nieagatka
Fanka BB :)
gratulacje!Hello. 9.30 wydobyli naszego cudnego chłopczyka. 3150g 53cm 10/10. Zdrowy dzięki badaniom pgd zero oznak choroby męża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacje!Hello. 9.30 wydobyli naszego cudnego chłopczyka. 3150g 53cm 10/10. Zdrowy dzięki badaniom pgd zero oznak choroby męża
No pewno że możesz . GratulujęHej. Sądzę, że i ja mogę sie tu dopisać15+5 TC po 3 próbie się udało
Dziękuję raczej dziewczynana prenatarnym lekarz mówił, że dziewczynka do potwierdzenia. A teraz na USG nic nie było widaćwięc czekamy do połówkowegoNo pewno że możesz . Gratuluję
Będzie chłopiec czy dziewczynka?
nieźle się czuje. Boli nieco i ciagnie ale ketonal robi robote .No pięknie . Gratuluję . Jak będzie miał na imię?
Jak się czujesz?
Śliczny jest gratulacjenieźle się czuje. Boli nieco i ciagnie ale ketonal robi robote .
No miał być Kubuś ale może jednak Adaś.. dylemat mamy haha
Gratulacje.Sa tu tez mamusie juz urodzonych szkrabow woec sluzymy z pomoca.Choc ja tez czesto jej pptrzebuje bo mam 15 moesoecznego diabelkaHej. Sądzę, że i ja mogę sie tu dopisać15+5 TC po 3 próbie się udało
Adas jest mniej popularne ja tez rozwazalam Adasia gdybym miala synkanieźle się czuje. Boli nieco i ciagnie ale ketonal robi robote .
Wiadomo że zrobicie jak uważacie ale też bym wybrała Adasia. Śliczne imię i teraz rzadko spotykane. A Kubusiow znam bardzo dużonieźle się czuje. Boli nieco i ciagnie ale ketonal robi robote .
Moja koleżanka na synów Kubę i Adamanieźle się czuje. Boli nieco i ciagnie ale ketonal robi robote .