reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
nie w szpitalu, w calym kraju tak jest 😀 tu noworodek dziewczynka wychodzaca bez kolczykow ze szpitala to rzadkosc :)
Dla mnie to koszmar 🙈 Ale co kraj to obyczaj. Ciekawe czemu to robią. Ale jest corrida, charty hiszpańskie, to chyba nie jest najwrażliwszy naród 🙈 Ogladałam gdzieś wywiad z lekarzem właśnie o kolczykach i mówił, że minimalny wiek to 5 lat, a najlepiej jak samo podejmie decyzję.

Dla mnie to koszmar 🙈 Ale co kraj to obyczaj. Ciekawe czemu to robią. Ale jest corrida, charty hiszpańskie, to chyba nie jest najwrażliwszy naród 🙈 Ogladałam gdzieś wywiad z lekarzem właśnie o kolczykach i mówił, że minimalny wiek to 5 lat, a najlepiej jak samo podejmie decyzję.
koszmar bo? Serio wole ich wrazliwosc od polskiej. Nikt nikogo nie zmusza. To jest dziurka w uchu, bez przesady. Moje ani nie plakaly, ani nie mialy zadnego ropienia, nic.

reklama
koszmar bo? Serio wole ich wrazliwosc od polskiej. Nikt nikogo nie zmusza. To jest dziurka w uchu, bez przesady. Moje ani nie plakaly, ani nie mialy zadnego ropienia, nic.
Psychologowie twierdzą, że niemowlaki czują tak samo bój jak dorośli, mnie też mama zabrała jak miałam 3 lata na kolczyki i do dzisiaj pamiętam ten dzień, także koszmar, bo tego doświadczyłam, a przypominam, że stomatolog to mnie pikuś 😉

Do góry