Moja młodą 3450 i kupowała jej 52Energii tez mam sporo. Dzis bylam na zakupach i sporo udalo mi sie w domu posprzatac. Wiadomo, w granicach normy. Kupilam jeszcze 2 body w rozmiarze 56 bo ostatnio polozna mowila, ze takie 3.5kg to w 56 wchodzi a ja pokupowalam 62 bo balam sie, ze za male bedzie dla niego.
reklama
eij
Fanka BB :)
A ja z naczyniakiem do chirurga idę patrz ilu specjalistów od naczyniaka się narobiłoJa na pierwszej wizycie dostalam skierowanie do onkologa myslalam ze padne.myslalam ze naczyniakami to dermatolog sie zajmuje a nie onkolog.
Oj hrabianka hrabianka
Orchidea33
To mnie pocieszylas no coz, to jak sie urodzi to mama bedzie miec 3 dni na zakupy i pranie mniejszego rozmiaru jak cosmoj miał 3250 a w 50 się topił
Orchidea33
Czyli jednak moze sie okazac, ze jednak mam za malo tego małego rozmiaru ja patrzylam na siebie i meza po porodzie. Moja mama mowila, ze ja to wielka bylam..Moja młodą 3450 i kupowała jej 52
No bo to teraz powszechne szczegolnie u dziewczynekA ja z naczyniakiem do chirurga idę patrz ilu specjalistów od naczyniaka się narobiło
Ja mam nawet trochę 50 do szpitala biorę 50 i 56. Zobaczę jakie się urodzą. Mój mąż obecnie chłop 193cm urodził się jako kruszynka 50cm 2.7kg. A ja... niewiadomo! bo jestem drugim dzieckiem i już nikt nie zapisał mój tata twierdzi, że byłam ponad 3kg.Czyli jednak moze sie okazac, ze jednak mam za malo tego małego rozmiaru ja patrzylam na siebie i meza po porodzie. Moja mama mowila, ze ja to wielka bylam..
Dziś już od dwóch obcych osób (ekspedientka w piekarni i sąsiadka) usłyszałam, ze brzuch mi się obniżył i zaraz będę rodzic brakuje mi jeszcze 10 dni do donoszenia
nieagatka
moja miala 3330 i tez 50 byla za duza. 56 moje nosily jak miesiac skonczylymoj miał 3250 a w 50 się topił
Orchidea33
U Ciebie blizniaki to musialy sie podzielic miejscem ja mialam 4kg i 56 cm. Maz 56cm i 2kg ale on jest wczesniakiem z 7mca. U mnie w szpitalu daja wszystko wiec potrzebuje tylko ubranko na wyjscie. To mam body i pajaca 56. Nie wiem jak zimno bedzie... wiec mam jeszcze taki cieplejszy kombinezon 62. Jak cos to trzeba bedzie dokupic jak bede w szpitalu.Ja mam nawet trochę 50 do szpitala biorę 50 i 56. Zobaczę jakie się urodzą. Mój mąż obecnie chłop 193cm urodził się jako kruszynka 50cm 2.7kg. A ja... niewiadomo! bo jestem drugim dzieckiem i już nikt nie zapisał mój tata twierdzi, że byłam ponad 3kg.
Dziś już od dwóch obcych osób (ekspedientka w piekarni i sąsiadka) usłyszałam, ze brzuch mi się obniżył i zaraz będę rodzic brakuje mi jeszcze 10 dni do donoszenia
Kurcze moze, zle spojrzaly... mi sterczy jak sterczal. Jeszcze 10 dni na pewno wytrzymasz!
Nasze dzieci na razie z tych większych i dłuższych a Ty i Twój mąż byliście bardzo dludzy! Wasza dzidzia ma po kim być duzaU Ciebie blizniaki to musialy sie podzielic miejscem ja mialam 4kg i 56 cm. Maz 56cm i 2kg ale on jest wczesniakiem z 7mca. U mnie w szpitalu daja wszystko wiec potrzebuje tylko ubranko na wyjscie. To mam body i pajaca 56. Nie wiem jak zimno bedzie... wiec mam jeszcze taki cieplejszy kombinezon 62. Jak cos to trzeba bedzie dokupic jak bede w szpitalu.
Kurcze moze, zle spojrzaly... mi sterczy jak sterczal. Jeszcze 10 dni na pewno wytrzymasz!
reklama
Mój miał 3300 a 57 długi i ciuszki 56 były trochę za duże. Musisz mieć po kilka sztuk roz 56Energii tez mam sporo. Dzis bylam na zakupach i sporo udalo mi sie w domu posprzatac. Wiadomo, w granicach normy. Kupilam jeszcze 2 body w rozmiarze 56 bo ostatnio polozna mowila, ze takie 3.5kg to w 56 wchodzi a ja pokupowalam 62 bo balam sie, ze za male bedzie dla niego.