reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
To juz tylko dwa tygodnie! zazdroszczę a jednocześnie zaczynam sie stresować, że w kalendarzu ja jestem następnaKochane... maly waży 3049g, termin cc bez zmian więc trzeba dotrwać do 29.09 i będziemy się widzieć w realu
miętowa25
tylko 2 tygodnie ale i aż! Ja już się czyje jak na bombie zegarowej... tik tak tik tak....To juz tylko dwa tygodnie! zazdroszczę a jednocześnie zaczynam sie stresować, że w kalendarzu ja jestem następna
Orchidea33
Bedzie dobrzetylko 2 tygodnie ale i aż! Ja już się czyje jak na bombie zegarowej... tik tak tik tak....
Jeszcze maluch troche podrosnie
Trzymam kciukiKochane... maly waży 3049g, termin cc bez zmian więc trzeba dotrwać do 29.09 i będziemy się widzieć w realu
Bój się . Żartuje ofkors, będzie dobrze . Nawet nie wiesz jak człowiek się szybko uczy nowych rzeczyTo juz tylko dwa tygodnie! zazdroszczę a jednocześnie zaczynam sie stresować, że w kalendarzu ja jestem następna
Orchidea33
I tak sie bojeBój się . Żartuje ofkors, będzie dobrze . Nawet nie wiesz jak człowiek się szybko uczy nowych rzeczy
Jest pewnie tak jak mowisz i wszystko bedzie dobrze to taki strach przed nieznanym no i ja mam SN. Juz lekarz mi mowil, zebym znieczulenie brala
Werka byle do 18Jezus Maryja . U nas dziś znów tańce w nocy i stawanie na czworaka. A tu jeszcze jakieś koszmary niedługo
Ja tam bez znieczulenia i w sumie bardziej mnie bolalo zrobienie droznosci jajpwodow czy jak mi piasek w nerkach zaczal sie ruszac.to byl dopiero bol,porod to pikus.Ale ja urodzila sie zeby rodzic noestety dano mi przezyc tylko 1 porod woecej nie bedzie ale coz.Bedzoe dobrzeI tak sie boje
Jest pewnie tak jak mowisz i wszystko bedzie dobrze to taki strach przed nieznanym no i ja mam SN. Juz lekarz mi mowil, zebym znieczulenie brala
reklama
Ja też się bardzo bałam czy sobie poradzę i zobacz, wszyscy żyjemy . Co do porodu się nie wypowiem bo ja bardzo się bałam sn i miałam ccI tak sie boje