reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dzięki ale Nina nie współpracuje, właśnie tatę na górę zawołała 🤦‍♀️
😂, Nie domyślne te dzieciaki 😂
Tak was poczytałam i sama chęci nabrałam 😜. Miałam już plana na wieczór ale nasz mały książę skutecznie mnie do wszystkiego zniechęcił 🤦. Płakał 1,5 godziny wieczorem i nie mógł zasnąć. Ja nosiłam i lulalam, mąż nosił i bujał, i dupa. Płacz. 20min temu mąż latał po podwórku z wózkiem bo już nie wiadomo było co robić. W końcu mały zasnął a my siedzimy jak zombiaki🥴.
Od kilku dni ma taki problem z zaśnięciem wieczorem. Nie wiem co mu jest. Czy to upały czy co🤷. Zębów nie widać, jakby ktoś sugerował 😜

@Justi92 u nas też mały ma dupkę w górze i głową po łóżku jedzie 😜. Śmiesznie to wygląda bo jak dotrze do zagłówka to wygląda jakby chciał w niego wejść 😂.
@DagLer Kajtek także na mnie warczy. Brzmi jak taki stary chłop 😂. Czasem jak go mam na rękach to chce mi zjeść twarz i też przy tym wydaje dziwne odgłosy 😂

Tak was poczytałam i sama chęci nabrałam 😜. Miałam już plana na wieczór ale nasz mały książę skutecznie mnie do wszystkiego zniechęcił 🤦. Płakał 1,5 godziny wieczorem i nie mógł zasnąć. Ja nosiłam i lulalam, mąż nosił i bujał, i dupa. Płacz. 20min temu mąż latał po podwórku z wózkiem bo już nie wiadomo było co robić. W końcu mały zasnął a my siedzimy jak zombiaki🥴.
Od kilku dni ma taki problem z zaśnięciem wieczorem. Nie wiem co mu jest. Czy to upały czy co🤷. Zębów nie widać, jakby ktoś sugerował 😜
A właśnie co do zębów u kogoś się już wykluły?

Kajtek wkurzony, gorąco. Widzisz już połowa urlopu macierzyńskiego zleciała. Bierzcie się za robotę może bedzie dziewczynka. Choć ja akurat sto razy bardziej będę martwiła się o córkę niż syna.

@Justi92 u nas też mały ma dupkę w górze i głową po łóżku jedzie 😜. Śmiesznie to wygląda bo jak dotrze do zagłówka to wygląda jakby chciał w niego wejść 😂.
@DagLer Kajtek także na mnie warczy. Brzmi jak taki stary chłop 😂. Czasem jak go mam na rękach to chce mi zjeść twarz i też przy tym wydaje dziwne odgłosy 😂
Ja mam huligana, Ty kanibala, coś poszło nie tak 🤣🤣

Załączniki

• 20220816_144531.jpg
    20220816_144531.jpg
    536,3 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Do góry