reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Czyli jednak moze sie okazac, ze jednak mam za malo tego małego rozmiaru 🙈 ja patrzylam na siebie i meza po porodzie. Moja mama mowila, ze ja to wielka bylam..
Ja mam nawet trochę 50 :) do szpitala biorę 50 i 56. Zobaczę jakie się urodzą. Mój mąż obecnie chłop 193cm urodził się jako kruszynka 50cm 2.7kg. A ja... niewiadomo! bo jestem drugim dzieckiem i już nikt nie zapisał 😛 mój tata twierdzi, że byłam ponad 3kg.
Dziś już od dwóch obcych osób (ekspedientka w piekarni i sąsiadka) usłyszałam, ze brzuch mi się obniżył i zaraz będę rodzic 😳 brakuje mi jeszcze 10 dni do donoszenia

Ja mam nawet trochę 50 :) do szpitala biorę 50 i 56. Zobaczę jakie się urodzą. Mój mąż obecnie chłop 193cm urodził się jako kruszynka 50cm 2.7kg. A ja... niewiadomo! bo jestem drugim dzieckiem i już nikt nie zapisał 😛 mój tata twierdzi, że byłam ponad 3kg.
Dziś już od dwóch obcych osób (ekspedientka w piekarni i sąsiadka) usłyszałam, ze brzuch mi się obniżył i zaraz będę rodzic 😳 brakuje mi jeszcze 10 dni do donoszenia
U Ciebie blizniaki to musialy sie podzielic miejscem ;) ja mialam 4kg i 56 cm. Maz 56cm i 2kg ale on jest wczesniakiem z 7mca. U mnie w szpitalu daja wszystko wiec potrzebuje tylko ubranko na wyjscie. To mam body i pajaca 56. Nie wiem jak zimno bedzie... wiec mam jeszcze taki cieplejszy kombinezon 62. Jak cos to trzeba bedzie dokupic jak bede w szpitalu.
Kurcze moze, zle spojrzaly... mi sterczy jak sterczal. Jeszcze 10 dni na pewno wytrzymasz!

U Ciebie blizniaki to musialy sie podzielic miejscem ;) ja mialam 4kg i 56 cm. Maz 56cm i 2kg ale on jest wczesniakiem z 7mca. U mnie w szpitalu daja wszystko wiec potrzebuje tylko ubranko na wyjscie. To mam body i pajaca 56. Nie wiem jak zimno bedzie... wiec mam jeszcze taki cieplejszy kombinezon 62. Jak cos to trzeba bedzie dokupic jak bede w szpitalu.
Kurcze moze, zle spojrzaly... mi sterczy jak sterczal. Jeszcze 10 dni na pewno wytrzymasz!
Nasze dzieci na razie z tych większych i dłuższych :) a Ty i Twój mąż byliście bardzo dludzy! :) Wasza dzidzia ma po kim być duza

reklama
Energii tez mam sporo. Dzis bylam na zakupach i sporo udalo mi sie w domu posprzatac. Wiadomo, w granicach normy. Kupilam jeszcze 2 body w rozmiarze 56 bo ostatnio polozna mowila, ze takie 3.5kg to w 56 wchodzi a ja pokupowalam 62 bo balam sie, ze za male bedzie dla niego.
Mój miał 3300 a 57 długi i ciuszki 56 były trochę za duże. Musisz mieć po kilka sztuk roz 56

Do góry