reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja nadal w szpitalu ,parametry dziecka się unormowały za to mi zaczęło szaleć ciśnienie. Może to skutek uboczny sterydu może ja już jestem na skraju wytrzymałości bo już dwa tygodnie tutaj a teraz sama w izolatce w małej salce z okienkiem 😭😭😭😭 zwariuje tu ..wszystko mnie drażni ,,nie mam siły już na to wszystko , chce do domu 😭😭😭😭
Na pocieszenie Ci powiem, że końcówka ciąży to chyba dla każdej jest drażniąca, wiadomo Tobie przez tę całą sytuację jest jeszcze trudniej, zatem Cię rozumiemy. Jeszcze chwila, korzystaj, śpij, czytaj książki, poucz się się czegoś, posłuchaj podcastow o niemowlakach 😉

reklama
Ja ledwie żyję :D dziś mało nie zemdlałam u lekarza podczas USG III trymestru, mam już duży ucisk macicy na naczynia krwionośne i czułam, że odlatuje
Musieliśmy robić na boku, bo na plecach mnie odcinalo.
Ale najważniejsze, że dzieci zdrowe i dorodne :)

Ja ledwie żyję :D dziś mało nie zemdlałam u lekarza podczas USG III trymestru, mam już duży ucisk macicy na naczynia krwionośne i czułam, że odlatuje
Musieliśmy robić na boku, bo na plecach mnie odcinalo.
Ale najważniejsze, że dzieci zdrowe i dorodne :)
A jak dorodne? 😁

reklama
Do góry