Mam żel. Może faktycznie mu posmaruje na wieczór i zobaczę jak będzie się zachowywał . Może się w końcu wyspimy, bez 15 pobudek .to moga byc zeby, nawet jesli nic jeszcze nie widac to cos sie moze juz dziac, a zeby daja najbardziej popalic w nocy wiec moze to moec wplyw na jakos snu. Masz jakis zel? Moze probuj mu posmarowac dziasla?
reklama
motylek24
Fanka BB :)
Zel to chyba działa jak już ząb jest blisko przebicia.to moga byc zeby, nawet jesli nic jeszcze nie widac to cos sie moze juz dziac, a zeby daja najbardziej popalic w nocy wiec moze to moec wplyw na jakos snu. Masz jakis zel? Moze probuj mu posmarowac dziasla?
Jak urlop w Pl? Chyba nie odpoczniesz od upałów
motylek24
Zęby to niestety dość długa historia, ponad rok zanim wszystkie się przebiją.Mam żel. Może faktycznie mu posmaruje na wieczór i zobaczę jak będzie się zachowywał . Może się w końcu wyspimy, bez 15 pobudek .
Jak z jedzeniem? U mnie dzieci podczas ząbkowania nie chciały jeść.
motylek24
@bazylia128 siedzi jeszcze na wakacjach
To jeszcze tyle męczarni .Zęby to niestety dość długa historia, ponad rok zanim wszystkie się przebiją.
Jak z jedzeniem? U mnie dzieci podczas ząbkowania nie chciały jeść.
Właśnie mały nie chce jeść, a ja myślałam że to przez upały. Pije butle i ciągle robi sobie przerwy
U nas cały czas ponad 30 stopni. Ciągle siedzimy w domu i tylko wieczorami wychodzimy. Mam dość tych upałów, nie można nic robić
Pchełka216
odpoczywam od internetow w ramach pracy nad sobą ale na drzemkach Was czasem czytam
nieagatka
zel dziala uspokajajaco wiec jelsi to nie bol tylko irytacja to moze pomoze. Co innego jakby byl placz to dalabym ibuprofen niech sie nie meczy.Zel to chyba działa jak już ząb jest blisko przebicia.
Jak urlop w Pl? Chyba nie odpoczniesz od upałów
Urlop hmm nie urlop, bo nie dosc ze pracuje to zlapalam covid i znowu mnie przeczolgal. Powoli dochodze do siebie dopiero teraz po prawie 2tyg. Co do temp to dla mnie to nie upal, a fakt ze wieczorem spada temp to wogole kosmos, spie pod koldra i jest super
motylek24
Z tym ząbkowaniem to nigdy nie wiadomo pamiętam jak córka odmawiała nawet mleka. Od soboty ma być chłodniej to zobaczysz.To jeszcze tyle męczarni .
Właśnie mały nie chce jeść, a ja myślałam że to przez upały. Pije butle i ciągle robi sobie przerwy
U nas cały czas ponad 30 stopni. Ciągle siedzimy w domu i tylko wieczorami wychodzimy. Mam dość tych upałów, nie można nic robić
Siedzę w pracy jak żaba, jest tak gorąco że na nic nie mam ochoty a co mowa o niemowlakach z pieluchami.
reklama
motylek24
Matko jaka kołdra, moja córka w minutę odkrywa się z cienkiego kocykazel dziala uspokajajaco wiec jelsi to nie bol tylko irytacja to moze pomoze. Co innego jakby byl placz to dalabym ibuprofen niech sie nie meczy.
Urlop hmm nie urlop, bo nie dosc ze pracuje to zlapalam covid i znowu mnie przeczolgal. Powoli dochodze do siebie dopiero teraz po prawie 2tyg. Co do temp to dla mnie to nie upal, a fakt ze wieczorem spada temp to wogole kosmos, spie pod koldra i jest super
Współczuję choroby, u nas na razie spokój. Córce po bostonce schodzą paznokcie, już drugi raz .