eij
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dawałam całe jajko kilka tygodni temu bo tak miałam w jakimś przepisieHej dziewczyny, czy wy już dajecie swoim maluchom gluten i jajko? Dzisiaj pediatra powiedziala że nowe wytyczne mowia o podawaniu od razu żółtka z białkiem, no ja zaczęłam od żółtka samego i tak myślę czy dawać to białko czy nie ? Li ma 6,5 miesiąca![]()
No wiesz! Tak publicznie mowic, ze sie obijam?@Orchidea33 z racji, że leniuchujesz za nas wszystkie, to co tam ciekawego oglądasz na Netflixie?
Ja wczoraj spakowałam za namową mężaWreszcie zaczelam pranie.. chyba troszke pozno sie do tego biorejak pomysle o tym prasowaniu jeszcze to slabo mi
I probowalam spakowac torbe do szpitala. To będzie meeega trudnejeszcze nie mam wszystkiego a juz sie suwak nie zapina
zastanawiam sie czy nie dzielic na dwie: do porodu i na pozniej do szpitala
![]()
Wlasnie u mnie jest wszystko dla dziecka. Mam tylko wziac dla siebie i pozniej na wyjscie dla malego. Ale ja nie umiem tak wyliczyc ile wziac tych podkladow czy podpasek a to sporo zajmujeJa wczoraj spakowałam za namową mężama już stresik
Podzieliłam na dwie torby ( porodowa i na oddział) z lista ze szkoły rodzenia, ale trochę ją ograniczylam. Wydaje mi się, że nie wszystko co było wypisane jest niezbędne, a ja i bez rarytasow mam walizkę i torbę
Sprawdź co daje Twój szpital, bo podobno czasem dziewczyny nie muszą brać podkładów i podpasek poporodowych, czasem szpitale mają ubranka dla noworodków. U mnie akurat nic![]()
walizke podreczna wez, tam powinno sie zmiescic. W domu w razie w zrob paczuszki z ciuszkami (caly komplet typu body, pajac, czapeczka) i maz dowiezie jak cosWreszcie zaczelam pranie.. chyba troszke pozno sie do tego biorejak pomysle o tym prasowaniu jeszcze to slabo mi
I probowalam spakowac torbe do szpitala. To będzie meeega trudnejeszcze nie mam wszystkiego a juz sie suwak nie zapina
zastanawiam sie czy nie dzielic na dwie: do porodu i na pozniej do szpitala
![]()
Mąż wyczytal, że bliźnięta rodzą się średnio w 36tc, a jestem w 33tc i wyszło, że skoro pakowac torbę 3 tyg wczesniej to juzWlasnie u mnie jest wszystko dla dziecka. Mam tylko wziac dla siebie i pozniej na wyjscie dla malego. Ale ja nie umiem tak wyliczyc ile wziac tych podkladow czy podpasek a to sporo zajmujeduzo tego pakowalas? tez pewnie tak podziele na dwie, bo jeszcze nie włożyłam zadnego jedzenia
Szybka jestes! Ty to sie tak nie spiesz. Daj innym z kolejki urodzic![]()