reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A bylas u onkologa? Ja lecze Misie tzn.naczyniaka jej u cudownej pani doktpr ktora specjalizuje sie wlasnie w naczyniakach.Pracuje w IMiD w Warszawie.Jedna z najlepszych w Polsce onkolozek od naczyniakow.Moja oprocz tego ze ma na szyji to pplaskie ma na glowce i tez na karku ale tam ja nic jie podraznia.i w sumie tylko go qidac teraz jak jest jej gpraco lub placze i wtedy ataje sie czerwony.Mysle ze Twoja Werka moze miec wogole problemy akorne tzn.ze ma bardzo wrazliwa skore biorac pod uwage tez te krostki w miejscach pieluszkowych🤔
no właśnie nasz lekarz rodzinny śmiał się ze ma skórę tak delikatna jak hrabini🤣nie u żadnego nie byłam lekarza z tym No tylko właśnie u 3 pediatrow a teraz kazal do dermatologa🤷‍♀️

reklama
no właśnie nasz lekarz rodzinny śmiał się ze ma skórę tak delikatna jak hrabini🤣nie u żadnego nie byłam lekarza z tym No tylko właśnie u 3 pediatrow a teraz kazal do dermatologa🤷‍♀️
Ja na pierwszej wizycie dostalam skierowanie do onkologa myslalam ze padne.myslalam ze naczyniakami to dermatolog sie zajmuje a nie onkolog.
Oj hrabianka hrabianka😅

@Kocka jak sie trzymasz? Mnie coraz bardziej boli brzuch jak na okres... dzis zaczelam 38tc, wiec juz odetchnelam bo ciaza donoszona.
U mnie dziś cisza. Żadnych skurczy, żadnych boli, nic nie kłuje a dzieci radośnie hasaja. Mam dziś dużo energii, poskladalam regal, poukładałam dzieciowe rzeczy i właśnie byłam z mężem na spacerze w lesie.

U mnie dziś cisza. Żadnych skurczy, żadnych boli, nic nie kłuje a dzieci radośnie hasaja. Mam dziś dużo energii, poskladalam regal, poukładałam dzieciowe rzeczy i właśnie byłam z mężem na spacerze w lesie.
Energii tez mam sporo. Dzis bylam na zakupach i sporo udalo mi sie w domu posprzatac. Wiadomo, w granicach normy. Kupilam jeszcze 2 body w rozmiarze 56 bo ostatnio polozna mowila, ze takie 3.5kg to w 56 wchodzi a ja pokupowalam 62 bo balam sie, ze za male bedzie dla niego.

Energii tez mam sporo. Dzis bylam na zakupach i sporo udalo mi sie w domu posprzatac. Wiadomo, w granicach normy. Kupilam jeszcze 2 body w rozmiarze 56 bo ostatnio polozna mowila, ze takie 3.5kg to w 56 wchodzi a ja pokupowalam 62 bo balam sie, ze za male bedzie dla niego.
moj miał 3250 a w 50 się topił

reklama
Do góry