Jaskolcia
Fanka BB :)
GratulujęHello. 9.30 wydobyli naszego cudnego chłopczyka. 3150g 53cm 10/10. Zdrowy dzięki badaniom pgd zero oznak choroby męża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulujęHello. 9.30 wydobyli naszego cudnego chłopczyka. 3150g 53cm 10/10. Zdrowy dzięki badaniom pgd zero oznak choroby męża
byle nie Aleksander mimo ze chrzesniak moj cudny tak ma na imie, to jednak teraz co drugie dziecko to Oleknieźle się czuje. Boli nieco i ciagnie ale ketonal robi robote .
No miał być Kubuś ale może jednak Adaś.. dylemat mamy haha
pierwotnie był Aleksander ale Olek nam nie pasowało....byle nie Aleksander mimo ze chrzesniak moj cudny tak ma na imie, to jednak teraz co drugie dziecko to Olek
Widze, ze macie podobny problem do naszego... u nas tez myslalam m.in. nad Aleksandrem, Kubusiem. Ale mezowi sie nie podoba i 4 tygodnie przed planowanym terminem brak imienia..... pewnie urodzi sie a my nadal nie bedziemy wiedziec.pierwotnie był Aleksander ale Olek nam nie pasowało....
mi sie zawsze marzyl Mieszko… no a jest Lilka i InkaWidze, ze macie podobny problem do naszego... u nas tez myslalam m.in. nad Aleksandrem, Kubusiem. Ale mezowi sie nie podoba i 4 tygodnie przed planowanym terminem brak imienia..... pewnie urodzi sie a my nadal nie bedziemy wiedziec.
My dla dziewczynki mielosmy duzy wybor.dla chlopca nie.ja powiedzialam ze jak co to Maciek mezowi sie nie podobalo a mi bardzo.Ale na szczescie jest Michasiami sie zawsze marzyl Mieszko… no a jest Lilka i Inka
My też dluugo nie mieliśmy imienia i jakoś miesiąc przed porodem wybraliśmy imię Kajetan. I to było imię takie na 90 % że chcemy, bo się ciągle wahaliśmyWidze, ze macie podobny problem do naszego... u nas tez myslalam m.in. nad Aleksandrem, Kubusiem. Ale mezowi sie nie podoba i 4 tygodnie przed planowanym terminem brak imienia..... pewnie urodzi sie a my nadal nie bedziemy wiedziec.
My wlasnie w ten weekend cos planujemy poszukac. Bo wczoraj czytalam imiona mezowi to nic mu nie pasowalo :/ moze dzis bedziemy miec szczescieMy też dluugo nie mieliśmy imienia i jakoś miesiąc przed porodem wybraliśmy imię Kajetan. I to było imię takie na 90 % że chcemy, bo się ciągle wahaliśmy
Zrób sobie listę i niech mąż zrobi listę. Może jakieś imię wam się pokryjeMy wlasnie w ten weekend cos planujemy poszukac. Bo wczoraj czytalam imiona mezowi to nic mu nie pasowalo :/ moze dzis bedziemy miec szczescie
Haha u nas mąż miał jedno imię na liście w takiej sytuacji stwierdziłam, że trudno i niech on nazwie syna a ja córkęZrób sobie listę i niech mąż zrobi listę. Może jakieś imię wam się pokryje