nieagatka
Fanka BB :)
opinia specjalistow jest jedna - rozdzerzac po 6tym. A mysle ze to specjalistow nalezy sluchac…a bo różne opinie są i nie wiem właśnie czy zaczynać teraz czy czekać czy co robić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
opinia specjalistow jest jedna - rozdzerzac po 6tym. A mysle ze to specjalistow nalezy sluchac…a bo różne opinie są i nie wiem właśnie czy zaczynać teraz czy czekać czy co robić
No wlasnie chce kupic takie sportowe za kostke.model upatrzonyU mnie zależy od modelu. W zeszłym roku kupiłam na jesień dla starszej (botki nieprzemakalne) i miały bardzo twardą podeszwę. Odesłałam. W tym roku też ma geoxy na jesień i podeszwa super, tylko to są sportowe za kostkę.
ale Twoja corcia dopiero zaczyna chodzic, nie? Ja takiemu dziecku nie kupowalabym buta za kostke, nie bedzie jej wygodnie, bo na bank bedzie duzo siadania i wstawania na tym etapie, a nie typowego chodzenia… Do kostki tak, ale wyzszd wg mnie nie beda wygodne.No wlasnie chce kupic takie sportowe za kostke.model upatrzony
No czlapie juz prawie miesiac ale i tak sie potyka o wszystko wlacznie ze swoimi nogami a zwlaszxza jak biegnie bo tatus goni myslakam ze te za kostke beda lepsze na jesienale Twoja corcia dopiero zaczyna chodzic, nie? Ja takiemu dziecku nie kupowalabym buta za kostke, nie bedzie jej wygodnie, bo na bank bedzie duzo siadania i wstawania na tym etapie, a nie typowego chodzenia… Do kostki tak, ale wyzszd wg mnie nie beda wygodne.
nasz chodził w tych cała jesień i zimę - w nl ciężko o mróz czy śniegNo czlapie juz prawie miesiac ale i tak sie potyka o wszystko wlacznie ze swoimi nogami a zwlaszxza jak biegnie bo tatus goni myslakam ze te za kostke beda lepsze na jesien
no jasne ze takie sa lepsze, ale wg mnie nie na dziexko, ktore uczy sie chodzic. Za rok tak, tera kupilabym cos max do kostki, miekkiego, zeby bylo jej wygodnie i nic nie cisnelo. I na zime wzielabym jakis wygodny kombinezon, tak samo zeby chciala chodzic i sie bawic i eksperymentowac, a nie siedziec w wozku bo niewygodnie.No czlapie juz prawie miesiac ale i tak sie potyka o wszystko wlacznie ze swoimi nogami a zwlaszxza jak biegnie bo tatus goni myslakam ze te za kostke beda lepsze na jesien
ale ladnenasz chodził w tych cała jesień i zimę - w nl ciężko o mróz czy śnieg
Ja zaczęłam dawać kleik jakoś po 5- tym miesiącu. A około 6-tego jakieś pierwsze słoiczki. Na spokojnie możesz jeszcze czekać z rozszerzeniem, no chyba że bardzo chcesza bo różne opinie są i nie wiem właśnie czy zaczynać teraz czy czekać czy co robić
Tak, 8h + każda kolejna godzina extra, mieszkamna wsi, 50 km od WawyAle również w przypadku zatrudnienia na pełen etat? U mnie opiekunki wskazują cenę od 30 zł/h wzwyż, ale w przypadku całego etatu stawka jest inna.
raczej tak kurde i na nic rady koleżanekopinia specjalistow jest jedna - rozdzerzac po 6tym. A mysle ze to specjalistow nalezy sluchac…