reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

received_440506894808976.jpeg
20220905_155557.jpg

reklama
W ramach większego odpoczywania, dopiero wstalam 🙈 zaznaczam, ze nie planowalam. Po prostu dopiero się przebudzilam i juz zal mi, ze tyle dnia stracilam. Ja jakas glupia jestem 🤦‍♀️
Ja też tak miałam 😅. Nie umiem po prostu długo siedzieć i nic nie robić 🤷. Na chorobowym wynudziłam się jak mops, a jeszcze to była jesień i zima, więc pogoda kiepska. A teraz się tęskni do nieróbstwa 😥😂😂

Ja też tak miałam 😅. Nie umiem po prostu długo siedzieć i nic nie robić 🤷. Na chorobowym wynudziłam się jak mops, a jeszcze to była jesień i zima, więc pogoda kiepska. A teraz się tęskni do nieróbstwa 😥😂😂
No dramat 😂 jakies dziwne jestesmy 😂 siedze na razie i serial ogladam ale nie wiem ile wytrzymam tak nic nie robiac. Ma padac w najbliższych dniach to moze bedzie latwiej siedziec i czytac 😉
Na najblizsze 3 tygodnie musze wlasnie takim mopsem zostać. Do następnej wizyty 🙏

reklama
Qzwa dziewczyny czemu byty dla dziecka rozm 21-22sa tak drogie jak dla doroslego🤬Musze kupic buty jesienne bo Miska ma tylko jedne sandaly i tetaz potrzebuje normalnych calych zakrytych.Wcxoraj i dzis chodzilam obczaic zeby z nia pojechac I sie zalamalam wsxystko po ponad 100zl bo niw chce kupowac w h&,m czy innej siecipwce choc one i tak nie sa duzo tansze.No masakra jakas😱przeciez to na 3 max 4 miechy i kolejne trzeba kuppic.Chcialam jej dzis kupic dres markowy ale stwierdzilam ze dolaze i kupie buty.Musze teraz oszczedniej wydawac bo jedna pensja.Jak wroce do pracy to wtedy bedzie hulaj dusza piekla nie ma ale teraz musze troche zydzic🥴
Takie o to smutasy na poczatek weekendu.

Do góry