reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No to ja też się chwalę 🤪 niestety moja młoda jeszcze na brzuch się nie przewraca, za to zaczęła na bok więc jest sukces 💪😁 ale ja nie o tym hehehe. Wyobraźcie sobie że moja mała zasypia ostatnio tylko w ciemnym pokoju w łóżeczku 😲🙂 jak lulam dzieciaki to ta zaczyna piszczeć i płakać, wtedy przenoszę ją do drugiego pokoju i w samotności i totalnej ciemni zasypia 😃 za to synek przy mamie musi zasnąć i wtedy dopiero go wynoszę
hahahha bo synki to mamusi są 😂😂

No to ja też się chwalę 🤪 niestety moja młoda jeszcze na brzuch się nie przewraca, za to zaczęła na bok więc jest sukces 💪😁 ale ja nie o tym hehehe. Wyobraźcie sobie że moja mała zasypia ostatnio tylko w ciemnym pokoju w łóżeczku 😲🙂 jak lulam dzieciaki to ta zaczyna piszczeć i płakać, wtedy przenoszę ją do drugiego pokoju i w samotności i totalnej ciemni zasypia 😃 za to synek przy mamie musi zasnąć i wtedy dopiero go wynoszę
Super, że Daga tak zasypia. Ostatnio dużo słuchałam o treningu snu i wychodzi na to, że ona sama sobie to zastosowała :D

Trening snu? Nie słyszałam o tym masz jakiś fajny link do podesłania?

Tu dziewczyna położna ma vloga o swoich blizniakach. Opowiada o ich życiu i właśnie wtedy natknęłam się na trening snu u nich czyli ten drugi link. Później zrobiła live ze specjalistka o treningu (pierwszy link). Obejrzałam i muszę powiedzieć, ze dużo do mnie przemawia. Tylko to też warto wiedzieć, że trening snu można zacząć dopiero od chyba najwcześniej 4 miesiąca.
Kiedyś czytałam, że ktoś zostawia dziecko aż się wypłacze i zaśnie i to jest jakiś horror moim zdaniem. I właśnie to nazywa treningiem snu. Ta specjalistka tłumaczy na czym na prawdę polega metoda.
Może nie wszystko uda się wprowadzić w życie, ale może chociaż zasady higieny snu :)

Tu dziewczyna położna ma vloga o swoich blizniakach. Opowiada o ich życiu i właśnie wtedy natknęłam się na trening snu u nich czyli ten drugi link. Później zrobiła live ze specjalistka o treningu (pierwszy link). Obejrzałam i muszę powiedzieć, ze dużo do mnie przemawia. Tylko to też warto wiedzieć, że trening snu można zacząć dopiero od chyba najwcześniej 4 miesiąca.
Kiedyś czytałam, że ktoś zostawia dziecko aż się wypłacze i zaśnie i to jest jakiś horror moim zdaniem. I właśnie to nazywa treningiem snu. Ta specjalistka tłumaczy na czym na prawdę polega metoda.
Może nie wszystko uda się wprowadzić w życie, ale może chociaż zasady higieny snu :)
Vlog ogladam od dawna.👍

reklama
Dziewczyny czy Wy tez takie krejzole jestescie na punkcie planowania?ja juz mam na zime dla Miski kombinezon jedna kurtke na 2 czekam.brakuje tylko butow ale to jak noga urpsnie kupie.Poza tym juz na jesien tez ma kurtke i zaraz kuppuje druga😉do zlobka oprocz kapci tez ma wszystko wlacznie z workiem z jej imieniem na ktory jeszcze czekam ale zamowiony.Ja to lubie miec wszystko zaplanowane na zas😱 najsmoeszniejsze jest w tym to ze wychodzilam za maz w czerwcu i mowilam ze we wrzesniu bede w ciazy.no we wrzeniu mialam transfer udany tyle ze 4 lata po slubie😅no coz wrzesnien sie zgadza

Do góry