reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Córka chora, gorączkowała dwie doby w mieszkaniu upał, w nocy wiatrakiem się ratowałam. Dzis przeprowadzka, nie wiem jak to ogarniemy, bez szaf🤦 Chyba jutro rosół ugotuje w starym mieszkaniu😜 pisałam tego posta od rana i jakoś nie mogłam skończyć. Kurła w nowym domu a sąsiedzi urządzili imprezę 😱 domek mamy obok lasu, miało być cicho i spokojnie 🤭
haha może impreza z okazji Waszej przeprowadzki 🤣

reklama
Hej dziewczyny, jakby któraś potrzebowała to mam do sprzedania monitor oddechu- snuza hero, ten przypinany do pieluszki. Ja go w końcu w ogóle nie użyłam ale wolałam kupić 😅 jest nowy, tylko otworzony do zobaczenia.
Kosztował 390 zł ale sprzedam za 300 zł.

Hej dziewczyny jak wygląda praktycznie szczepienie na krztusiec? Idę ze szczepionka do rodzinnego i on mnie szczepi czy potem jeszcze do pielęgniarek?
Trochę wkurza mnie wizja stania w kolejce z chorymi, tylko po to żeby dostać papier ze jestem zdrowa i można mnie szczepic, a potem stania w drugiej kolejce do pielęgniarki żeby zrobiła zastrzyk...

Hej dziewczyny jak wygląda praktycznie szczepienie na krztusiec? Idę ze szczepionka do rodzinnego i on mnie szczepi czy potem jeszcze do pielęgniarek?
Trochę wkurza mnie wizja stania w kolejce z chorymi, tylko po to żeby dostać papier ze jestem zdrowa i można mnie szczepic, a potem stania w drugiej kolejce do pielęgniarki żeby zrobiła zastrzyk...
U mnie się umawiam na godzinę (i o tej wchodzę) na kwalifikacje a jak podpisze to idę do rejestracji i mnie wciskają do pielęgniarek na jakąś dodatkową wizytę (też na godzinę a tak się u mnie wchodzi)

Musimy się pochwalić od wczoraj Hance przeszło lenistwo i non stop przewraca się na brzuch ale tak mi się śmiać z niej chce bk jak wyciąga ręce z pod siebie to dupe podnosi do góry opierając się niemal o kolana głową w dół i nie widać nic tylko dupcie🤣🤣 ja nie wiem co ona ma z tym tyłkiem bo tak jak wam pisałam przy podciaganiu się przed siebie to też głową w dół dupa do góry i tylko nogi po bokach chodzą żeby się odepchnąć 🤣
A tak wg to pod czytałam Was i co do tego seksu... W ciąży to miałam taka chcice że masakra ojejku jak to sobie przypomne😁 byłam taka napalona a tu a początku i pod koniec nie można było a teraz po porodzie to jakaś masakra mam jakąś awersję, po prawie 8mc jak doszło co do czego to byłam tak obolała ze chodzić nie mogłam a tu jeszcze na spacer do puszczy z małą pojechaliśmy czułam się jakby mnie stado murzynów wyobracalo i na tym etapie zakończyłam pożycie seksualne a jak chciałam się zmusić to po 2min zrezygnowałam 🤦‍♀️🤦‍♀️

reklama
Musimy się pochwalić od wczoraj Hance przeszło lenistwo i non stop przewraca się na brzuch ale tak mi się śmiać z niej chce bk jak wyciąga ręce z pod siebie to dupe podnosi do góry opierając się niemal o kolana głową w dół i nie widać nic tylko dupcie🤣🤣 ja nie wiem co ona ma z tym tyłkiem bo tak jak wam pisałam przy podciaganiu się przed siebie to też głową w dół dupa do góry i tylko nogi po bokach chodzą żeby się odepchnąć 🤣
A tak wg to pod czytałam Was i co do tego seksu... W ciąży to miałam taka chcice że masakra ojejku jak to sobie przypomne😁 byłam taka napalona a tu a początku i pod koniec nie można było a teraz po porodzie to jakaś masakra mam jakąś awersję, po prawie 8mc jak doszło co do czego to byłam tak obolała ze chodzić nie mogłam a tu jeszcze na spacer do puszczy z małą pojechaliśmy czułam się jakby mnie stado murzynów wyobracalo i na tym etapie zakończyłam pożycie seksualne a jak chciałam się zmusić to po 2min zrezygnowałam 🤦‍♀️🤦‍♀️
No to ja też się chwalę 🤪 niestety moja młoda jeszcze na brzuch się nie przewraca, za to zaczęła na bok więc jest sukces 💪😁 ale ja nie o tym hehehe. Wyobraźcie sobie że moja mała zasypia ostatnio tylko w ciemnym pokoju w łóżeczku 😲🙂 jak lulam dzieciaki to ta zaczyna piszczeć i płakać, wtedy przenoszę ją do drugiego pokoju i w samotności i totalnej ciemni zasypia 😃 za to synek przy mamie musi zasnąć i wtedy dopiero go wynoszę

Do góry