reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mój miał 3300 a 57 długi i ciuszki 56 były trochę za duże. Musisz mieć po kilka sztuk roz 56
Czytajac Was stwierdzam, ze musze jeszcze na koniec ciazy dokupic ten rozmiar.. 🤔 bo mam tylko 3 sztuki. Niby niektore 62 widac, ze sa male ale chyba bedzie bezpieczniej jak bede miec wiecej 56.
U mnie sie podobny wielkosciowo jak Kajtek szykuje. Wg lekarza max 3.5 kg bedzie.

Czytajac Was stwierdzam, ze musze jeszcze na koniec ciazy dokupic ten rozmiar.. 🤔 bo mam tylko 3 sztuki. Niby niektore 62 widac, ze sa male ale chyba bedzie bezpieczniej jak bede miec wiecej 56.
U mnie sie podobny wielkosciowo jak Kajtek szykuje. Wg lekarza max 3.5 kg bedzie.
Na spokojnie to weź. Najwyżej tak jak pisałaś, mama ci dokupi kilka pajacyków. Bo na początek to u mnie tylko pajacyki się sprawdzały bo w co inne bałam się ubierać 😂

Przerazacie mnie 🙈
Nie, kup 56 cm, moja miała 3200 i też się topiła w 56 cm, a tych miałam mega mało, a noworodek ciągle coś wymyśli, żeby ubrudzic pajaca i uwierz mi nie ma siły na zakupy , będziesz błagała o sen, a i pieluchy/pampersy zaskoczy Ci ile razy trzeba zmienić pieluche, 3 paczki to duuuużo za mało🙈

reklama
Nie, kup 56 cm, moja miała 3200 i też się topiła w 56 cm, a tych miałam mega mało, a noworodek ciągle coś wymyśli, żeby ubrudzic pajaca i uwierz mi nie ma siły na zakupy , będziesz błagała o sen, a i pieluchy/pampersy zaskoczy Ci ile razy trzeba zmienić pieluche, 3 paczki to duuuużo za mało🙈
noo 12 zmian pampka na dobe w pierwszych tygodniach to tak na luzie wiec paczka to jakies 3 dni 🤣

Do góry