reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

😂😂 no i ta przewaga jego utrzyma się przez kolejny trymestr, on będzie coś postanawiał, a Ty będziesz się zastanawiać czy jesteś gotowa na kolejną niespodziankę 😂😂😂
Ale będziesz kochać jak nigdy wcześniej ❤
Oj tak.Moje dziecko to szatan wcielony dla mnie ale kocham ja tak jak nikogo na swiecie.Nawet nie wiedzialam ze jest taka milosc.Wiec sie zastanawiam czy ja kiedys kochalam🤷‍♀️ kocham rodzicow i meza ale milosc do dziecka to jest razy milion ta milosc co do nich czuje❤️❤️❤️

reklama
Ja może jestem inna ale kocham męża i małego tak samo i ani bez jednego, ani bez drugiego nie mogłabym żyć
nie jesteś inna, ja tez kocham mojego meża, dopóki pojawił się Wiktor miałam tylko jego, moja miłość nie zmieniła się bo pojawił się synek. Nie zmniejszyła się. Po prostu dziele te miłość pomiędzy 2 osoby jednakowo. Jakby pojawił się kolejny potomek tez będę kochać tak samo jak meza i pierwszego synka. Kocham tych moich facetów tak mocno ze mocniej się nie da.

Załączniki

• Screenshot_20221007-160037_Gallery.jpg
    Screenshot_20221007-160037_Gallery.jpg
    253,5 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Do góry