no właśnie nasz lekarz rodzinny śmiał się ze ma skórę tak delikatna jak hrabininie u żadnego nie byłam lekarza z tym No tylko właśnie u 3 pediatrow a teraz kazal do dermatologaA bylas u onkologa? Ja lecze Misie tzn.naczyniaka jej u cudownej pani doktpr ktora specjalizuje sie wlasnie w naczyniakach.Pracuje w IMiD w Warszawie.Jedna z najlepszych w Polsce onkolozek od naczyniakow.Moja oprocz tego ze ma na szyji to pplaskie ma na glowce i tez na karku ale tam ja nic jie podraznia.i w sumie tylko go qidac teraz jak jest jej gpraco lub placze i wtedy ataje sie czerwony.Mysle ze Twoja Werka moze miec wogole problemy akorne tzn.ze ma bardzo wrazliwa skore biorac pod uwage tez te krostki w miejscach pieluszkowych
reklama
Ja na pierwszej wizycie dostalam skierowanie do onkologa myslalam ze padne.myslalam ze naczyniakami to dermatolog sie zajmuje a nie onkolog.no właśnie nasz lekarz rodzinny śmiał się ze ma skórę tak delikatna jak hrabininie u żadnego nie byłam lekarza z tym No tylko właśnie u 3 pediatrow a teraz kazal do dermatologa
Oj hrabianka hrabianka
no samo to słowo to mnie przyprawia o dreszczeJa na pierwszej wizycie dostalam skierowanie do onkologa myslalam ze padne.myslalam ze naczyniakami to dermatolog sie zajmuje a nie onkolog.
Oj hrabianka hrabianka
Dzieki Bogu tylko z tym problemem do onkologa.Bo jak tam widze takie maluszki co ida do innych onkologow to plakac mi sie chce.no samo to słowo to mnie przyprawia o dreszcze
no serce pękaDzieki Bogu tylko z tym problemem do onkologa.Bo jak tam widze takie maluszki co ida do innych onkologow to plakac mi sie chce.
Orchidea33
Fanka BB :)
U mnie dziś cisza. Żadnych skurczy, żadnych boli, nic nie kłuje a dzieci radośnie hasaja. Mam dziś dużo energii, poskladalam regal, poukładałam dzieciowe rzeczy i właśnie byłam z mężem na spacerze w lesie.@Kocka jak sie trzymasz? Mnie coraz bardziej boli brzuch jak na okres... dzis zaczelam 38tc, wiec juz odetchnelam bo ciaza donoszona.
Orchidea33
Energii tez mam sporo. Dzis bylam na zakupach i sporo udalo mi sie w domu posprzatac. Wiadomo, w granicach normy. Kupilam jeszcze 2 body w rozmiarze 56 bo ostatnio polozna mowila, ze takie 3.5kg to w 56 wchodzi a ja pokupowalam 62 bo balam sie, ze za male bedzie dla niego.U mnie dziś cisza. Żadnych skurczy, żadnych boli, nic nie kłuje a dzieci radośnie hasaja. Mam dziś dużo energii, poskladalam regal, poukładałam dzieciowe rzeczy i właśnie byłam z mężem na spacerze w lesie.
Artemida90
moj miał 3250 a w 50 się topiłEnergii tez mam sporo. Dzis bylam na zakupach i sporo udalo mi sie w domu posprzatac. Wiadomo, w granicach normy. Kupilam jeszcze 2 body w rozmiarze 56 bo ostatnio polozna mowila, ze takie 3.5kg to w 56 wchodzi a ja pokupowalam 62 bo balam sie, ze za male bedzie dla niego.
reklama
eij
Mój ma na czole dosyć dużego ale nic się z nim na szczęście nie dziejema właśnie na karku i nie podoba mi się on bo cały czas się taka skórka robi sucha schodzi i na nowo narasta