wg a teraz się już nie przejmuje daje dupsko pod kran szybko się myje a mała jeszcze ma do tego radochęto i tak że przebierze i umyje ja ostatnio wracam z dworu bo pranie wieszałam a szanowny tatuś siedzi i mówi mała chyba kupkę zrobiła No i siedzą sobie mała zarobiona a tatuś odlicza minuty aż wrócę
dobra decyzja, u nas ospa jest w kalendarzu i kazde dziecko sie szczepiTak my wstępnie pierwszy termin mamy na poniedziałek bo 2 mc odstępu jest między pierwsza a druga dawką a chciałam mieć dłuższy odstęp po nich od następnego szczepienia na ospę (wolę ja na to zaszczepić za nim pójdzie do żłobka a szczepi się na nią po 12mc) bo potem zaczną się choroby i nie będzie kiedy
moja zadna nigdy tak nie zasnela. Abstrakcja totalna. A zabawka super sie przydaje (bo mamy te sama) jak starsza chce z tata na konsoli zagrac to mlodsza mysli, ze tez graŻeby mój tak zasnął to byłoby święto lasu
40+0 dla lekarza to jest 40. Ja urodziłam w 39+5 i wpisali mi ze urodziłam w 39 tygodniu.O nie! Az 17? To ciekawe co on mi powie w czw, wtedy będzie wg nich 40tc. No nic. Mam nadzieje, ze urodze w przyszlym tyg
Napewno u nas tak nie jest. Wypełniałam kilka miesięcy temu formularz o przyjęcie do żłobka i nie było żadnego takiego pytaniaA to nie jest tak, że bez szczepienia na ospę chyba nie można do żłobka isc?
Dzieki za wytlumaczenie tak, twierdzi, ze mi da skierowanie ale nie wiem czy od nastepnego dnia juz na oddzial czy na jakies kontrole. Nie dopytywalam bo licze, ze urodze przed 27.1040+0 dla lekarza to jest 40. Ja urodziłam w 39+5 i wpisali mi ze urodziłam w 39 tygodniu.
Także jeśli będziesz 27.10 dopiero w 40 tc. To pewnie dostaniesz skierowanie do szpitala żeby Cię kontrolować, bo niektóre tak robią. I albo wywołają od razu albo tydzień będą jeszcze czekać.