reklama
U nas to samo.Mega ukrop.Troche wiaterek wieje ale w domu brak rotacji powietrzs.Mieszkanie jednostronne.Ja od rana mokra.Miska z reszta tez.Jej sie tak glowa poci ze te loki ma takie jak u owcy hehehe
U nas jest tak gorąco że jak się dotkne z mężem to już nie odkleisz
Dziewczyny czy to normalne ze jak dziecku poci sie glowa to ona po prostu smietdzi?Corce poci sie non stop i daje ropa jakby ktos wylal na nia caly kanister.Z tym poceniem to ok zrozumiale ale ten smrod ropyostatnio maz nawet stwierdzil ze wlosy jej smierdza myslal ze to po wizycie u krowek w oborzeja go uswiadomilam ze ona tak zawsze.
A nie ma gorączki? Może ma ropne zapalenie ucha albo zatok?Dziewczyny czy to normalne ze jak dziecku poci sie glowa to ona po prostu smietdzi?Corce poci sie non stop i daje ropa jakby ktos wylal na nia caly kanister.Z tym poceniem to ok zrozumiale ale ten smrod ropyostatnio maz nawet stwierdzil ze wlosy jej smierdza myslal ze to po wizycie u krowek w oborzeja go uswiadomilam ze ona tak zawsze.
bazylia128
Fanka BB :)
Poprosimy więcej szczegółów u mnie ostatnio coś lipnie.Kuwa nie pamiętam kiedy tak było hehehe nóg nie mogę złączyć
Skad!ona od zawsze tak ma.nic jej nie jest po prostu poci sie jej glowa i smoerdzi ropa ale taka co sie tankuje auta nie ropa ropaA nie ma gorączki? Może ma ropne zapalenie ucha albo zatok?
W sensie jak diesel? Haha to nawet ładny zapachSkad!ona od zawsze tak ma.nic jej nie jest po prostu poci sie jej glowa i smoerdzi ropa ale taka co sie tankuje auta nie ropa ropa
No jak diselno raczej nie wole zapach benzynyW sensie jak diesel? Haha to nawet ładny zapach
reklama
U mnie teżPoprosimy więcej szczegółów u mnie ostatnio coś lipnie.