reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nie badaje sie na surogatke bo bym dzieciaka nie oddala wiec zmarnoeane pieniadze ludzi a jeszcze by mnie nachodzili i straszyli osilkami🤣
A daj spokoj za moje wlasne pieniadze mnie scigaja.Przelalam swoim rodzicom na konto jase zeby oni mi pozniej przelali na lokate.oni zlozyli w us wniosek o darowiznie i ich nie scigaja a ja tez zlozylam i chca jakies durnoty ode mnie a ja musze wszystko szybko ogarnac bo nie wiem jak dlugo tym razem Miska bedzie w zlobku a mam tylko 7 dni.
Jak tam Natalka w zlobku?
haha pewnie się zastanawiają skad masz te milijony 🙃😁

Natalka coraz lepiej, trzyma się, tylko lekki katarek ma. Typ obserwatora, najpierw siedzi sobie, potem trochę zaczyna chodzic przy ściance i bawić się. Dziś została już na 4h, nawet podrzemala na cioci, bo lezaczki niewygodne 😁
Nie jest z tych wyrywnych, ale też i nie rozpacza, co mnie niezmiernie cieszy. Takze jest nadzieja ze bedzie spoko:)

reklama
bierz, jak tylko wjedziesz na salę to mów że chcesz znieczulenie:) nie to ze zobaczymy itp. jest 4cm to dawać znieczulenie:):):)

jeszcze możesz zostać surogatka😁

co nawywijalas?
dokladnie. W PL jest tendencja ze spokojnie jest czas, a potem powiedza ze za pozno na znieczulenie. Nie daj sie zrobic w bambuko i bierz od razu. Zzo jest supcio 🤣🤣

haha pewnie się zastanawiają skad masz te milijony 🙃😁

Natalka coraz lepiej, trzyma się, tylko lekki katarek ma. Typ obserwatora, najpierw siedzi sobie, potem trochę zaczyna chodzic przy ściance i bawić się. Dziś została już na 4h, nawet podrzemala na cioci, bo lezaczki niewygodne 😁
Nie jest z tych wyrywnych, ale też i nie rozpacza, co mnie niezmiernie cieszy. Takze jest nadzieja ze bedzie spoko:)
No miljony🤣🤣🤣
To super ze Natalka sobie radzi bedzie tylko lepiej.
Dzis Michasia isc do domu nie chciala taka byla szxzesliwa z usmiechem jak ja ciocia wynosila i wskqzywala na sale ze chce wracac.Chyba bede ja na dluzej zostawiac.

reklama
Do góry