reklama
Nie byłam bo lekarz na urlopie do jutra. W poniedziałek dzwonię się umawiaćJak obiad zrobiłaś to nie jest źle
Byłaś na ważeniu z Kajtkiem?
Skubana jak wcina . Super foty
Kachar
Fanka BB :)
Żebyś widziała co się dzieje jak ogórek się kończySkubana jak wcina . Super foty
Orchidea33
W ramach większego odpoczywania, dopiero wstalam zaznaczam, ze nie planowalam. Po prostu dopiero się przebudzilam i juz zal mi, ze tyle dnia stracilam. Ja jakas glupia jestemBosze, zazdro
Ja też tak miałam . Nie umiem po prostu długo siedzieć i nic nie robić . Na chorobowym wynudziłam się jak mops, a jeszcze to była jesień i zima, więc pogoda kiepska. A teraz się tęskni do nieróbstwaW ramach większego odpoczywania, dopiero wstalam zaznaczam, ze nie planowalam. Po prostu dopiero się przebudzilam i juz zal mi, ze tyle dnia stracilam. Ja jakas glupia jestem
Orchidea33
No dramat jakies dziwne jestesmy siedze na razie i serial ogladam ale nie wiem ile wytrzymam tak nic nie robiac. Ma padac w najbliższych dniach to moze bedzie latwiej siedziec i czytacJa też tak miałam . Nie umiem po prostu długo siedzieć i nic nie robić . Na chorobowym wynudziłam się jak mops, a jeszcze to była jesień i zima, więc pogoda kiepska. A teraz się tęskni do nieróbstwa
Na najblizsze 3 tygodnie musze wlasnie takim mopsem zostać. Do następnej wizyty
reklama
Qzwa dziewczyny czemu byty dla dziecka rozm 21-22sa tak drogie jak dla doroslegoMusze kupic buty jesienne bo Miska ma tylko jedne sandaly i tetaz potrzebuje normalnych calych zakrytych.Wcxoraj i dzis chodzilam obczaic zeby z nia pojechac I sie zalamalam wsxystko po ponad 100zl bo niw chce kupowac w h&,m czy innej siecipwce choc one i tak nie sa duzo tansze.No masakra jakasprzeciez to na 3 max 4 miechy i kolejne trzeba kuppic.Chcialam jej dzis kupic dres markowy ale stwierdzilam ze dolaze i kupie buty.Musze teraz oszczedniej wydawac bo jedna pensja.Jak wroce do pracy to wtedy bedzie hulaj dusza piekla nie ma ale teraz musze troche zydzic
Takie o to smutasy na poczatek weekendu.
Takie o to smutasy na poczatek weekendu.