reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

to moga byc zeby, nawet jesli nic jeszcze nie widac to cos sie moze juz dziac, a zeby daja najbardziej popalic w nocy wiec moze to moec wplyw na jakos snu. Masz jakis zel? Moze probuj mu posmarowac dziasla?
Mam żel. Może faktycznie mu posmaruje na wieczór i zobaczę jak będzie się zachowywał 🤔. Może się w końcu wyspimy, bez 15 pobudek 🥴.

reklama
to moga byc zeby, nawet jesli nic jeszcze nie widac to cos sie moze juz dziac, a zeby daja najbardziej popalic w nocy wiec moze to moec wplyw na jakos snu. Masz jakis zel? Moze probuj mu posmarowac dziasla?
Zel to chyba działa jak już ząb jest blisko przebicia.

Jak urlop w Pl? Chyba nie odpoczniesz od upałów 😁

Zęby to niestety dość długa historia, ponad rok zanim wszystkie się przebiją.
Jak z jedzeniem? U mnie dzieci podczas ząbkowania nie chciały jeść.
To jeszcze tyle męczarni 🤦.
Właśnie mały nie chce jeść, a ja myślałam że to przez upały. Pije butle i ciągle robi sobie przerwy 🤔
U nas cały czas ponad 30 stopni. Ciągle siedzimy w domu i tylko wieczorami wychodzimy. Mam dość tych upałów, nie można nic robić 🤷

Zel to chyba działa jak już ząb jest blisko przebicia.

Jak urlop w Pl? Chyba nie odpoczniesz od upałów 😁
zel dziala uspokajajaco wiec jelsi to nie bol tylko irytacja to moze pomoze. Co innego jakby byl placz to dalabym ibuprofen niech sie nie meczy.

Urlop hmm nie urlop, bo nie dosc ze pracuje to zlapalam covid i znowu mnie przeczolgal. Powoli dochodze do siebie dopiero teraz po prawie 2tyg. Co do temp to dla mnie to nie upal, a fakt ze wieczorem spada temp to wogole kosmos, spie pod koldra i jest super 🤣🤣

To jeszcze tyle męczarni 🤦.
Właśnie mały nie chce jeść, a ja myślałam że to przez upały. Pije butle i ciągle robi sobie przerwy 🤔
U nas cały czas ponad 30 stopni. Ciągle siedzimy w domu i tylko wieczorami wychodzimy. Mam dość tych upałów, nie można nic robić 🤷
Z tym ząbkowaniem to nigdy nie wiadomo 🤷 pamiętam jak córka odmawiała nawet mleka. Od soboty ma być chłodniej to zobaczysz.
Siedzę w pracy jak żaba, jest tak gorąco że na nic nie mam ochoty a co mowa o niemowlakach z pieluchami.

reklama
zel dziala uspokajajaco wiec jelsi to nie bol tylko irytacja to moze pomoze. Co innego jakby byl placz to dalabym ibuprofen niech sie nie meczy.

Urlop hmm nie urlop, bo nie dosc ze pracuje to zlapalam covid i znowu mnie przeczolgal. Powoli dochodze do siebie dopiero teraz po prawie 2tyg. Co do temp to dla mnie to nie upal, a fakt ze wieczorem spada temp to wogole kosmos, spie pod koldra i jest super 🤣🤣
Matko jaka kołdra, moja córka w minutę odkrywa się z cienkiego kocyka😂
Współczuję choroby, u nas na razie spokój. Córce po bostonce schodzą paznokcie, już drugi raz .

Do góry