reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja tam bez znieczulenia i w sumie bardziej mnie bolalo zrobienie droznosci jajpwodow czy jak mi piasek w nerkach zaczal sie ruszac.to byl dopiero bol,porod to pikus.Ale ja urodzila sie zeby rodzic noestety dano mi przezyc tylko 1 porod woecej nie bedzie ale coz.Bedzoe dobrze👍
Dzieki ❤
Ja tylko u dentysty nie biore znieczulenia. Ale wszystkie histeroskopie i scratchingi pod narkoza. Za duzy bol dla mnie ;)
Wiec pewnie znieczulenie tu tez wezme 😁

I tak sie boje 😂
Jest pewnie tak jak mowisz i wszystko bedzie dobrze ;) to taki strach przed nieznanym :) no i ja mam SN. Juz lekarz mi mowil, zebym znieczulenie brala 😂
bierz, jak tylko wjedziesz na salę to mów że chcesz znieczulenie:) nie to ze zobaczymy itp. jest 4cm to dawać znieczulenie:):):)

Ja tam bez znieczulenia i w sumie bardziej mnie bolalo zrobienie droznosci jajpwodow czy jak mi piasek w nerkach zaczal sie ruszac.to byl dopiero bol,porod to pikus.Ale ja urodzila sie zeby rodzic noestety dano mi przezyc tylko 1 porod woecej nie bedzie ale coz.Bedzoe dobrze👍
jeszcze możesz zostać surogatka😁
No jeszcze 17😁😁
Szatan poszedl do zlobka a ja jak zwykle w pedzie a dodatkowo mam wezwanie do skarbowki🥴
co nawywijalas?

bierz, jak tylko wjedziesz na salę to mów że chcesz znieczulenie:) nie to ze zobaczymy itp. jest 4cm to dawać znieczulenie:):):)

jeszcze możesz zostać surogatka😁

co nawywijalas?
Nie badaje sie na surogatke bo bym dzieciaka nie oddala wiec zmarnoeane pieniadze ludzi a jeszcze by mnie nachodzili i straszyli osilkami🤣
A daj spokoj za moje wlasne pieniadze mnie scigaja.Przelalam swoim rodzicom na konto jase zeby oni mi pozniej przelali na lokate.oni zlozyli w us wniosek o darowiznie i ich nie scigaja a ja tez zlozylam i chca jakies durnoty ode mnie a ja musze wszystko szybko ogarnac bo nie wiem jak dlugo tym razem Miska bedzie w zlobku a mam tylko 7 dni.
Jak tam Natalka w zlobku?

reklama
Do góry