reklama
U nas to samo.Mega ukrop.Troche wiaterek wieje ale w domu brak rotacji powietrzs.Mieszkanie jednostronne.Ja od rana mokra.Miska z reszta tez.Jej sie tak glowa poci ze te loki ma takie jak u owcy hehehe
U nas jest tak gorąco że jak się dotkne z mężem to już nie odkleisz![]()
Dziewczyny czy to normalne ze jak dziecku poci sie glowa to ona po prostu smietdzi?Corce poci sie non stop i daje ropa jakby ktos wylal na nia caly kanister.Z tym poceniem to ok zrozumiale ale ten smrod ropy
ostatnio maz nawet stwierdzil ze wlosy jej smierdza myslal ze to po wizycie u krowek w oborze
ja go uswiadomilam ze ona tak zawsze.

A nie ma gorączki? Może ma ropne zapalenie ucha albo zatok?Dziewczyny czy to normalne ze jak dziecku poci sie glowa to ona po prostu smietdzi?Corce poci sie non stop i daje ropa jakby ktos wylal na nia caly kanister.Z tym poceniem to ok zrozumiale ale ten smrod ropyostatnio maz nawet stwierdzil ze wlosy jej smierdza myslal ze to po wizycie u krowek w oborze
ja go uswiadomilam ze ona tak zawsze.
bazylia128
Fanka BB :)
Poprosimy więcej szczegółówKuwa nie pamiętam kiedy tak było hehehe nóg nie mogę złączyć
Skad!ona od zawsze tak ma.nic jej nie jest po prostu poci sie jej glowa i smoerdzi ropa ale taka co sie tankuje auta nie ropa ropaA nie ma gorączki? Może ma ropne zapalenie ucha albo zatok?

W sensie jak diesel? Haha to nawet ładny zapachSkad!ona od zawsze tak ma.nic jej nie jest po prostu poci sie jej glowa i smoerdzi ropa ale taka co sie tankuje auta nie ropa ropa![]()
No jak diselW sensie jak diesel? Haha to nawet ładny zapach![]()

reklama
U mnie teżPoprosimy więcej szczegółówu mnie ostatnio coś lipnie.