Nie martw sie naswietla go i wrocicie juz razem do domku.Prawie kazde dziecko przez to przechodzi.Trzymaj sieno właśnie dzis synek zaczął naświetlanie bo żółtaczka go dopadła bidulek nasz malutki...
reklama
Od urokow to jestem ja hehehe co potrzeba?chociaż wczoraj jak u lekarza byliśmy i baba się pytała czy grzeczna i czy przesypia nocy to bałam się powiedzieć żeby Zaraz obrzędy nie były potrzebne
Trochę wosku przelaćOd urokow to jestem ja hehehe co potrzeba?
Ty werka sie nie smiej ostatnio odczynilam urok na Misce bo obstawiam ze ja baba w zlobku zauroczyla.Budzila sie w nocy z takim rykiem ze nie moglam jej uspokoic.Odczynilam urok i co prawda die budzi ale nie z przerazliwym krzykiemTrochę wosku przelać
nieagatka
Fanka BB :)
i na pewno nie ma to nic wspolnego z koszmarami nocnymi, ktore wlasnie w tym wieku sie zaczynaja Na bank urok jak nicTy werka sie nie smiej ostatnio odczynilam urok na Misce bo obstawiam ze ja baba w zlobku zauroczyla.Budzila sie w nocy z takim rykiem ze nie moglam jej uspokoic.Odczynilam urok i co prawda die budzi ale nie z przerazliwym krzykiem
Ty werka sie nie smiej ostatnio odczynilam urok na Misce bo obstawiam ze ja baba w zlobku zauroczyla.Budzila sie w nocy z takim rykiem ze nie moglam jej uspokoic.Odczynilam urok i co prawda die budzi ale nie z przerazliwym krzykiem
To zrób coś u mnie żeby Kajtek w końcu przestał biec
Orchidea33
Fanka BB :)
Za kilkanaście lat Twoj Kajtek bedzie reprezentować nasz kraj na Olimpiadzie w biegach!
Na banki na pewno nie ma to nic wspolnego z koszmarami nocnymi, ktore wlasnie w tym wieku sie zaczynaja Na bank urok jak nic
reklama
Przestanie jak zacznie chodzic,no chyba ze on od razu bedzie biegal jak moja