reklama
Justi92
Fanka BB :)
Daj jej waleriany może usnieDzięki ale Nina nie współpracuje, właśnie tatę na górę zawołała
, Nie domyślne te dzieciakiDzięki ale Nina nie współpracuje, właśnie tatę na górę zawołała
Tak was poczytałam i sama chęci nabrałam . Miałam już plana na wieczór ale nasz mały książę skutecznie mnie do wszystkiego zniechęcił . Płakał 1,5 godziny wieczorem i nie mógł zasnąć. Ja nosiłam i lulalam, mąż nosił i bujał, i dupa. Płacz. 20min temu mąż latał po podwórku z wózkiem bo już nie wiadomo było co robić. W końcu mały zasnął a my siedzimy jak zombiaki.
Od kilku dni ma taki problem z zaśnięciem wieczorem. Nie wiem co mu jest. Czy to upały czy co. Zębów nie widać, jakby ktoś sugerował
@Justi92 u nas też mały ma dupkę w górze i głową po łóżku jedzie . Śmiesznie to wygląda bo jak dotrze do zagłówka to wygląda jakby chciał w niego wejść .
@DagLer Kajtek także na mnie warczy. Brzmi jak taki stary chłop . Czasem jak go mam na rękach to chce mi zjeść twarz i też przy tym wydaje dziwne odgłosy
@DagLer Kajtek także na mnie warczy. Brzmi jak taki stary chłop . Czasem jak go mam na rękach to chce mi zjeść twarz i też przy tym wydaje dziwne odgłosy
Justi92
A właśnie co do zębów u kogoś się już wykluły?, Nie domyślne te dzieciaki
Tak was poczytałam i sama chęci nabrałam . Miałam już plana na wieczór ale nasz mały książę skutecznie mnie do wszystkiego zniechęcił . Płakał 1,5 godziny wieczorem i nie mógł zasnąć. Ja nosiłam i lulalam, mąż nosił i bujał, i dupa. Płacz. 20min temu mąż latał po podwórku z wózkiem bo już nie wiadomo było co robić. W końcu mały zasnął a my siedzimy jak zombiaki.
Od kilku dni ma taki problem z zaśnięciem wieczorem. Nie wiem co mu jest. Czy to upały czy co. Zębów nie widać, jakby ktoś sugerował
motylek24
Kajtek wkurzony, gorąco. Widzisz już połowa urlopu macierzyńskiego zleciała. Bierzcie się za robotę może bedzie dziewczynka. Choć ja akurat sto razy bardziej będę martwiła się o córkę niż syna., Nie domyślne te dzieciaki
DagLer
Ja mam huligana, Ty kanibala, coś poszło nie tak@Justi92 u nas też mały ma dupkę w górze i głową po łóżku jedzie . Śmiesznie to wygląda bo jak dotrze do zagłówka to wygląda jakby chciał w niego wejść .
DagLer
No my mamy 2A właśnie co do zębów u kogoś się już wykluły?
Załączniki
reklama
Kachar
U nas jeszcze nie widacA właśnie co do zębów u kogoś się już wykluły?