reklama
Artemida90
Fanka BB :)
ja myje szamponem co 2 dzień, No chyba ze bawi się w piasku i jest on wszędzie - dosłownie, wtedy muszę całego.po roku warto przejsc na sam szampon i w lecie moze trzeba czesciej. Stad moje pytania
bazylia128
Muszę coś wymyślić dla mnie życie bez tego!!!! Nie ma sensu uwielbiam mieć chciceU mnie też
Szamponem do wlosow.Myje w danym dniu jak sie spoci a tak to nie codzienniea myjesz szamponem czy zelem do ciala i wlosow? I jak czesto myjesz jej glowe?
Wczeaniej mylam takim od ciemieniuchy i myslalam ze to przez to.zmienilam na taki w piance i nadal smierdzi@Kasiekt może rzeczywiście to szampon, którego używasz? Ja myje włosy max. 2x w tygodniu, żelem.
bazylia128
Hmmm ja myje codziennie i Basi I Natalce bo jak są takie upały to codziennie idą do kąpieli a jak kąpiel to i włosy. Na wyjeździe też praktycznie codziennie kapana. Jakoś tak.mam że jak je wykapie to się czuje jak bym sama była umyta a jak nie to czuje się brudna hehehe. Jak mi jest gorąco to zaraz bym poroBierala.a jak chce mi się jeść to też im wpycham jedzenie.mqsakra. dziewczyny czyvwasze małe też tak gadają podczas jedzenia? Baska jak je to ciągle mi coś opowiada i to jedzenie trwa dluuuggooo. Jak już jest najedzona to zawsze wypycha językiem butelkę we wszystkie strony hehehe śmieszna jest. Ząbków nic nie widać. A wszystko bierze do buzi slini się od dawna a jak ma tego gryzaka co się uspokajający nazywa to tylko ja rozjusza i jak gryzie to się potrafi tak wkurzyć że czasami aż się popłacze. Po.lozeczku śmiga już prawie dookoła a na brzuszek się jeszcze nie odwróci. U nas burza i os jutra podobno już tylko 23 stopnie uffffffffmoinrodzice w Zakopanem zazdroszczę już mnie dupp.kkka swędzi i coś w głowie się tli żeby jechać. Tym bardziej że za kilka miesięcy do pracy wow.@Kasiekt może rzeczywiście to szampon, którego używasz? Ja myje włosy max. 2x w tygodniu, żelem.
Kachar
A można tutaj takie rzeczy pisać?! Jessu dziewczyny było super 69 , 🖐, a potem już poleciało ehhh wszystko po kolei , ojojoj mój mąż dał czaduPoprosimy więcej szczegółów u mnie ostatnio coś lipnie.
Kachar
Jaki słodziak, cudna jestMoj Chopin wstal po UWAGA 4 godzinach drzemki i to bez pobutki!!
bazylia128
Hehehhehhe ale czad hehehehehe iebwiem czy można takie rzeczy tu pisać hehehe. Nam jakoś to 69 jie wychodzi On się lubi na mnie gapić i zawsze musi moja szczene widzieć. Więc u nas jakby najpierw jedno a potem drugie i w ten sposób zawsze mnie widzi. No ale w tym miesiącu u mnie lipnie bardzo.... że trzy razy nawet udawałamA można tutaj takie rzeczy pisać?! Jessu dziewczyny było super 69 , 🖐, a potem już poleciało ehhh wszystko po kolei , ojojoj mój mąż dał czadu
reklama