Kachar
Fanka BB :)
Nic a nic ..... jakiś kosmosTwój mąż coś bierze?!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic a nic ..... jakiś kosmosTwój mąż coś bierze?!
A ja leżę ze swędząca psiochą i z tabletką . Kąpałam się nad jeziorem pierwszy raz od dwóch lat i od razu mam parcha jakiegośNic a nic ..... jakiś kosmos
Hehehe z dzieckiem na brzegu trzrba bylo siedziec a nie do wodyA ja leżę ze swędząca psiochą i z tabletką . Kąpałam się nad jeziorem pierwszy raz od dwóch lat i od razu mam parcha jakiegoś
Właśnie miałam wychodne bez dziecka i poszłam z siostrą na takie deski do pływania. Mega fajnie się na tym pływa . Ale pływać to ja już będe chyba tylko na basenieHehehe z dzieckiem na brzegu trzrba bylo siedziec a nie do wody
U nas dzisiaj jakby troszke chlodniej bo slonce sie chowa za chmury jupi
U nas tak wczoraj w mieszkaniu stalo powietrze ze Miska byla strasznie marudna z wlosow jej kapalo normalnie i pojekiwala w nocy.ja sama ledwo zylam a moj mezus zakryty kolderkaU nas też chłodniej w końcu . Ale sypialnię miałam całą i tak mocno nagrzaną
To u nas na odwrót, mój wiecznie odkryty a ja nakryta kołderkąU nas tak wczoraj w mieszkaniu stalo powietrze ze Miska byla strasznie marudna z wlosow jej kapalo normalnie i pojekiwala w nocy.ja sama ledwo zylam a moj mezus zakryty kolderka
Ja nie zasne bez kolderki nawet jak 30 st to musze choc troszke byc przykrytaTo u nas na odwrót, mój wiecznie odkryty a ja nakryta kołderką
Ja też muszę się przykrywać, tzn muszę mieć zakryte ucho . SerioJa nie zasne bez kolderki nawet jak 30 st to musze choc troszke byc przykryta
My mamy taka cienka koldre. U mnie musi byc przykryty brzuch z udamiJa też muszę się przykrywać, tzn muszę mieć zakryte ucho . Serio
I śpimy pod samą poszewką na pościel