eij
Fanka BB :)
OptymistkaWerka byle do 18
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OptymistkaWerka byle do 18
Ja dawałam całe jajko kilka tygodni temu bo tak miałam w jakimś przepisie .Hej dziewczyny, czy wy już dajecie swoim maluchom gluten i jajko? Dzisiaj pediatra powiedziala że nowe wytyczne mowia o podawaniu od razu żółtka z białkiem, no ja zaczęłam od żółtka samego i tak myślę czy dawać to białko czy nie ? Li ma 6,5 miesiąca
No wiesz! Tak publicznie mowic, ze sie obijam?@Orchidea33 z racji, że leniuchujesz za nas wszystkie, to co tam ciekawego oglądasz na Netflixie?
Ja wczoraj spakowałam za namową męża ma już stresikWreszcie zaczelam pranie.. chyba troszke pozno sie do tego biore jak pomysle o tym prasowaniu jeszcze to slabo mi
I probowalam spakowac torbe do szpitala. To będzie meeega trudne jeszcze nie mam wszystkiego a juz sie suwak nie zapina zastanawiam sie czy nie dzielic na dwie: do porodu i na pozniej do szpitala
Wlasnie u mnie jest wszystko dla dziecka. Mam tylko wziac dla siebie i pozniej na wyjscie dla malego. Ale ja nie umiem tak wyliczyc ile wziac tych podkladow czy podpasek a to sporo zajmuje duzo tego pakowalas? tez pewnie tak podziele na dwie, bo jeszcze nie włożyłam zadnego jedzeniaJa wczoraj spakowałam za namową męża ma już stresik
Podzieliłam na dwie torby ( porodowa i na oddział) z lista ze szkoły rodzenia, ale trochę ją ograniczylam. Wydaje mi się, że nie wszystko co było wypisane jest niezbędne, a ja i bez rarytasow mam walizkę i torbę
Sprawdź co daje Twój szpital, bo podobno czasem dziewczyny nie muszą brać podkładów i podpasek poporodowych, czasem szpitale mają ubranka dla noworodków. U mnie akurat nic
walizke podreczna wez, tam powinno sie zmiescic. W domu w razie w zrob paczuszki z ciuszkami (caly komplet typu body, pajac, czapeczka) i maz dowiezie jak cosWreszcie zaczelam pranie.. chyba troszke pozno sie do tego biore jak pomysle o tym prasowaniu jeszcze to slabo mi
I probowalam spakowac torbe do szpitala. To będzie meeega trudne jeszcze nie mam wszystkiego a juz sie suwak nie zapina zastanawiam sie czy nie dzielic na dwie: do porodu i na pozniej do szpitala
Mąż wyczytal, że bliźnięta rodzą się średnio w 36tc, a jestem w 33tc i wyszło, że skoro pakowac torbę 3 tyg wczesniej to juzWlasnie u mnie jest wszystko dla dziecka. Mam tylko wziac dla siebie i pozniej na wyjscie dla malego. Ale ja nie umiem tak wyliczyc ile wziac tych podkladow czy podpasek a to sporo zajmuje duzo tego pakowalas? tez pewnie tak podziele na dwie, bo jeszcze nie włożyłam zadnego jedzenia
Szybka jestes! Ty to sie tak nie spiesz. Daj innym z kolejki urodzic