reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja ciągnęłam butlę do skończonego 6 miesiąca, a jak zaczęłam podawać coś innego to czułam, że jest gotowa, ładnie jadła, nie było płaczu no i jak wygodnie. Poza tym aktualne zalecenia akademii pediatrii mówią, że do 6 miesiąca tylko mleko i ja się stosowałam.

To ktore lepirj?wyzsze czy nizsze?🤷‍♀️

Załączniki

• Screenshot_20220910-095025_Chrome.jpg
    Screenshot_20220910-095025_Chrome.jpg
    211,4 KB · Wyświetleń: 37
  • Screenshot_20220910-095011_Chrome.jpg
    Screenshot_20220910-095011_Chrome.jpg
    201,7 KB · Wyświetleń: 39
ja bym najpierw przymierzyła bo się okaże ze córka ma wysokie podbicie i nie założysz tak ciasnych butów. Po swoim synku wiem ze but musi się szeroko dać rozwiązać i rozłożyć na boki by mu ze spokojem zalozyc do końca.
Dokładnie , mój mały miał wysokie podbicie , omg ile my się naprzymierzalismy butów zanim jakieś mu w ogóle pasowały 🙈( mam na myśli pierwsze buty do chodzenia). Bogu dziękowałam, że nie kupowałam przez internet co mam w zwyczaju😅

U młodszej córki z pierwszymi butami fajnie nam się trafiło, bo były to sandałki i miała naturino falcotto. Drugie to były buciki elefanten i naturino cocoon, bardzo fajna linia - bardzo elastyczne. Ja głównie kupuję w outletach, na limango/zalando.

Załączniki

• 20220205_135115.jpg
    20220205_135115.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 60
Tak, 8h + każda kolejna godzina extra, mieszkamna wsi, 50 km od Wawy 🙈
O ja, to wychodzi ponad 4000 zł miesięcznie. Ja mieszkam we Wrocławiu i tutaj średnia stawka to ok. 2800 - 3000 zł na pełen etat. Jeżeli szukasz niani z np. językiem to cena szybuje. Nianie podają ceny od 30 zł/h, ale niektóre wskazują inną kwotę jeżeli chodzi o pełen etat. Oczywiście powyżej 8h dodatkowo płatne.

reklama
Do góry