Ja lubię taki zapach z autobusuW sensie jak diesel? Haha to nawet ładny zapach
reklama
4 godziny . Zazdro . Kajtek miał dziś 3 drzemki i razem trwały niecałe 2 godzinyMoj Chopin wstal po UWAGA 4 godzinach drzemki i to bez pobutki!!
DagLer
Fanka BB :)
Moja też ma dużo i ciągle mokra głowa ale bez zapachu to jest, jak woda.Dziewczyny czy to normalne ze jak dziecku poci sie glowa to ona po prostu smietdzi?Corce poci sie non stop i daje ropa jakby ktos wylal na nia caly kanister.Z tym poceniem to ok zrozumiale ale ten smrod ropyostatnio maz nawet stwierdzil ze wlosy jej smierdza myslal ze to po wizycie u krowek w oborzeja go uswiadomilam ze ona tak zawsze.
To nie wiem czemu jej tak smierdza wlosy.Moja też ma dużo i ciągle mokra głowa ale bez zapachu to jest, jak woda.
To wcale nie raj.bo pozniej gorzej nie chce isc spac na noc.a poza tymnona nadal na naszym lozku stad takie dlugie drzemki.wiec w ciagu godziny kiedy ten sen jest twardy moge cos ogarnac a ozniej roznie4 godziny . Zazdro . Kajtek miał dziś 3 drzemki i razem trwały niecałe 2 godziny
nieagatka
a myjesz szamponem czy zelem do ciala i wlosow? I jak czesto myjesz jej glowe?Dziewczyny czy to normalne ze jak dziecku poci sie glowa to ona po prostu smietdzi?Corce poci sie non stop i daje ropa jakby ktos wylal na nia caly kanister.Z tym poceniem to ok zrozumiale ale ten smrod ropyostatnio maz nawet stwierdzil ze wlosy jej smierdza myslal ze to po wizycie u krowek w oborzeja go uswiadomilam ze ona tak zawsze.
Orchidea33
Melduje sie po badaniach 3 trymestru 1724g, 30+0 dzis wszystko w porządku
O to chyba też całkiem duży klopsikMelduje sie po badaniach 3 trymestru 1724g, 30+0 dzis wszystko w porządku
reklama
Orchidea33
Tak lekarz powiedział, ze z tych większych niz mniejszych pytalam jak mysli, jaka moze byc urodzeniowa waga to mówił, ze mysli ze tak 3,8-3,9kgO to chyba też całkiem duży klopsik