Oj tak.Moje dziecko to szatan wcielony dla mnie ale kocham ja tak jak nikogo na swiecie.Nawet nie wiedzialam ze jest taka milosc.Wiec sie zastanawiam czy ja kiedys kochalam kocham rodzicow i meza ale milosc do dziecka to jest razy milion ta milosc co do nich czujeno i ta przewaga jego utrzyma się przez kolejny trymestr, on będzie coś postanawiał, a Ty będziesz się zastanawiać czy jesteś gotowa na kolejną niespodziankę
Ale będziesz kochać jak nigdy wcześniej ❤
reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
Dziś usłyszałam, że mam brzuch na bliźniaki i odpowiedź jak sie pani dowiedziała, że jedno: taki duży brzuch na jedno??
Artemida90
nie jesteś inna, ja tez kocham mojego meża, dopóki pojawił się Wiktor miałam tylko jego, moja miłość nie zmieniła się bo pojawił się synek. Nie zmniejszyła się. Po prostu dziele te miłość pomiędzy 2 osoby jednakowo. Jakby pojawił się kolejny potomek tez będę kochać tak samo jak meza i pierwszego synka. Kocham tych moich facetów tak mocno ze mocniej się nie da.Ja może jestem inna ale kocham męża i małego tak samo i ani bez jednego, ani bez drugiego nie mogłabym żyć
Ja bez meza moglabym niestety juz to wiem.Dla mnie Michalina jest najwazniejsza.A majac dziecko niestety zycie zweryfikowaln jest jak jego mamusia-licze sie tylko ja.Ja może jestem inna ale kocham męża i małego tak samo i ani bez jednego, ani bez drugiego nie mogłabym żyć
O pokaz ten brzuchDziś usłyszałam, że mam brzuch na bliźniaki i odpowiedź jak sie pani dowiedziała, że jedno: taki duży brzuch na jedno??
Orchidea33
Prosze pokaz swojO pokaz ten brzuch
Załączniki
Ładny i normalny brzuszek . Co te ludzieProsze pokaz swoj
Ładny mam na telefonie same zdjęcia gołego brzucha, to nie będę do neta wstawiaćProsze pokaz swoj
O mam ubrany brzuch ale to z 33tc
Załączniki
reklama
Orchidea33
To ja poczekam az wrocisz do domuŁadny mam na telefonie same zdjęcia gołego brzucha, to nie będę do neta wstawiać
O mam ubrany brzuch ale to z 33tc