reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Paznokcie po tym schodzą?😱. Nie wiedziałam 🙆
My na początku spaliśmy pod letnia kołdrą, potem pod narzutą, potem pod samą powłoczką na kołdrę, aż mąż się w końcu pytał: pod czym dziś śpimy, pod firanką? 😂. I tak co roku 😂
ale to jaka Wy macie temp w nocy? U mnie w lecie spi sie tylko pod przescieradlami, sa takie soecjalne konplety na lato, albo no bez niczego. Ale to mowimy o klimacie srodziemnomorskim, temp dochodzacych do 26-28C w nocy.
A tu jak jest 18C to przeciez to wrecz chlodzik jest 🤣
Ja z ta koldra nie zartuje, naprawde pod nia spie odkad tu jestem :D
A moja starsza corka mowi ze ona nie moze miec pidzamy z krotkim rekawem, bo jej zimno 🤣🤣🤣🤣

reklama
ale to jaka Wy macie temp w nocy? U mnie w lecie spi sie tylko pod przescieradlami, sa takie soecjalne konplety na lato, albo no bez niczego. Ale to mowimy o klimacie srodziemnomorskim, temp dochodzacych do 26-28C w nocy.
A moja starsza corka mowi ze ona nie moze miec pidzamy z krotkim rekawem, bo jej zimno 🤣🤣🤣🤣
U nas 18-19 stopni to tropikalne noce😂😂😂

Ja mam w sypialni ok 28stopni wieczorem. W nocy nic się prawie nie schładza. Wiatrak chodzi całą noc, a i tak ledwo można wytrzymać. Dziś spaliśmy na dole w salonie.
@motylek24 tak, klima to już musowo. Ja mam kasę odłożoną ale nie mogę się za to jakos zabrać i znaleźć ekipę 🤦. Pewnie mnie zima zastanie 🤦😂😂.

🤣🤣🤣🤣🤣
Patrz, moja Lila w tym momencie w 31C na zewnatrz, oglada bajki tak 😆🤣😆🤣😘🤣
Odwykliscie od Polski piecuchy 😂. Kajtek właśnie śpi w samym body na krótki rękaw i wiatrak jest jeszcze włączony 😜.
U nas w pracy są Filipińczycy. Przyjechali zarobić na 2 letni kontrakt. Pracują z moim mężem i spawają. Oni w tym upale czują się jak ryba w wodzie i są jeszcze cali poubierani🙆. Mąż do nich mówi, czekajcie na zimę 😂
Kilka razy nas odwiedzili w domu bo mężowi ich szkoda i ich zaprasza. Jakoś się dogadują. Mąż może nauczy się od nich angielskiego bo już dużo załapał.
I jak przyjeżdżają tam zawsze robią sobie relacje na żywo i zdjęcia na fejsa z Kajtkiem, bo on taki biały 😂. Są bardzo rodzinni i lubią dzieci 😊

Ja mam w sypialni ok 28stopni wieczorem. W nocy nic się prawie nie schładza. Wiatrak chodzi całą noc, a i tak ledwo można wytrzymać. Dziś spaliśmy na dole w salonie.
@motylek24 tak, klima to już musowo. Ja mam kasę odłożoną ale nie mogę się za to jakos zabrać i znaleźć ekipę 🤦. Pewnie mnie zima zastanie 🤦😂😂.
Teraz to będzie ciężko ekipę znaleźć.
Jak tam pomidorki, zaraza nie zjadła krzaków. U mnie coś chorowały ale odżyły i mam swoje pomidory od trzech tygodni.

Odwykliscie od Polski piecuchy 😂. Kajtek właśnie śpi w samym body na krótki rękaw i wiatrak jest jeszcze włączony 😜.
U nas w pracy są Filipińczycy. Przyjechali zarobić na 2 letni kontrakt. Pracują z moim mężem i spawają. Oni w tym upale czują się jak ryba w wodzie i są jeszcze cali poubierani🙆. Mąż do nich mówi, czekajcie na zimę 😂
Kilka razy nas odwiedzili w domu bo mężowi ich szkoda i ich zaprasza. Jakoś się dogadują. Mąż może nauczy się od nich angielskiego bo już dużo załapał.
I jak przyjeżdżają tam zawsze robią sobie relacje na żywo i zdjęcia na fejsa z Kajtkiem, bo on taki biały 😂. Są bardzo rodzinni i lubią dzieci 😊
fajnie, taka sama oni dla Was atrakcja jak Wy dla nich :) Ja bardzo tskie multikulti lubie, duzo sie mozna dowiedziec.
Z checia poslucham jak Opowiadqsz, ze maz klnie po filipinsku na zimno w listopadzie 🤣
Moja Mama wlasnie szkole zycia przechodzi, bo moj mlodszy szogun ja po hiszpansku musztruje i Babcia zaslakujaco duzo rozumie i spelnia rozkazy 🤦🏻‍♀️🤣

reklama
Ja ostatnio u babci montowalam. Byly dobre promocje w mediaexpert z montazem. Moze popatrz sobie tam. Moze jeszcze jest cos. Ja zamontowalam 3.5kW za 3.5 tysiaca. A moj brat upolowal 5kW za 3 tysiace.

Do góry