Bardzo ladny tylko szkoda ze stopek nie ma.wiesz nlaozysz body i sweter a jak jeszcze wlozysz do spiworka to lux.moja np.nie miala spiworka.jezdzila w kobinezonie i przykrywalam kocykiem i jakos nie zmarzla.W Reserved. Mam nadzieję że będzie dobry na małego bo największy mieli rozmiar 80. No i czy jest odpowiednio ocieplony
O taki zamówiłam
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
racja. Stopki wazne jak nie chodzi.Bardzo ladny tylko szkoda ze stopek nie ma.wiesz nlaozysz body i sweter a jak jeszcze wlozysz do spiworka to lux.moja np.nie miala spiworka.jezdzila w kobinezonie i przykrywalam kocykiem i jakos nie zmarzla.
Ja kupilam na vinted 2 plus kombinezon hehehWłaśnie te kombinezony co mi się podobają, nie mają stópek . Jak przyjdzie paczka i będzie spoko, to będę kombinować z bucikami.
A kurtkę najwyżej kupię jak gdzieś dorwę tanio
No ofkors że mam już jakieś kurtawki polubione na vintedJa kupilam na vinted 2 plus kombinezon heheh
Orchidea33
Z tego co widzialam jak sie teraz rozgladalam za ciuszkami to wszystkie te kombinezony, pajace nie maja od rozmiaru 80 stopek. Chyba uznaja ze takie dziecko juz chodziWłaśnie te kombinezony co mi się podobają, nie mają stópek . Jak przyjdzie paczka i będzie spoko, to będę kombinować z bucikami.
A kurtkę najwyżej kupię jak gdzieś dorwę tanio
A kto wie, może mój synu też zacznie w zimę chodzić . W lutym rok skończy więc całkiem możliwe . Mi tam się nie spieszy do tego chodzeniaZ tego co widzialam jak sie teraz rozgladalam za ciuszkami to wszystkie te kombinezony, pajace nie maja od rozmiaru 80 stopek. Chyba uznaja ze takie dziecko juz chodzi
@Orchidea33 z racji, że leniuchujesz za nas wszystkie, to co tam ciekawego oglądasz na Netflixie?
nieagatka
moja starsza jest z marca, w grudniu w pl kombinezon ze smyka 74cm to bylo zloto. Mial stopki, ona wtedy dopiero siadala. Potem chwile posluzyl mlodszej i pojechal na Ukraine w tym roku.Z tego co widzialam jak sie teraz rozgladalam za ciuszkami to wszystkie te kombinezony, pajace nie maja od rozmiaru 80 stopek. Chyba uznaja ze takie dziecko juz chodzi
reklama
OMG rany ale ten czas leci niedawno w ciunzy bylas a tu prosze Kajetan ma prawie rok bo przeciez to zleci jak z bicza trzasnalA kto wie, może mój synu też zacznie w zimę chodzić . W lutym rok skończy więc całkiem możliwe . Mi tam się nie spieszy do tego chodzenia