reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A ja wam powiem ze jestem mega dziwna🤦‍♀️bo nawet jak są upały to muszę być opatulona cała nawet choćby kocem bo nie zasne🤷🤣
A tak wg to dziś wjechała kasza jaglana na obiadek(dzień wcześniej próbowałam czy wg jej sama w sobie podejdzie👍) zrobiłam ja z cukinia na parze(wyszedł wsumie jak zawsze obiadek na dwa dni) na początku było zdziwienie co to? A przy drugiej ltzeczcei wcinała Hanna jak nie wiem aż kwiczała i łyżeczkę wyrywając sobie samej i wkładając do buzi(wiadomo zawartość wtedy lądowała to na oku to na stoliku🤣) ale zdała kasza jaglana egzamin 👍👍👍👍👍

A ja wam powiem ze jestem mega dziwna🤦‍♀️bo nawet jak są upały to muszę być opatulona cała nawet choćby kocem bo nie zasne🤷🤣
A tak wg to dziś wjechała kasza jaglana na obiadek(dzień wcześniej próbowałam czy wg jej sama w sobie podejdzie👍) zrobiłam ja z cukinia na parze(wyszedł wsumie jak zawsze obiadek na dwa dni) na początku było zdziwienie co to? A przy drugiej ltzeczcei wcinała Hanna jak nie wiem aż kwiczała i łyżeczkę wyrywając sobie samej i wkładając do buzi(wiadomo zawartość wtedy lądowała to na oku to na stoliku🤣) ale zdała kasza jaglana egzamin 👍👍👍👍👍
O, fajnie 😊. Zgapiam pomysł na obiad i robię jutro Kajtkowi 😊

O, fajnie 😊. Zgapiam pomysł na obiad i robię jutro Kajtkowi 😊
Tylko rzeczywiście zamocz sobie wcześniej ta kaszę w wodzie na 8h albo na noc żeby się ta gorycz z niej wypłukała i ten kwas fitynowy. Pierwsza jak ugotowałam bez moczenia tylko sparzylam ja tak jak pisali w necie to była ochydna jak sama spróbowałam a namoczoną to taka bez smaku ala grysik🤣
Ej a tak wg(bo nie używam ani soli ani przypraw dla małej i wsumie dla siebie też dla siebie to ewentualnie zioła bo nie lubię) to zauważyłam że małej tak jak mi smakuje takie "jałowe" jak to mówią żarcie - więc chociaż to ma po mnie 😁

Córka chora, gorączkowała dwie doby w mieszkaniu upał, w nocy wiatrakiem się ratowałam. Dzis przeprowadzka, nie wiem jak to ogarniemy, bez szaf🤦 Chyba jutro rosół ugotuje w starym mieszkaniu😜 pisałam tego posta od rana i jakoś nie mogłam skończyć. Kurła w nowym domu a sąsiedzi urządzili imprezę 😱 domek mamy obok lasu, miało być cicho i spokojnie 🤭

reklama
Do góry