Hmm jak świeży to raczej dostałaś coś na pekniecie pęcherzyków. Jaki zastrzyk brałaś przed punkcja?Świeży….
Jedna z dziewczyn napisala, ze jak swiezy to juz powinno cos byc…
Tez tak uwazasz?
reklama
Kwiatowa90
Zaciekawiona BB
Hmm jak świeży to raczej dostałaś coś na pekniecie pęcherzyków. Jaki zastrzyk brałaś przed punkcja?
Korzystałam z komorki dawczyni
A czyli coś ta beta rzeczywiście drgnęła, to zawsze dobry znak. Nawet jeśli teraz nie urośnie to chociaż widac, że była próba implantacji.Korzystałam z komorki dawczyni
nieagatka
Fanka BB :)
5dpt to za wczesnie na jednoznaczny wynik.Hej dziewczyny,
Jestem nowa i wszedzie czytalam o tabelce ktora ma podzial na 3dniowe zarodki i 5 dniowe….
Jestem 5dpt i to wlasnie 5dniowej blastki, dzisiaj robilam bete i wyszla 1,7….
Z tego co widze to nie moge miec zludzen, nie wyszlo… czy jednak moec lekka nadzieje? Doradzcie prosze cos
Kwiatowa90
Zaciekawiona BB
A czyli coś ta beta rzeczywiście drgnęła, to zawsze dobry znak. Nawet jeśli teraz nie urośnie to chociaż widac, że była próba implantacji.
Wlasnie taki glupi wynik, ani 0 ani 5 a ja ledwo zyje bo ciagle mysle czy sama juz sie nakrecam ze cos drgnelo czy faktycznie tak jest, dlatego zapytalam Was - z wieksza wiedza
Kwiatowa90
Zaciekawiona BB
Nawet jak to byla 5dniowa blasta, jak myslisz?5dpt to za wczesnie na jednoznaczny wynik.
Ja to jestem już na maksa spłukana przez tyle stymulacji i transferów, więc na mnie nie liczPrawie na zawal zeszlam
Taaaaaa, i byście słały paczki do wariatkowaHaha ja też w pierwszym momencie myślałam, że fredka zaszalała
nieagatka
Fanka BB :)
tak. Wg mnie ten 6dpt to jest tak meega wczesnie, ale wiem ze praktykowane tu czesto. Ja powtorzylabym w 7 i 9 dpt.Nawet jak to byla 5dniowa blasta, jak myslisz?
Sama nigdy zadnej bety tak wczesnie nie robilam, najwczesniej w 8dpt blastki.
reklama
Kwiatowa90
Zaciekawiona BB
tak. Wg mnie ten 6dpt to jest tak meega wczesnie, ale wiem ze praktykowane tu czesto. Ja powtorzylabym w 7 i 9 dpt.
Sama nigdy zadnej bety tak wczesnie nie robilam, najwczesniej w 8dpt blastki.
4.10 mialam transfer wiec chyba to 5dpt ale nie kloce sie bo jestem zółtodziub
Powtorze bete i bedzie wiadomo… dziekuje za informacje, lekka nadzieja jest…