Orchidea33
Fanka BB :)
Przerazacie mniemoja miala 3330 i tez 50 byla za duza. 56 moje nosily jak miesiac skonczyly
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przerazacie mniemoja miala 3330 i tez 50 byla za duza. 56 moje nosily jak miesiac skonczyly
Czytajac Was stwierdzam, ze musze jeszcze na koniec ciazy dokupic ten rozmiar.. bo mam tylko 3 sztuki. Niby niektore 62 widac, ze sa male ale chyba bedzie bezpieczniej jak bede miec wiecej 56.Mój miał 3300 a 57 długi i ciuszki 56 były trochę za duże. Musisz mieć po kilka sztuk roz 56
Dlugi pewnie bedzie ale kilogramo taki sredniak moze lepiej bo nie wyobrażam sobie 4kg wypchacNasze dzieci na razie z tych większych i dłuższych a Ty i Twój mąż byliście bardzo dludzy! Wasza dzidzia ma po kim być duza
Na spokojnie to weź. Najwyżej tak jak pisałaś, mama ci dokupi kilka pajacyków. Bo na początek to u mnie tylko pajacyki się sprawdzały bo w co inne bałam się ubieraćCzytajac Was stwierdzam, ze musze jeszcze na koniec ciazy dokupic ten rozmiar.. bo mam tylko 3 sztuki. Niby niektore 62 widac, ze sa male ale chyba bedzie bezpieczniej jak bede miec wiecej 56.
U mnie sie podobny wielkosciowo jak Kajtek szykuje. Wg lekarza max 3.5 kg bedzie.
Moze masz racje. Zobaczę w szpitalu co i jak. Pajacykow i takich body rozpinanych przez cale ubranko mam najwiecej bo tez sie boje innych ubranNa spokojnie to weź. Najwyżej tak jak pisałaś, mama ci dokupi kilka pajacyków. Bo na początek to u mnie tylko pajacyki się sprawdzały bo w co inne bałam się ubierać
ja znam niewiele jesli wogole jakies dzieci, ktore zaczynaly od 62 rozmiar 56 na bank Ci sie przyda wiec mozesz jednak cos kupic, z 5 bodziakow i pajacow bo to najwygodniejszePrzerazacie mnie
Nie, kup 56 cm, moja miała 3200 i też się topiła w 56 cm, a tych miałam mega mało, a noworodek ciągle coś wymyśli, żeby ubrudzic pajaca i uwierz mi nie ma siły na zakupy , będziesz błagała o sen, a i pieluchy/pampersy zaskoczy Ci ile razy trzeba zmienić pieluche, 3 paczki to duuuużo za małoPrzerazacie mnie
mam nadzieję że jakoś to się załagodzi i te maści pomogąMój ma na czole dosyć dużego ale nic się z nim na szczęście nie dzieje
hahahahA ja z naczyniakiem do chirurga idę patrz ilu specjalistów od naczyniaka się narobiło
noo 12 zmian pampka na dobe w pierwszych tygodniach to tak na luzie wiec paczka to jakies 3 dniNie, kup 56 cm, moja miała 3200 i też się topiła w 56 cm, a tych miałam mega mało, a noworodek ciągle coś wymyśli, żeby ubrudzic pajaca i uwierz mi nie ma siły na zakupy , będziesz błagała o sen, a i pieluchy/pampersy zaskoczy Ci ile razy trzeba zmienić pieluche, 3 paczki to duuuużo za mało