nieagatka
Fanka BB :)
super wynik. Dobrze wrozyDziewczyny, 7dpt i beta 152. Duża co nie? Były podane dwie blastki. Ma ktoś tabelkę? To mojej znajomej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super wynik. Dobrze wrozyDziewczyny, 7dpt i beta 152. Duża co nie? Były podane dwie blastki. Ma ktoś tabelkę? To mojej znajomej
on przyzwyczajony jest do tego, ze uslyszy co mysle. Powiedzialam mu, ze celem mojego zycia jest, zeby moje dziewczyny szerokim lukiem unikaly takich facetow jak onhahaha nie no kasy mi nie wydziela bo ja ją trzymam już widzę jak go zgasilas to musiało cudownie wyglądać
Ja miałam 8dpt 153Dziewczyny, 7dpt i beta 152. Duża co nie? Były podane dwie blastki. Ma ktoś tabelkę? To mojej znajomej
o to to toon przyzwyczajony jest do tego, ze uslyszy co mysle. Powiedzialam mu, ze celem mojego zycia jest, zeby moje dziewczyny szerokim lukiem unikaly takich facetow jak on
Dokładnie, jeszcze zdążysz wstawić w nocy co półtorej godziny delektuj się tym że jeszcze chcą siedzieć w brzuchu, serioMasz jeszcze czas Widocznie dzieciakom tak dobrze, że na razie nie chcą nigdzie wychodzić
wstawać miało byćDokładnie, jeszcze zdążysz wstawić w nocy co półtorej godziny delektuj się tym że jeszcze chcą siedzieć w brzuchu, serio
No to gratuluję bliźniaków u mnie beta 6 dpt była 147Dziewczyny, 7dpt i beta 152. Duża co nie? Były podane dwie blastki. Ma ktoś tabelkę? To mojej znajomej
przepraszam, 7 dpt.No to gratuluję bliźniaków u mnie beta 6 dpt była 147
W środę zbadaj przyrost. Ciężko powiedzieć czy leniuszek czy nic z tego. W środę będziesz miała jaśniejszy ogląd sytuacji, ja bym jeszcze nie skreślała niczego, trzymam kciukiHej dziewczyny,
Jestem nowa i wszedzie czytalam o tabelce ktora ma podzial na 3dniowe zarodki i 5 dniowe….
Jestem 5dpt i to wlasnie 5dniowej blastki, dzisiaj robilam bete i wyszla 1,7….
Z tego co widze to nie moge miec zludzen, nie wyszlo… czy jednak moec lekka nadzieje? Doradzcie prosze cos