Wow, super cena . A masz opcję z grzaniem?Ja ostatnio u babci montowalam. Byly dobre promocje w mediaexpert z montazem. Moze popatrz sobie tam. Moze jeszcze jest cos. Ja zamontowalam 3.5kW za 3.5 tysiaca. A moj brat upolowal 5kW za 3 tysiace.
reklama
motylek24
Fanka BB :)
W Azji biały z niebieskimi oczami to rzadkość. Fajnie gościć ludzi z innych krajów.A tu jeden z nich
U mnie wszystko marne. Nie mam czasu odpowiednio zadbać o cały ogród. I jeszcze ta susza na dokładkęTeraz to będzie ciężko ekipę znaleźć.
Jak tam pomidorki, zaraza nie zjadła krzaków. U mnie coś chorowały ale odżyły i mam swoje pomidory od trzech tygodni.
motylek24
No właśnie ja też taka chcę bo mam panele foto i nadmiar prądu.Wow, super cena . A masz opcję z grzaniem?
Orchidea33
Tak, tak. No mega sie udalo. Montaz po tygodniu od otrzymania zamowieniaWow, super cena . A masz opcję z grzaniem?
Kajetan wystraszony bo zobaczyl jakiegos ciemniejszego czlowieka.On rzeczywiscie jak papierekA tu jeden z nich
Moja Misia tak sie raz przygladala na Hindusa ze az glupio mi bylo
@fredka84 chcesz coreczke?bierz moja odchowana 14 miesiecy dla obcych ostoja spokoju dla matki...jest psychopatycznaco ona mi dzisiaj dala to tylko my wiemy Az sie poryczalam z nerwow.A ta ppsychopatka tylko sie smiala jak krzyczalam ze nie wolno tego czy tamtego.Niech mi ktos powie ze im dziecko starsze tym lzej...u nas na odwrot.Tragedia
nieagatka
oczywiscie, ze nie jedt latwiej. Poczatki sa trudne fizycznie, alw psychicznie to dopiero pozniej jest ciezko i wg mnie coraz trudniej z wiekiem. A przynajmniej taka moja obserwacja po 5.5 roku macierzynstwa.@fredka84 chcesz coreczke?bierz moja odchowana 14 miesiecy dla obcych ostoja spokoju dla matki...jest psychopatycznaco ona mi dzisiaj dala to tylko my wiemy Az sie poryczalam z nerwow.A ta ppsychopatka tylko sie smiala jak krzyczalam ze nie wolno tego czy tamtego.Niech mi ktos powie ze im dziecko starsze tym lzej...u nas na odwrot.Tragedia
Nie wiem dlaczego ona dla mnie taka wredna jest.Z kazdym innym to ostoja spokoju i nikt mi nie wierzy ze to zlo wcielone kazdy mi mowi ze to taka grzeczna dziewczynka a jak mnie widzi to normalnie zlo w nia wdtepuje i sie zaczyna.Nawet maz sie dziwi ze dla niego normalnie da sie ubrac i zmienic pieluche.No u nas to zawsze walka i krzyk.oczywiscie, ze nie jedt latwiej. Poczatki sa trudne fizycznie, alw psychicznie to dopiero pozniej jest ciezko i wg mnie coraz trudniej z wiekiem. A przynajmniej taka moja obserwacja po 5.5 roku macierzynstwa.
reklama
nieagatka
to nie jest jakis wyjatek, raczej regula, ze przy matkach dzieci sie gorzej zachowuja, albo przynajmniej probuja. Sama piszesz - Ty placzesz, ona sie smieje. Moze musisz zmienic podejscie. Nie doszukuj sie logiki czy zlosliwosci w jej zachowaniu. Powoli wprowadzaj konsekwencje i nie wiem - pij melise, bo dluga droga przed TobaNie wiem dlaczego ona dla mnie taka wredna jest.Z kazdym innym to ostoja spokoju i nikt mi nie wierzy ze to zlo wcielone kazdy mi mowi ze to taka grzeczna dziewczynka a jak mnie widzi to normalnie zlo w nia wdtepuje i sie zaczyna.Nawet maz sie dziwi ze dla niego normalnie da sie ubrac i zmienic pieluche.No u nas to zawsze walka i krzyk.