Ja to zboczuch bardziej w myślach niż w realuTy ty zboczuch jesteś taki sam jak ja![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to zboczuch bardziej w myślach niż w realuTy ty zboczuch jesteś taki sam jak ja![]()
hahahha bo synki to mamusi sąNo to ja też się chwalęniestety moja młoda jeszcze na brzuch się nie przewraca, za to zaczęła na bok więc jest sukces
ale ja nie o tym hehehe. Wyobraźcie sobie że moja mała zasypia ostatnio tylko w ciemnym pokoju w łóżeczku
jak lulam dzieciaki to ta zaczyna piszczeć i płakać, wtedy przenoszę ją do drugiego pokoju i w samotności i totalnej ciemni zasypia
za to synek przy mamie musi zasnąć i wtedy dopiero go wynoszę
Super, że Daga tak zasypia. Ostatnio dużo słuchałam o treningu snu i wychodzi na to, że ona sama sobie to zastosowałaNo to ja też się chwalęniestety moja młoda jeszcze na brzuch się nie przewraca, za to zaczęła na bok więc jest sukces
ale ja nie o tym hehehe. Wyobraźcie sobie że moja mała zasypia ostatnio tylko w ciemnym pokoju w łóżeczku
jak lulam dzieciaki to ta zaczyna piszczeć i płakać, wtedy przenoszę ją do drugiego pokoju i w samotności i totalnej ciemni zasypia
za to synek przy mamie musi zasnąć i wtedy dopiero go wynoszę
Ona jest śpioch po mamieSuper, że Daga tak zasypia. Ostatnio dużo słuchałam o treningu snu i wychodzi na to, że ona sama sobie to zastosowała![]()
Trening snu? Nie słyszałam o tym masz jakiś fajny link do podesłania?Super, że Daga tak zasypia. Ostatnio dużo słuchałam o treningu snu i wychodzi na to, że ona sama sobie to zastosowała![]()
Trening snu? Nie słyszałam o tym masz jakiś fajny link do podesłania?
Vlog ogladam od dawna.
Tu dziewczyna położna ma vloga o swoich blizniakach. Opowiada o ich życiu i właśnie wtedy natknęłam się na trening snu u nich czyli ten drugi link. Później zrobiła live ze specjalistka o treningu (pierwszy link). Obejrzałam i muszę powiedzieć, ze dużo do mnie przemawia. Tylko to też warto wiedzieć, że trening snu można zacząć dopiero od chyba najwcześniej 4 miesiąca.
Kiedyś czytałam, że ktoś zostawia dziecko aż się wypłacze i zaśnie i to jest jakiś horror moim zdaniem. I właśnie to nazywa treningiem snu. Ta specjalistka tłumaczy na czym na prawdę polega metoda.
Może nie wszystko uda się wprowadzić w życie, ale może chociaż zasady higieny snu![]()