reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Matko jaka kołdra, moja córka w minutę odkrywa się z cienkiego kocyka😂
Współczuję choroby, u nas na razie spokój. Córce po bostonce schodzą paznokcie, już drugi raz .
moja tez taka ala bostonka przeszla bardzo ciezko, wspolczuje.
Serio dla mnie ta temp tutaj jest mega fajna, nie wiem wogole o jakich upalach Wy piszecie 🤣

reklama
Z tym ząbkowaniem to nigdy nie wiadomo 🤷 pamiętam jak córka odmawiała nawet mleka. Od soboty ma być chłodniej to zobaczysz.
Siedzę w pracy jak żaba, jest tak gorąco że na nic nie mam ochoty a co mowa o niemowlakach z pieluchami.
tak u nas w tych najgorszych momentach nie jadla, nie spala. Bylo naprawde slabo.
@fredka84 ja obstawiam zeby. Jak bedzie bardzo marudny i placzliwy to podaj na noc ibuprofen. Jak bedzie spal to bedziesz wiedziec, ze po prostu bidulka boli dlatego taki niespokojny i zasypia tylko przy mamie. Dla mnie mega zle pomyslane te zeby, tyle sie nacierpia po to zeby zaraz wypadlo… Porazka.

tak u nas w tych najgorszych momentach nie jadla, nie spala. Bylo naprawde slabo.
@fredka84 ja obstawiam zeby. Jak bedzie bardzo marudny i placzliwy to podaj na noc ibuprofen. Jak bedzie spal to bedziesz wiedziec, ze po prostu bidulka boli dlatego taki niespokojny i zasypia tylko przy mamie. Dla mnie mega zle pomyslane te zeby, tyle sie nacierpia po to zeby zaraz wypadlo… Porazka.
no nie tak zaraz, mój syn w wieku 13 lat stracił właśnie ostatniego zęba mlecznego haha. Jeszcze domagał się kasy od wróżki.

moja tez taka ala bostonka przeszla bardzo ciezko, wspolczuje.
Serio dla mnie ta temp tutaj jest mega fajna, nie wiem wogole o jakich upalach Wy piszecie 🤣
No własnie u nas była tylko lekka gorączka przez 1,5 dnia. Teraz schodzą jej całe paznokcie, zaczynają odwarstwiać się już przy obłączku, muszę piłować na płasko inaczej zdziera całe paznokcie.

seeerioo? A ja myslalam, ze ok 7mych urodzin wszytsko wypadnie 🤣
I slusznie sie domagal, tez bym tak robila na jego miejscu 😆 Tylko stawke bym podniosla adekwatnie do wieku 😁
W szoku byłam jak w tamtym roku odkryłam nadmiarowe zęby u syna, patrzę na rtg a tam ząb jeden na drugim. Ortodonta uświadomiła mnie , że to żadna sensacja tylko zęby mleczne.

Matko jaka kołdra, moja córka w minutę odkrywa się z cienkiego kocyka😂
Współczuję choroby, u nas na razie spokój. Córce po bostonce schodzą paznokcie, już drugi raz .
Paznokcie po tym schodzą?😱. Nie wiedziałam 🙆
My na początku spaliśmy pod letnia kołdrą, potem pod narzutą, potem pod samą powłoczką na kołdrę, aż mąż się w końcu pytał: pod czym dziś śpimy, pod firanką? 😂. I tak co roku 😂

My na początku spaliśmy pod letnia kołdrą, potem pod narzutą, potem pod samą powłoczką na kołdrę, aż mąż się w końcu pytał: pod czym dziś śpimy, pod firanką? 😂. I tak co roku 😂
dokładnie tak to wygląda

Ja tam nienawidzę takiej pogody, zbiera mi wszystkie siły i chęci. Dzisiaj chyba pójdziemy do galerii handlowej, przynajmniej maja klimatyzację , a zakupy i tak muszę zrobić. Oczywiście pizza na obiad.
Fredka nie ma wyjścia trzeba klimę założyć, ja tam jesienią męża namówię bo on oczywiście twierdzi że nie jest źle. Mamy rolety zewnętrzne ale one prawie nic nie dają.

dokładnie tak to wygląda

Ja tam nienawidzę takiej pogody, zbiera mi wszystkie siły i chęci. Dzisiaj chyba pójdziemy do galerii handlowej, przynajmniej maja klimatyzację , a zakupy i tak muszę zrobić. Oczywiście pizza na obiad.
Fredka nie ma wyjścia trzeba klimę założyć, ja tam jesienią męża namówię bo on oczywiście twierdzi że nie jest źle. Mamy rolety zewnętrzne ale one prawie nic nie dają.
Ja też nie znoszę takiej pogody 🥵
Ja założyłam moskitiery i w całym domu na noc okna otworzone, to tak się schłodzi, że w dzień można jakoś przetrwać. Ale taka nuda z dzieckiem ciągle w domu 😪

reklama
zaczyna sie od niewinnych krostek na dloniach i stopach. U nas byly ogromne afty w buzi i na pupie, straszny placz. No i te paznokcie to tez sie czesto zdaza, nam sie udalo bez.

Do góry