reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Cześć kobitki.
Niewiem czy mnie jeszcze pamiętacie, ale chyba najwyższy czas wyjść z krzaków;)
Niepowodzenia i porażki spowodowały chwilowe wycofanie się z forum , bym poprostu nie zwariowała od tego wszystkiego, a jak już się udało to człowiek tylko czeka aż w końcu się wykrzaczy .
Jednak po ostatnim transferze w czerwcu , byłam na badaniach połówkowych i mamy 400 gram zdrowego chłopaka😍😍 , ktory ma wszystko na swoim miejscu i mam nadzieke, że w końcu trochę głowa odpuści. Z niecierpliwością na niego czekamy !!
Oczywiście aktywnie was podglądałam z tych krzaczorów :D.

Cześć kobitki.
Niepowodzenia i porażki spowodowały chwilowe wycofanie się z forum , bym poprostu nie zwariowała od tego wszystkiego, a jak już się udało to człowiek tylko czeka aż w końcu się wykrzaczy .
Jednak po ostatnim transferze w czerwcu , byłam na badaniach połówkowych i mamy 400 gram zdrowego chłopaka😍😍 , ktory ma wszystko na swoim miejscu i mam nadzieke, że w końcu trochę głowa odpuści. Z niecierpliwością na niego czekamy !!
Pamietamy.Gratulacje.Jak masz pytania pytaj

Cześć kobitki.
Ja pamiętam 😉 Wspaniale, gratulacje! 🥳🥳

Cześć kobitki.
No w końcu wypełzłaś😜❤️❤️. Jeszcze raz gratuluję 😍.
Najważniejsze badanie za tobą więc teraz migusiem do jakiegoś sklepu po pierwsze ciuszki ❤️.

Ja mam tylko pytania :D :D .
Zielona jestem ;) , ale jeszcze się z zakupami wstrzymuje.
I myślę czy części rzeczy nie kupić używanych.
Oczywiście ważne rzeczy jak fotelik itp nowe ale łóżeczka jakieś bujaki itp to chyba nie musi być wszystko z pudełka.
Pewnie że kupuj używki. Wiem ile was to wszystko kasy kosztowało a przecież na pieniądzach nie śpicie. Na vinted i na olx można trafić dużo perełek 🙂. Ja obydwwa łóżeczka, bo miałam kołyskę i zwykłe, odkupiłam od siostry. Tylko materacyki kupiłam nowe, wiadomo. Bujaczek też mam używany i powiem ci, że rzadko mały w nim siedzi. Bo na początki to jest niezdrowe a teraz Kajtek jest zbyt żwawy żeby siedzieć w miejscu i się bujać.
Jest taki fajny sprzęt Chicco, zapomniałam jak się nazywa, ale to jest kilka rzeczy w jednym. Żałuję, że tego nie miałam, bo to podobno super sprawa. Ktoś pamięta jak to się nazywa?

reklama
No w końcu wypełzłaś😜❤️❤️. Jeszcze raz gratuluję 😍.
Najważniejsze badanie za tobą więc teraz migusiem do jakiegoś sklepu po pierwsze ciuszki ❤️.
Bez szaleństwo.
Po naszym leczeniu, konto pustkami świeci .
Trzeba się trochę odkuć ;)
No i pytanie jakie kupić, żeby te dziecko najłatwiej ubrać :D , bo ja się takich małych dzieci boję😅😅

Do góry