Ja to zboczuch bardziej w myślach niż w realuTy ty zboczuch jesteś taki sam jak ja
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
hahahha bo synki to mamusi sąNo to ja też się chwalę niestety moja młoda jeszcze na brzuch się nie przewraca, za to zaczęła na bok więc jest sukces ale ja nie o tym hehehe. Wyobraźcie sobie że moja mała zasypia ostatnio tylko w ciemnym pokoju w łóżeczku jak lulam dzieciaki to ta zaczyna piszczeć i płakać, wtedy przenoszę ją do drugiego pokoju i w samotności i totalnej ciemni zasypia za to synek przy mamie musi zasnąć i wtedy dopiero go wynoszę
Super, że Daga tak zasypia. Ostatnio dużo słuchałam o treningu snu i wychodzi na to, że ona sama sobie to zastosowałaNo to ja też się chwalę niestety moja młoda jeszcze na brzuch się nie przewraca, za to zaczęła na bok więc jest sukces ale ja nie o tym hehehe. Wyobraźcie sobie że moja mała zasypia ostatnio tylko w ciemnym pokoju w łóżeczku jak lulam dzieciaki to ta zaczyna piszczeć i płakać, wtedy przenoszę ją do drugiego pokoju i w samotności i totalnej ciemni zasypia za to synek przy mamie musi zasnąć i wtedy dopiero go wynoszę
eij
Ona jest śpioch po mamieSuper, że Daga tak zasypia. Ostatnio dużo słuchałam o treningu snu i wychodzi na to, że ona sama sobie to zastosowała
Justi92
Trening snu? Nie słyszałam o tym masz jakiś fajny link do podesłania?Super, że Daga tak zasypia. Ostatnio dużo słuchałam o treningu snu i wychodzi na to, że ona sama sobie to zastosowała
bazylia128
M
Ostatnia edycja:
Trening snu? Nie słyszałam o tym masz jakiś fajny link do podesłania?
Tu dziewczyna położna ma vloga o swoich blizniakach. Opowiada o ich życiu i właśnie wtedy natknęłam się na trening snu u nich czyli ten drugi link. Później zrobiła live ze specjalistka o treningu (pierwszy link). Obejrzałam i muszę powiedzieć, ze dużo do mnie przemawia. Tylko to też warto wiedzieć, że trening snu można zacząć dopiero od chyba najwcześniej 4 miesiąca.
Kiedyś czytałam, że ktoś zostawia dziecko aż się wypłacze i zaśnie i to jest jakiś horror moim zdaniem. I właśnie to nazywa treningiem snu. Ta specjalistka tłumaczy na czym na prawdę polega metoda.
Może nie wszystko uda się wprowadzić w życie, ale może chociaż zasady higieny snu
Vlog ogladam od dawna.
Tu dziewczyna położna ma vloga o swoich blizniakach. Opowiada o ich życiu i właśnie wtedy natknęłam się na trening snu u nich czyli ten drugi link. Później zrobiła live ze specjalistka o treningu (pierwszy link). Obejrzałam i muszę powiedzieć, ze dużo do mnie przemawia. Tylko to też warto wiedzieć, że trening snu można zacząć dopiero od chyba najwcześniej 4 miesiąca.
Kiedyś czytałam, że ktoś zostawia dziecko aż się wypłacze i zaśnie i to jest jakiś horror moim zdaniem. I właśnie to nazywa treningiem snu. Ta specjalistka tłumaczy na czym na prawdę polega metoda.
Może nie wszystko uda się wprowadzić w życie, ale może chociaż zasady higieny snu
reklama
Dziewczyny czy Wy tez takie krejzole jestescie na punkcie planowania?ja juz mam na zime dla Miski kombinezon jedna kurtke na 2 czekam.brakuje tylko butow ale to jak noga urpsnie kupie.Poza tym juz na jesien tez ma kurtke i zaraz kuppuje drugado zlobka oprocz kapci tez ma wszystko wlacznie z workiem z jej imieniem na ktory jeszcze czekam ale zamowiony.Ja to lubie miec wszystko zaplanowane na zas najsmoeszniejsze jest w tym to ze wychodzilam za maz w czerwcu i mowilam ze we wrzesniu bede w ciazy.no we wrzeniu mialam transfer udany tyle ze 4 lata po slubieno coz wrzesnien sie zgadza