reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny czy Wy tez takie krejzole jestescie na punkcie planowania?ja juz mam na zime dla Miski kombinezon jedna kurtke na 2 czekam.brakuje tylko butow ale to jak noga urpsnie kupie.Poza tym juz na jesien tez ma kurtke i zaraz kuppuje druga😉do zlobka oprocz kapci tez ma wszystko wlacznie z workiem z jej imieniem na ktory jeszcze czekam ale zamowiony.Ja to lubie miec wszystko zaplanowane na zas😱 najsmoeszniejsze jest w tym to ze wychodzilam za maz w czerwcu i mowilam ze we wrzesniu bede w ciazy.no we wrzeniu mialam transfer udany tyle ze 4 lata po slubie😅no coz wrzesnien sie zgadza
Moja Jolka jeszcze w brzuchu a też ma już na jesień, zimę i wiosnę rzeczy 😂

reklama
Dziewczyny czy Wy tez takie krejzole jestescie na punkcie planowania?ja juz mam na zime dla Miski kombinezon jedna kurtke na 2 czekam.brakuje tylko butow ale to jak noga urpsnie kupie.Poza tym juz na jesien tez ma kurtke i zaraz kuppuje druga😉do zlobka oprocz kapci tez ma wszystko wlacznie z workiem z jej imieniem na ktory jeszcze czekam ale zamowiony.Ja to lubie miec wszystko zaplanowane na zas😱 najsmoeszniejsze jest w tym to ze wychodzilam za maz w czerwcu i mowilam ze we wrzesniu bede w ciazy.no we wrzeniu mialam transfer udany tyle ze 4 lata po slubie😅no coz wrzesnien sie zgadza
Mam to samo, ja to chyba nawet dalej planuję. Moje dwie córki mają już garderobę na przyszłe lato;)

Ja też miałam Neno, cena całkiem rozsądna. Tylko ja miałam na jedną pierś odciąganie z obydwu zajmowało mi pół godziny

łoooo to trzeba było odrazy z dwóch ciagnąć! moja siostra miała ten i ściągała prawie całe butelki w pare minut :D:D
Laktator-NENO-Due-front.jpg

ja tak nie mam, nie mogę mu nic kupic na później bo ciężko z rozmiarem trafić. W tym roku nosił krótkie spodenki które kupiłam mu w zeszłym roku - czyli w zeszłym roku 80/86 i w tym roku ciagle były dobre 🙈 on ma tak mała i chuda dupcie ze ciężko coś kupic, a ile mu spodni leci z dupy a już na długość są za krótkie

reklama
Do góry