reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja ciągnęłam butlę do skończonego 6 miesiąca, a jak zaczęłam podawać coś innego to czułam, że jest gotowa, ładnie jadła, nie było płaczu no i jak wygodnie. Poza tym aktualne zalecenia akademii pediatrii mówią, że do 6 miesiąca tylko mleko i ja się stosowałam.

To ktore lepirj?wyzsze czy nizsze?🤷‍♀️

Załączniki

• Screenshot_20220910-095025_Chrome.jpg
    Screenshot_20220910-095025_Chrome.jpg
    211,4 KB · Wyświetleń: 44
  • Screenshot_20220910-095011_Chrome.jpg
    Screenshot_20220910-095011_Chrome.jpg
    201,7 KB · Wyświetleń: 46
ja bym najpierw przymierzyła bo się okaże ze córka ma wysokie podbicie i nie założysz tak ciasnych butów. Po swoim synku wiem ze but musi się szeroko dać rozwiązać i rozłożyć na boki by mu ze spokojem zalozyc do końca.
Dokładnie , mój mały miał wysokie podbicie , omg ile my się naprzymierzalismy butów zanim jakieś mu w ogóle pasowały 🙈( mam na myśli pierwsze buty do chodzenia). Bogu dziękowałam, że nie kupowałam przez internet co mam w zwyczaju😅

U młodszej córki z pierwszymi butami fajnie nam się trafiło, bo były to sandałki i miała naturino falcotto. Drugie to były buciki elefanten i naturino cocoon, bardzo fajna linia - bardzo elastyczne. Ja głównie kupuję w outletach, na limango/zalando.

Załączniki

• 20220205_135115.jpg
    20220205_135115.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 64
Tak, 8h + każda kolejna godzina extra, mieszkamna wsi, 50 km od Wawy 🙈
O ja, to wychodzi ponad 4000 zł miesięcznie. Ja mieszkam we Wrocławiu i tutaj średnia stawka to ok. 2800 - 3000 zł na pełen etat. Jeżeli szukasz niani z np. językiem to cena szybuje. Nianie podają ceny od 30 zł/h, ale niektóre wskazują inną kwotę jeżeli chodzi o pełen etat. Oczywiście powyżej 8h dodatkowo płatne.

reklama
Do góry