polizać i splunac trzy razy za siebie w sensie za lewe ramięI czoło sprawdzić czy słone
reklama
ja tam też odstawiam obrzędyTy werka sie nie smiej ostatnio odczynilam urok na Misce bo obstawiam ze ja baba w zlobku zauroczyla.Budzila sie w nocy z takim rykiem ze nie moglam jej uspokoic.Odczynilam urok i co prawda die budzi ale nie z przerazliwym krzykiem
Evela.6
Fanka BB :)
tak , wyszliśmy w sobotę. Mam nadzieję że długo to nie potrwa . Młody nie znosi tej lampy i ulezenie pod nią 1h w ciągu to wyczyn dla niegoa byliście już w domu? No to najgorsze jak wrócisz i musisz spowrotem też to przerabiałam z Werka w piątek do domu nas wypisali a w poniedziałek na nowo bo żółtaczka będzie dobrze Kochana u nas 3 dni i było po sprawie
u nas było tak że w dzień spala to leżała a w nocy tak płakała ze musiałam ja brać do siebie. Zdrówka dla Szymka i szybkiego powrotu do domciu Buziakitak , wyszliśmy w sobotę. Mam nadzieję że długo to nie potrwa . Młody nie znosi tej lampy i ulezenie pod nią 1h w ciągu to wyczyn dla niego
Artemida90
mój leżał 3 dni ciągiem pod lampa z przerwa na karmienie, ale po jedzonku zawsze odpływał wiec spał spokojnie. Bo to łóżeczko było podgrzewane wiec miło i przyjemnie mu było.tak , wyszliśmy w sobotę. Mam nadzieję że długo to nie potrwa . Młody nie znosi tej lampy i ulezenie pod nią 1h w ciągu to wyczyn dla niego
Pchełka216
że kiedy? od 16mca?i na pewno nie ma to nic wspolnego z koszmarami nocnymi, ktore wlasnie w tym wieku sie zaczynaja Na bank urok jak nic
Zdrowka dla Szymusiatak , wyszliśmy w sobotę. Mam nadzieję że długo to nie potrwa . Młody nie znosi tej lampy i ulezenie pod nią 1h w ciągu to wyczyn dla niego
nieagatka
no tak chwile po skoncoznym rokuże kiedy? od 16mca?
Jezus Maryja . U nas dziś znów tańce w nocy i stawanie na czworaka. A tu jeszcze jakieś koszmary niedługono tak chwile po skoncoznym roku
reklama
nieagatka
u Ciebie to po prosru przepracowuwanie w nocy tego czego uczy sie w dzienJezus Maryja . U nas dziś znów tańce w nocy i stawanie na czworaka. A tu jeszcze jakieś koszmary niedługo
U mas koszmary nie trwaly dlugo, ale u obu byly. Niestety wiekszosc postepow/atrakcji/zmian odbija sie potem na snie dzieci. Choc pewnie sa i takie ktorych to nie rusza