reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
@fredka84 tak sobie mysle z tym placzem Kajtka orzed spaniem.Moze on po prostu nie chce isc spac akurat w tej chwili.Pisze to bo pamietam jak Misia miala jakies 5-6 miesiecy i zaczela plakac jakby ja ze skory obdzierali wlasnie przed snem.okazalo sie ze za wczesnie ja kladlam a do tego ona juz nie chciala byc kolysana na eekach w pozycji lezacej.Jak doszlam do tego wniosku-zajelo mi to dobre 2 tyg.-przeszlo jak reka odjal.A juz psychicznie bylam wykonczona i na skraju oddania Miski do okna zycia.Moment usypiania to byl dla horror

@fredka84 tak sobie mysle z tym placzem Kajtka orzed spaniem.Moze on po prostu nie chce isc spac akurat w tej chwili.Pisze to bo pamietam jak Misia miala jakies 5-6 miesiecy i zaczela plakac jakby ja ze skory obdzierali wlasnie przed snem.okazalo sie ze za wczesnie ja kladlam a do tego ona juz nie chciala byc kolysana na eekach w pozycji lezacej.Jak doszlam do tego wniosku-zajelo mi to dobre 2 tyg.-przeszlo jak reka odjal.A juz psychicznie bylam wykonczona i na skraju oddania Miski do okna zycia.Moment usypiania to byl dla horror
Wydaje mi się, że on chce spać tylko coś mu w tym przeszkadza. Zostawiałam go w spokoju, bo myślałam właśnie że nie chce spać, to i tak beczal. Nie chciał się bawić ani nic go nie interesowało 🤷. Dziś o 5.30 się obudził się z płaczem. Ululalam go na rękach i poszedł spać. Od jakiegoś miesiąca śpi bardzo niespokojnie i czesto się budzi.
A teraz wstał o 8.00 i lata po całym łóżku i się cieszy . Co za dziecko 🤦😂😂

Wydaje mi się, że on chce spać tylko coś mu w tym przeszkadza. Zostawiałam go w spokoju, bo myślałam właśnie że nie chce spać, to i tak beczal. Nie chciał się bawić ani nic go nie interesowało 🤷. Dziś o 5.30 się obudził się z płaczem. Ululalam go na rękach i poszedł spać. Od jakiegoś miesiąca śpi bardzo niespokojnie i czesto się budzi.
Masz szumisia? U nas nad ranem jak Li zapiszczy to sam się włącza i ona znowu sama zasypia, także super

reklama
to moga byc zeby, nawet jesli nic jeszcze nie widac to cos sie moze juz dziac, a zeby daja najbardziej popalic w nocy wiec moze to moec wplyw na jakos snu. Masz jakis zel? Moze probuj mu posmarowac dziasla?

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry