reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Do 38st nic się nie podaje , dawaj wodę do picia żeby się nie odwodnił, wygląda na ząbki, mi kiedyś lekarz powiedział że po dwóch dniach od gorączki powinny wyjść ząbki i u nas tak rzeczywiście było i przy Nince i teraz przy Li
u mojego dziecka zabkowanie trwa miesiac i dluzej wiec na to niestety nie ma reguly.

reklama
Ja czekam też jak jest powyżej 38 żeby podać lek, niektórzy nawet zalecają żeby czekać do 38.5 spróbuj okłady chłodne na czoło narazie. Z lekarzem bym się wstrzymała jeszcze
ja nie jestem zwolennikiem takiego czekania, potem duzo trudniej zbic temp. No chyba ze dziecku absolutnie nic nie jesy to wtedy jasne.

Dziewczyny mające córeczki co myślicie o przebijaniu uszek. Pytam bo Werka dostała na chrzest kolczyki i zastanawiam się kiedy można i czy wogole to robić 🤷‍♀️

Dziewczyny mające córeczki co myślicie o przebijaniu uszek. Pytam bo Werka dostała na chrzest kolczyki i zastanawiam się kiedy można i czy wogole to robić 🤷‍♀️
Moi rodzice zaczekali aż sama wyraziłam chęć. Miałam koło 8 lat i bardzo bardzo chciałam :) chodziłam i prosiłam aż wyprosilam
Myślę, ze to fajne podejście, bo to już była jednak moja decyzja :) może nie najważniejsza na świecie ale jednak moja wlasna. Uwielbiam kolczyki, mam obecnie 4 dziurki w uszach :D nie ściągam ich nigdy

Moi rodzice zaczekali aż sama wyraziłam chęć. Miałam koło 8 lat i bardzo bardzo chciałam :) chodziłam i prosiłam aż wyprosilam
Myślę, ze to fajne podejście, bo to już była jednak moja decyzja :) może nie najważniejsza na świecie ale jednak moja wlasna. Uwielbiam kolczyki, mam obecnie 4 dziurki w uszach :D nie ściągam ich nigdy
hahahah ja nie mam osobiście przeklulam ale zarosły bo uszy mi ropiały jak oczy kotu 🤣🤣🤣

Popieram, twoje ciało i twoja decyzja.

reklama
Starsza po tym jak maz ja do domu przywiozl z kolczykami w uszach (poszli na spacer, wrocili z dwoma dodatkowymi dziurkami 🤦🏻‍♀️🤣)

Załączniki

• IMG_8664.jpeg
    IMG_8664.jpeg
    135,2 KB · Wyświetleń: 70
Do góry