haha może impreza z okazji Waszej przeprowadzkiCórka chora, gorączkowała dwie doby w mieszkaniu upał, w nocy wiatrakiem się ratowałam. Dzis przeprowadzka, nie wiem jak to ogarniemy, bez szaf Chyba jutro rosół ugotuje w starym mieszkaniu pisałam tego posta od rana i jakoś nie mogłam skończyć. Kurła w nowym domu a sąsiedzi urządzili imprezę domek mamy obok lasu, miało być cicho i spokojnie
reklama
Hej dziewczyny, jakby któraś potrzebowała to mam do sprzedania monitor oddechu- snuza hero, ten przypinany do pieluszki. Ja go w końcu w ogóle nie użyłam ale wolałam kupić jest nowy, tylko otworzony do zobaczenia.
Kosztował 390 zł ale sprzedam za 300 zł.
Kosztował 390 zł ale sprzedam za 300 zł.
Jak tam? ŻyjeszMiałyście kiedys non stop ochotę na seks ? Ja oszaleje chyba , my z mężem calyyyy czas , wczoraj wiem po co prosił o kamerę
Gdzie można was obejrzeć? Na YouTubie?
Na yotubach nie ma sprawdzałamJak tam? Żyjesz
Hej dziewczyny jak wygląda praktycznie szczepienie na krztusiec? Idę ze szczepionka do rodzinnego i on mnie szczepi czy potem jeszcze do pielęgniarek?
Trochę wkurza mnie wizja stania w kolejce z chorymi, tylko po to żeby dostać papier ze jestem zdrowa i można mnie szczepic, a potem stania w drugiej kolejce do pielęgniarki żeby zrobiła zastrzyk...
Trochę wkurza mnie wizja stania w kolejce z chorymi, tylko po to żeby dostać papier ze jestem zdrowa i można mnie szczepic, a potem stania w drugiej kolejce do pielęgniarki żeby zrobiła zastrzyk...
Nelka85
Fanka BB :)
U mnie się umawiam na godzinę (i o tej wchodzę) na kwalifikacje a jak podpisze to idę do rejestracji i mnie wciskają do pielęgniarek na jakąś dodatkową wizytę (też na godzinę a tak się u mnie wchodzi)Hej dziewczyny jak wygląda praktycznie szczepienie na krztusiec? Idę ze szczepionka do rodzinnego i on mnie szczepi czy potem jeszcze do pielęgniarek?
Justi92
Musimy się pochwalić od wczoraj Hance przeszło lenistwo i non stop przewraca się na brzuch ale tak mi się śmiać z niej chce bk jak wyciąga ręce z pod siebie to dupe podnosi do góry opierając się niemal o kolana głową w dół i nie widać nic tylko dupcie ja nie wiem co ona ma z tym tyłkiem bo tak jak wam pisałam przy podciaganiu się przed siebie to też głową w dół dupa do góry i tylko nogi po bokach chodzą żeby się odepchnąć
A tak wg to pod czytałam Was i co do tego seksu... W ciąży to miałam taka chcice że masakra ojejku jak to sobie przypomne byłam taka napalona a tu a początku i pod koniec nie można było a teraz po porodzie to jakaś masakra mam jakąś awersję, po prawie 8mc jak doszło co do czego to byłam tak obolała ze chodzić nie mogłam a tu jeszcze na spacer do puszczy z małą pojechaliśmy czułam się jakby mnie stado murzynów wyobracalo i na tym etapie zakończyłam pożycie seksualne a jak chciałam się zmusić to po 2min zrezygnowałam
A tak wg to pod czytałam Was i co do tego seksu... W ciąży to miałam taka chcice że masakra ojejku jak to sobie przypomne byłam taka napalona a tu a początku i pod koniec nie można było a teraz po porodzie to jakaś masakra mam jakąś awersję, po prawie 8mc jak doszło co do czego to byłam tak obolała ze chodzić nie mogłam a tu jeszcze na spacer do puszczy z małą pojechaliśmy czułam się jakby mnie stado murzynów wyobracalo i na tym etapie zakończyłam pożycie seksualne a jak chciałam się zmusić to po 2min zrezygnowałam
Kachar
Ty ty zboczuch jesteś taki sam jak jaJak tam? Żyjesz
reklama
eij
No to ja też się chwalę niestety moja młoda jeszcze na brzuch się nie przewraca, za to zaczęła na bok więc jest sukces ale ja nie o tym hehehe. Wyobraźcie sobie że moja mała zasypia ostatnio tylko w ciemnym pokoju w łóżeczku jak lulam dzieciaki to ta zaczyna piszczeć i płakać, wtedy przenoszę ją do drugiego pokoju i w samotności i totalnej ciemni zasypia za to synek przy mamie musi zasnąć i wtedy dopiero go wynoszęMusimy się pochwalić od wczoraj Hance przeszło lenistwo i non stop przewraca się na brzuch ale tak mi się śmiać z niej chce bk jak wyciąga ręce z pod siebie to dupe podnosi do góry opierając się niemal o kolana głową w dół i nie widać nic tylko dupcie ja nie wiem co ona ma z tym tyłkiem bo tak jak wam pisałam przy podciaganiu się przed siebie to też głową w dół dupa do góry i tylko nogi po bokach chodzą żeby się odepchnąć