Nelka85
Fanka BB :)
Mam identycznie. Chociażby kawałkiem kocyka.My mamy taka cienka koldre. U mnie musi byc przykryty brzuch z udami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam identycznie. Chociażby kawałkiem kocyka.My mamy taka cienka koldre. U mnie musi byc przykryty brzuch z udami
U mnie dupka ale w te upaly to olewam dupkeMy mamy taka cienka koldre. U mnie musi byc przykryty brzuch z udami
O, fajnie . Zgapiam pomysł na obiad i robię jutro KajtkowiA ja wam powiem ze jestem mega dziwnabo nawet jak są upały to muszę być opatulona cała nawet choćby kocem bo nie zasne
A tak wg to dziś wjechała kasza jaglana na obiadek(dzień wcześniej próbowałam czy wg jej sama w sobie podejdzie) zrobiłam ja z cukinia na parze(wyszedł wsumie jak zawsze obiadek na dwa dni) na początku było zdziwienie co to? A przy drugiej ltzeczcei wcinała Hanna jak nie wiem aż kwiczała i łyżeczkę wyrywając sobie samej i wkładając do buzi(wiadomo zawartość wtedy lądowała to na oku to na stoliku) ale zdała kasza jaglana egzamin
Tylko rzeczywiście zamocz sobie wcześniej ta kaszę w wodzie na 8h albo na noc żeby się ta gorycz z niej wypłukała i ten kwas fitynowy. Pierwsza jak ugotowałam bez moczenia tylko sparzylam ja tak jak pisali w necie to była ochydna jak sama spróbowałam a namoczoną to taka bez smaku ala grysikO, fajnie . Zgapiam pomysł na obiad i robię jutro Kajtkowi
po coooo?Miałyście kiedys non stop ochotę na seks ? Ja oszaleje chyba , my z mężem calyyyy czas , wczoraj wiem po co prosił o kamerę
już dupcia swędziała i pojechaliMy jednak w zakopcu!!!!! Moje Best Sommer ever!!! jutro dolina Kościelnika. Cała drogę z Basia na rękach ale opłacało się. Basia dzisiaj zaczęła na brzuszek i ja raz zaczęła tak nie chce przestać. Robi wysoki podpór. W pn wracamy.