reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

ej wez przeczytaj swoj post gdzie piszesz ze mas dosc i niech idzie juz do zlobka, a potem koncowke tego 🤣🤣🤣🤣
Chora glowa matki jak nic 🤣🤣 albo syndrom sztokholmski 🤣😁
Oj wiem wiem.I w sumie sie ciesze ze pposzla.A z drugiej strony to tak dziwnie mi jest bo jak ona chodzi do zlobka to jest pk a jak dluzej zostaje to ja wariuje bo Miska ciagle jeczy ale ciezko sie przyzwyczaic ze nie ma tego diabla.
Zrobilam jiz golabki tylko wstawic do poekarnika ale to jak jiz wroce z dzieckiem bo niedawno ja zaprowadzilam a za 2 godz.jiz po nia ide.
Chora glowa matki🤣🤣

reklama
ej wez przeczytaj swoj post gdzie piszesz ze mas dosc i niech idzie juz do zlobka, a potem koncowke tego 🤣🤣🤣🤣
Chora glowa matki jak nic 🤣🤣 albo syndrom sztokholmski 🤣😁
Tak to już z nami jest 😂. Mnie też czasem Kajtek ostro wkurza jak ma zły dzień, a i tak jak pójdzie spać to siedzę i jego foty w telefonie oglądam 🤦. A ostatnio mu się sporo pozmieniało. Jest taki radosny, uśmiechnięty i meeega ciekawski 😜. No i ciągle się nie chce przytulać 😭

Oj wiem wiem.I w sumie sie ciesze ze pposzla.A z drugiej strony to tak dziwnie mi jest bo jak ona chodzi do zlobka to jest pk a jak dluzej zostaje to ja wariuje bo Miska ciagle jeczy ale ciezko sie przyzwyczaic ze nie ma tego diabla.
Zrobilam jiz golabki tylko wstawic do poekarnika ale to jak jiz wroce z dzieckiem bo niedawno ja zaprowadzilam a za 2 godz.jiz po nia ide.
Chora glowa matki🤣🤣
W piekarniku robisz? Dobre takie?

Tak to już z nami jest 😂. Mnie też czasem Kajtek ostro wkurza jak ma zły dzień, a i tak jak pójdzie spać to siedzę i jego foty w telefonie oglądam 🤦. A ostatnio mu się sporo pozmieniało. Jest taki radosny, uśmiechnięty i meeega ciekawski 😜. No i ciągle się nie chce przytulać 😭
Ja tez ogladam foty Miski jak ona spi hihihi
Powiem Ci ze moja nadal nie jest z tych tulisiow i calusnikow.Jak chce to sie nastawia albo sama da niby buziaka to raczej noski noski😅Tomek zawsze mi mowi ze ona sie fo niego tuli i caluje-jakos zawsze jak mnie nie ma wiec mu srednio wierze przez co on sie wkurza.Ja mu mowie jak zobacze to uwierze bo on ma brode i ona dopiero teraz zaczela ja
tolerowac😄

Ja tez ogladam foty Miski jak ona spi hihihi
Powiem Ci ze moja nadal nie jest z tych tulisiow i calusnikow.Jak chce to sie nastawia albo sama da niby buziaka to raczej noski noski😅Tomek zawsze mi mowi ze ona sie fo niego tuli i caluje-jakos zawsze jak mnie nie ma wiec mu srednio wierze przez co on sie wkurza.Ja mu mowie jak zobacze to uwierze bo on ma brode i ona dopiero teraz zaczela ja
tolerowac😄
U nas mały centralnie się odwraca jak Placek zbliża do niego swoją twarz 😂. Pewnie go kłuje zarost. Odemnie te chociaż się nie odwraca jak go całuję 😜

Twoja pierwsza ciaza? Bo ja mam za soba dwie i powiem tak, fizjo ulzy Ci na chwilke, a Twojemu portfelowi na dluzej 😁 a bol i tak wroci, bo jak @Kocka pisze - po 35tc bardzo dziwne byloby jakby kregoslup nie bolal. A jesli brzuch jest spory to i wczesniej bol moze sie pojawic.
hehe pierwsza, wiec moze jestem jeszcze optymistka😂 ale generalnie lubie miec diagnoze i plan dzialania

reklama
Do góry