Jprdl . To ja mam tak samoja mam serio historie, ze siadam na fotel i mowie: znieczulenie. Laska do mnie, a otworzysz usta zeby zoabczyc co i czy cos jest do zrobienia? A ja: nie, najpierw znieczulenie
Nienawidze chodzic so dentysty
reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
O nie! Takie poswiecenie na kanalowe a pozniej i tak do wyrwania. Ja bym chyba zrobila krzywdeJak miałam zacząć nosić aparat na zęby to musiałam je wszystkie naprawić. I było ich chyba z 7-8, w tym 3 kanałowe które potem pan od aparatu stwierdził że muszę je wyrwać . Mam traumę do dziś
EchhhO nie! Takie poswiecenie na kanalowe a pozniej i tak do wyrwania. Ja bym chyba zrobila krzywde
nieagatka
chyba go po*ebalo. ZabilabymJak miałam zacząć nosić aparat na zęby to musiałam je wszystkie naprawić. I było ich chyba z 7-8, w tym 3 kanałowe które potem pan od aparatu stwierdził że muszę je wyrwać . Mam traumę do dziś
Ja mialam do auta bo latwiej zdjac i zalozyc.rqz zalozylam kobinezon ibupocilam soe zeby go zalozyc.gdzie kupilas kombinezon?Kupiłam dziś piękny kombinezon na zimę dla małego. Mam już też gruby śpiworek do spacerówki i mufkę . Pytanie, czy mam mu też kupić kurtkę?
W Reserved. Mam nadzieję że będzie dobry na małego bo największy mieli rozmiar 80. No i czy jest odpowiednio ocieplonyJa mialam do auta bo latwiej zdjac i zalozyc.rqz zalozylam kobinezon ibupocilam soe zeby go zalozyc.gdzie kupilas kombinezon?
O taki zamówiłam
Załączniki
PiekniutkiW Reserved. Mam nadzieję że będzie dobry na małego bo największy mieli rozmiar 80. No i czy jest odpowiednio ocieplony
O taki zamówiłam
reklama
nieagatka
ja bym nie kupowala. Do auta kupilabym spiworek do fotelika jesli nie masz.Kupiłam dziś piękny kombinezon na zimę dla małego. Mam już też gruby śpiworek do spacerówki i mufkę . Pytanie, czy mam mu też kupić kurtkę?