piękne buciki cena teżKupione za 160zl
reklama
Evela.6
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny przedstawiam Wam Szymusia , który przyszedł na świat w 38tc , 08.09 o godzinie 3.22 3200g ok 50cm (tu nie mierzą noworodków) . Poród łącznie trwał 2h22 minuty . O godz 1mialam przebite wody przy 2cm rozwarcia bo małemu spadało tętno . W przeciągu ok godziny po nieustających skurczach rozwarcie było 10cm ale małemu coraz bardziej spadało tętno bo nie było przerw między skurczami . Na szczęście chwilę wcześniej przyjęłam epidural i Przy pomocy kleszczy , po 3skurczach partych mały był na świecie leży obok mnie a ja ciągle nie dowierzam ,że on jest mój
Załączniki
eij
Gratulacje jest cudownyCześć dziewczyny przedstawiam Wam Szymusia , który przyszedł na świat w 38tc , 08.09 o godzinie 3.22 3200g ok 50cm (tu nie mierzą noworodków) . Poród łącznie trwał 2h22 minuty . O godz 1mialam przebite wody przy 2cm rozwarcia bo małemu spadało tętno . W przeciągu ok godziny po nieustających skurczach rozwarcie było 10cm ale małemu coraz bardziej spadało tętno bo nie było przerw między skurczami . Na szczęście chwilę wcześniej przyjęłam epidural i Przy pomocy kleszczy , po 3skurczach partych mały był na świecie leży obok mnie a ja ciągle nie dowierzam ,że on jest mój
Artemida90
urodzony prawie taka sama waga i długość jak mój Wiktorek, tez w 38tyg. Gratulacje mamusiuCześć dziewczyny przedstawiam Wam Szymusia , który przyszedł na świat w 38tc , 08.09 o godzinie 3.22 3200g ok 50cm (tu nie mierzą noworodków) . Poród łącznie trwał 2h22 minuty . O godz 1mialam przebite wody przy 2cm rozwarcia bo małemu spadało tętno . W przeciągu ok godziny po nieustających skurczach rozwarcie było 10cm ale małemu coraz bardziej spadało tętno bo nie było przerw między skurczami . Na szczęście chwilę wcześniej przyjęłam epidural i Przy pomocy kleszczy , po 3skurczach partych mały był na świecie leży obok mnie a ja ciągle nie dowierzam ,że on jest mój
Jej, Evela, jest piękny . Gratuluję z całego serduchaCześć dziewczyny przedstawiam Wam Szymusia , który przyszedł na świat w 38tc , 08.09 o godzinie 3.22 3200g ok 50cm (tu nie mierzą noworodków) . Poród łącznie trwał 2h22 minuty . O godz 1mialam przebite wody przy 2cm rozwarcia bo małemu spadało tętno . W przeciągu ok godziny po nieustających skurczach rozwarcie było 10cm ale małemu coraz bardziej spadało tętno bo nie było przerw między skurczami . Na szczęście chwilę wcześniej przyjęłam epidural i Przy pomocy kleszczy , po 3skurczach partych mały był na świecie leży obok mnie a ja ciągle nie dowierzam ,że on jest mój
nieagatka
gratulacje MamoCześć dziewczyny przedstawiam Wam Szymusia , który przyszedł na świat w 38tc , 08.09 o godzinie 3.22 3200g ok 50cm (tu nie mierzą noworodków) . Poród łącznie trwał 2h22 minuty . O godz 1mialam przebite wody przy 2cm rozwarcia bo małemu spadało tętno . W przeciągu ok godziny po nieustających skurczach rozwarcie było 10cm ale małemu coraz bardziej spadało tętno bo nie było przerw między skurczami . Na szczęście chwilę wcześniej przyjęłam epidural i Przy pomocy kleszczy , po 3skurczach partych mały był na świecie leży obok mnie a ja ciągle nie dowierzam ,że on jest mój
Dziewczyny, czy wasze dzieci przed snem też czasem mają takie jazdy z płaczem? Np dziś mały ewidentnie chciał spać, ale jak go kładłam to się obracał na brzuch, stawał na czworaka i oczywiście przy tym mega płacz . Napewno nie był głodny i miał sucha pieluszkę. Często tak ma
Kochana gratuluje cudownego synka❤❤Odpoczywajcie i duzo zdrowka dla Was.Uwierz to jest Twoj CudCześć dziewczyny przedstawiam Wam Szymusia , który przyszedł na świat w 38tc , 08.09 o godzinie 3.22 3200g ok 50cm (tu nie mierzą noworodków) . Poród łącznie trwał 2h22 minuty . O godz 1mialam przebite wody przy 2cm rozwarcia bo małemu spadało tętno . W przeciągu ok godziny po nieustających skurczach rozwarcie było 10cm ale małemu coraz bardziej spadało tętno bo nie było przerw między skurczami . Na szczęście chwilę wcześniej przyjęłam epidural i Przy pomocy kleszczy , po 3skurczach partych mały był na świecie leży obok mnie a ja ciągle nie dowierzam ,że on jest mój
Werka chyba Kajtek to chlopiece odwzorowanue MiskiMoja ma czesto ze chce spac a nie chce.Wczoraj to sie slaniala na nogachi i ledwo widziala Kilka razy ja kladlam a ta ryk jak opetana i raczka pokazuje ze chce isc do salonu.Okazalo sie ze kupa nadchodzi a ona nie zasnie jak cos sie zbiera.A pozniej znowu slanianie sie i nie chce spac.Dopiero chyba przy drugiej probie sie udalo i to zasnela sama w swoim lozeczku nie tak jak zawsze na lozku ze mna tylko ta kapinka pokazala na swoje lozeczko tam dupka pokrecila pojekala i siup spi.Ale powiem Ci ze moje dziecko nienawidzi spania.Czasem mam wrazenie ze ona niczego nie lubiDziewczyny, czy wasze dzieci przed snem też czasem mają takie jazdy z płaczem? Np dziś mały ewidentnie chciał spać, ale jak go kładłam to się obracał na brzuch, stawał na czworaka i oczywiście przy tym mega płacz . Napewno nie był głodny i miał sucha pieluszkę. Często tak ma
reklama
Artemida90
mój tak miał jak ćwiczył nowe umiejętności,Dziewczyny, czy wasze dzieci przed snem też czasem mają takie jazdy z płaczem? Np dziś mały ewidentnie chciał spać, ale jak go kładłam to się obracał na brzuch, stawał na czworaka i oczywiście przy tym mega płacz . Napewno nie był głodny i miał sucha pieluszkę. Często tak ma
Coś nie dawało mu spać. On chciał spać ale ciagle się dźwigał z ta dupka. One czuja podświadomie ze musza ćwiczyć nawet jak jest czas spać.