reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A IMG_20220404_215337_1~2.jpgto mój brzuch dzień przed CC 😉

Noo to ja już jestem bliska takiemu rozmiarowi :D
Właśnie jednocześnie śmiałam się i płakałam, bo przestałam sie mieścić w jedne leginsy ciążowe. Taa ciąża to piękny stan 🤣
A wchodzisz jeszcze w jeansy ciazowe? 😁 bo ja 2 tyg temu chcialam "ladnie" wygladac idąc na badania z krwi i ubralam jeansy. Matko jak gniotly jak siedzialam 😂😂 mlody to tak kopal, ze myslalam, ze wykopie dziure w brzuchu 😂

A wchodzisz jeszcze w jeansy ciazowe? 😁 bo ja 2 tyg temu chcialam "ladnie" wygladac idąc na badania z krwi i ubralam jeansy. Matko jak gniotly jak siedzialam 😂😂 mlody to tak kopal, ze myslalam, ze wykopie dziure w brzuchu 😂
Oj to już od dawna jestem z nimi pozegnana 😂 ubrałam ostatni raz na początku wrzesnia na grilla do koleżanki i z drogi zawracalismy do domu żebym się przebrała

reklama
Do góry