reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nie badaje sie na surogatke bo bym dzieciaka nie oddala wiec zmarnoeane pieniadze ludzi a jeszcze by mnie nachodzili i straszyli osilkami🤣
A daj spokoj za moje wlasne pieniadze mnie scigaja.Przelalam swoim rodzicom na konto jase zeby oni mi pozniej przelali na lokate.oni zlozyli w us wniosek o darowiznie i ich nie scigaja a ja tez zlozylam i chca jakies durnoty ode mnie a ja musze wszystko szybko ogarnac bo nie wiem jak dlugo tym razem Miska bedzie w zlobku a mam tylko 7 dni.
Jak tam Natalka w zlobku?
haha pewnie się zastanawiają skad masz te milijony 🙃😁

Natalka coraz lepiej, trzyma się, tylko lekki katarek ma. Typ obserwatora, najpierw siedzi sobie, potem trochę zaczyna chodzic przy ściance i bawić się. Dziś została już na 4h, nawet podrzemala na cioci, bo lezaczki niewygodne 😁
Nie jest z tych wyrywnych, ale też i nie rozpacza, co mnie niezmiernie cieszy. Takze jest nadzieja ze bedzie spoko:)

reklama
bierz, jak tylko wjedziesz na salę to mów że chcesz znieczulenie:) nie to ze zobaczymy itp. jest 4cm to dawać znieczulenie:):):)

jeszcze możesz zostać surogatka😁

co nawywijalas?
dokladnie. W PL jest tendencja ze spokojnie jest czas, a potem powiedza ze za pozno na znieczulenie. Nie daj sie zrobic w bambuko i bierz od razu. Zzo jest supcio 🤣🤣

haha pewnie się zastanawiają skad masz te milijony 🙃😁

Natalka coraz lepiej, trzyma się, tylko lekki katarek ma. Typ obserwatora, najpierw siedzi sobie, potem trochę zaczyna chodzic przy ściance i bawić się. Dziś została już na 4h, nawet podrzemala na cioci, bo lezaczki niewygodne 😁
Nie jest z tych wyrywnych, ale też i nie rozpacza, co mnie niezmiernie cieszy. Takze jest nadzieja ze bedzie spoko:)
No miljony🤣🤣🤣
To super ze Natalka sobie radzi bedzie tylko lepiej.
Dzis Michasia isc do domu nie chciala taka byla szxzesliwa z usmiechem jak ja ciocia wynosila i wskqzywala na sale ze chce wracac.Chyba bede ja na dluzej zostawiac.

reklama
Do góry