reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
@fredka84 chcesz coreczke?bierz moja odchowana 14 miesiecy dla obcych ostoja spokoju dla matki...jest psychopatyczna😪co ona mi dzisiaj dala to tylko my wiemy Az sie poryczalam z nerwow.A ta ppsychopatka tylko sie smiala jak krzyczalam ze nie wolno tego czy tamtego.Niech mi ktos powie ze im dziecko starsze tym lzej...u nas na odwrot.Tragedia😭😭

@fredka84 chcesz coreczke?bierz moja odchowana 14 miesiecy dla obcych ostoja spokoju dla matki...jest psychopatyczna😪co ona mi dzisiaj dala to tylko my wiemy Az sie poryczalam z nerwow.A ta ppsychopatka tylko sie smiala jak krzyczalam ze nie wolno tego czy tamtego.Niech mi ktos powie ze im dziecko starsze tym lzej...u nas na odwrot.Tragedia😭😭
oczywiscie, ze nie jedt latwiej. Poczatki sa trudne fizycznie, alw psychicznie to dopiero pozniej jest ciezko i wg mnie coraz trudniej z wiekiem. A przynajmniej taka moja obserwacja po 5.5 roku macierzynstwa.

oczywiscie, ze nie jedt latwiej. Poczatki sa trudne fizycznie, alw psychicznie to dopiero pozniej jest ciezko i wg mnie coraz trudniej z wiekiem. A przynajmniej taka moja obserwacja po 5.5 roku macierzynstwa.
Nie wiem dlaczego ona dla mnie taka wredna jest.Z kazdym innym to ostoja spokoju i nikt mi nie wierzy ze to zlo wcielone😉 kazdy mi mowi ze to taka grzeczna dziewczynka a jak mnie widzi to normalnie zlo w nia wdtepuje i sie zaczyna.Nawet maz sie dziwi ze dla niego normalnie da sie ubrac i zmienic pieluche.No u nas to zawsze walka i krzyk.

reklama
Nie wiem dlaczego ona dla mnie taka wredna jest.Z kazdym innym to ostoja spokoju i nikt mi nie wierzy ze to zlo wcielone😉 kazdy mi mowi ze to taka grzeczna dziewczynka a jak mnie widzi to normalnie zlo w nia wdtepuje i sie zaczyna.Nawet maz sie dziwi ze dla niego normalnie da sie ubrac i zmienic pieluche.No u nas to zawsze walka i krzyk.
to nie jest jakis wyjatek, raczej regula, ze przy matkach dzieci sie gorzej zachowuja, albo przynajmniej probuja. Sama piszesz - Ty placzesz, ona sie smieje. Moze musisz zmienic podejscie. Nie doszukuj sie logiki czy zlosliwosci w jej zachowaniu. Powoli wprowadzaj konsekwencje i nie wiem - pij melise, bo dluga droga przed Toba 😉

Do góry