Orchidea33
Fanka BB :)
Bardzo ladny brzusioŁadny mam na telefonie same zdjęcia gołego brzucha, to nie będę do neta wstawiać
O mam ubrany brzuch ale to z 33tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo ladny brzusioŁadny mam na telefonie same zdjęcia gołego brzucha, to nie będę do neta wstawiać
Eeee, bez przesady, z bliźniakami są większe brzuchyProsze pokaz swoj
Oooo, i to jest brzuch z bliźniakamiŁadny mam na telefonie same zdjęcia gołego brzucha, to nie będę do neta wstawiać
Noo to ja już jestem bliska takiemu rozmiarowiA Zobacz załącznik 1450488to mój brzuch dzień przed CC
A wchodzisz jeszcze w jeansy ciazowe? bo ja 2 tyg temu chcialam "ladnie" wygladac idąc na badania z krwi i ubralam jeansy. Matko jak gniotly jak siedzialam mlody to tak kopal, ze myslalam, ze wykopie dziure w brzuchuNoo to ja już jestem bliska takiemu rozmiarowi
Właśnie jednocześnie śmiałam się i płakałam, bo przestałam sie mieścić w jedne leginsy ciążowe. Taa ciąża to piękny stan
Oj to już od dawna jestem z nimi pozegnana ubrałam ostatni raz na początku wrzesnia na grilla do koleżanki i z drogi zawracalismy do domu żebym się przebrałaA wchodzisz jeszcze w jeansy ciazowe? bo ja 2 tyg temu chcialam "ladnie" wygladac idąc na badania z krwi i ubralam jeansy. Matko jak gniotly jak siedzialam mlody to tak kopal, ze myslalam, ze wykopie dziure w brzuchu
Ja jak je kupowalam to wierzylam, ze do porodu w nich pochodze a teraz tylko leginsy albo rajstopy ciazowe z rossmanaOj to już od dawna jestem z nimi pozegnana ubrałam ostatni raz na początku wrzesnia na grilla do koleżanki i z drogi zawracalismy do domu żebym się przebrała
a dla mnie to tak zupelnie inne uczucie, ze szok. Do dzieci absolutnie bezwarunkowe, dalabym sie za nie pokroic, nie wyobrazam sobie mojego zycia bez nich. A bez meza na luzie.Ja może jestem inna ale kocham męża i małego tak samo i ani bez jednego, ani bez drugiego nie mogłabym żyć