SuperOdebrałam dziś wyniki biopsji, jest dobrze. Jakaś torbiel z wlokniakiem i zapalenie tkanek. Mam jakieś dziwne te cycki
reklama
@fredka84 tak sobie mysle z tym placzem Kajtka orzed spaniem.Moze on po prostu nie chce isc spac akurat w tej chwili.Pisze to bo pamietam jak Misia miala jakies 5-6 miesiecy i zaczela plakac jakby ja ze skory obdzierali wlasnie przed snem.okazalo sie ze za wczesnie ja kladlam a do tego ona juz nie chciala byc kolysana na eekach w pozycji lezacej.Jak doszlam do tego wniosku-zajelo mi to dobre 2 tyg.-przeszlo jak reka odjal.A juz psychicznie bylam wykonczona i na skraju oddania Miski do okna zycia.Moment usypiania to byl dla horror
polecam Neno, są najlepsze. Wszyscy tak teraz mówią, u mnie na szkole rodzenia też tak mówiła moja kochana położna <3Ja przechodziłam w 8 miesiącu i nic się nie stało na szczęście z dzieckiem
Wydaje mi się, że on chce spać tylko coś mu w tym przeszkadza. Zostawiałam go w spokoju, bo myślałam właśnie że nie chce spać, to i tak beczal. Nie chciał się bawić ani nic go nie interesowało . Dziś o 5.30 się obudził się z płaczem. Ululalam go na rękach i poszedł spać. Od jakiegoś miesiąca śpi bardzo niespokojnie i czesto się budzi.@fredka84 tak sobie mysle z tym placzem Kajtka orzed spaniem.Moze on po prostu nie chce isc spac akurat w tej chwili.Pisze to bo pamietam jak Misia miala jakies 5-6 miesiecy i zaczela plakac jakby ja ze skory obdzierali wlasnie przed snem.okazalo sie ze za wczesnie ja kladlam a do tego ona juz nie chciala byc kolysana na eekach w pozycji lezacej.Jak doszlam do tego wniosku-zajelo mi to dobre 2 tyg.-przeszlo jak reka odjal.A juz psychicznie bylam wykonczona i na skraju oddania Miski do okna zycia.Moment usypiania to byl dla horror
A teraz wstał o 8.00 i lata po całym łóżku i się cieszy . Co za dziecko
Kachar
Fanka BB :)
Masz szumisia? U nas nad ranem jak Li zapiszczy to sam się włącza i ona znowu sama zasypia, także superWydaje mi się, że on chce spać tylko coś mu w tym przeszkadza. Zostawiałam go w spokoju, bo myślałam właśnie że nie chce spać, to i tak beczal. Nie chciał się bawić ani nic go nie interesowało . Dziś o 5.30 się obudził się z płaczem. Ululalam go na rękach i poszedł spać. Od jakiegoś miesiąca śpi bardzo niespokojnie i czesto się budzi.
eij
Ja też miałam Neno, cena całkiem rozsądna. Tylko ja miałam na jedną pierś odciąganie z obydwu zajmowało mi pół godzinypolecam Neno, są najlepsze. Wszyscy tak teraz mówią, u mnie na szkole rodzenia też tak mówiła moja kochana położna <3
Na wózku inwalidzkim jeździsz pewno po chałupieDziewczyny wieczor że hoho udany, mąż tak mnie zrobił że ledwo chodzę dzisiaj
Kachar
Huk tam było wartoNa wózku inwalidzkim jeździsz pewno po chałupie
reklama
nieagatka
to moga byc zeby, nawet jesli nic jeszcze nie widac to cos sie moze juz dziac, a zeby daja najbardziej popalic w nocy wiec moze to moec wplyw na jakos snu. Masz jakis zel? Moze probuj mu posmarowac dziasla?Wydaje mi się, że on chce spać tylko coś mu w tym przeszkadza. Zostawiałam go w spokoju, bo myślałam właśnie że nie chce spać, to i tak beczal. Nie chciał się bawić ani nic go nie interesowało . Dziś o 5.30 się obudził się z płaczem. Ululalam go na rękach i poszedł spać. Od jakiegoś miesiąca śpi bardzo niespokojnie i czesto się budzi.