Ty już masz z górki. Pierwszy rok za wamiWerka byle do 18
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
to jeszcze z pol kg moze przybracKochane... maly waży 3049g, termin cc bez zmian więc trzeba dotrwać do 29.09 i będziemy się widzieć w realu
nieagatka
no ajaha, bez znieczulenia no way!I tak sie boje
Jest pewnie tak jak mowisz i wszystko bedzie dobrze to taki strach przed nieznanym no i ja mam SN. Juz lekarz mi mowil, zebym znieczulenie brala
No jeszcze 17Ty już masz z górki. Pierwszy rok za wami
Szatan poszedl do zlobka a ja jak zwykle w pedzie a dodatkowo mam wezwanie do skarbowki
Orchidea33
Dzieki ❤Ja tam bez znieczulenia i w sumie bardziej mnie bolalo zrobienie droznosci jajpwodow czy jak mi piasek w nerkach zaczal sie ruszac.to byl dopiero bol,porod to pikus.Ale ja urodzila sie zeby rodzic noestety dano mi przezyc tylko 1 porod woecej nie bedzie ale coz.Bedzoe dobrze
Ja tylko u dentysty nie biore znieczulenia. Ale wszystkie histeroskopie i scratchingi pod narkoza. Za duzy bol dla mnie
Wiec pewnie znieczulenie tu tez wezme
Orchidea33
No zyjecie ja mam nadzieje, ze u mnie tez tak bedzie najszybciej moze zginac maz bo mam takie wahania nastrojow, ze nie wiem czy dozyje do poroduJa też się bardzo bałam czy sobie poradzę i zobacz, wszyscy żyjemy . Co do porodu się nie wypowiem bo ja bardzo się bałam sn i miałam cc
Pchełka216
bierz, jak tylko wjedziesz na salę to mów że chcesz znieczulenie nie to ze zobaczymy itp. jest 4cm to dawać znieczulenieI tak sie boje
Jest pewnie tak jak mowisz i wszystko bedzie dobrze to taki strach przed nieznanym no i ja mam SN. Juz lekarz mi mowil, zebym znieczulenie brala
jeszcze możesz zostać surogatkaJa tam bez znieczulenia i w sumie bardziej mnie bolalo zrobienie droznosci jajpwodow czy jak mi piasek w nerkach zaczal sie ruszac.to byl dopiero bol,porod to pikus.Ale ja urodzila sie zeby rodzic noestety dano mi przezyc tylko 1 porod woecej nie bedzie ale coz.Bedzoe dobrze
co nawywijalas?No jeszcze 17
Szatan poszedl do zlobka a ja jak zwykle w pedzie a dodatkowo mam wezwanie do skarbowki
Moj lekarz tez kazal brac ale jak mnie nie bolalo to po co a jak zaczelo to juz glowke byli widac wiec obeszlo sie bezDzieki ❤
Ja tylko u dentysty nie biore znieczulenia. Ale wszystkie histeroskopie i scratchingi pod narkoza. Za duzy bol dla mnie
Wiec pewnie znieczulenie tu tez wezme
Nie badaje sie na surogatke bo bym dzieciaka nie oddala wiec zmarnoeane pieniadze ludzi a jeszcze by mnie nachodzili i straszyli osilkamibierz, jak tylko wjedziesz na salę to mów że chcesz znieczulenie nie to ze zobaczymy itp. jest 4cm to dawać znieczulenie
jeszcze możesz zostać surogatka
co nawywijalas?
A daj spokoj za moje wlasne pieniadze mnie scigaja.Przelalam swoim rodzicom na konto jase zeby oni mi pozniej przelali na lokate.oni zlozyli w us wniosek o darowiznie i ich nie scigaja a ja tez zlozylam i chca jakies durnoty ode mnie a ja musze wszystko szybko ogarnac bo nie wiem jak dlugo tym razem Miska bedzie w zlobku a mam tylko 7 dni.
Jak tam Natalka w zlobku?
reklama
Orchidea33
Taki porod to marzenieMoj lekarz tez kazal brac ale jak mnie nie bolalo to po co a jak zaczelo to juz glowke byli widac wiec obeszlo sie bez