Kachar
Fanka BB :)
no to przrabaneNo to cudownie! O co chodzi temu mojemu dziecku z tym przekręcaniem
Wczoraj był i nie pomogło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to przrabaneNo to cudownie! O co chodzi temu mojemu dziecku z tym przekręcaniem
Wczoraj był i nie pomogło
Moja też nic, leży jak kłoda i ryczy na brzuchuU nas podobnie, a dzisiaj mam dziwny nastrój i doła, że ta moja żaba się tak słabo na ten brzuch przekręca Jednego dnia się przekręci, przez 2 dni ani razu, tylko jak jej pomogę
@Kachar a jak u Was z tym przekręcaniem?
A próbowałaś ją zachęcać? Może jest małym leniuszkiem. Mi fizjo mówiła że mam ćwiczyć z małym obroty i może dlatego tak szybko zaczął mi się sam obracać .U nas podobnie, a dzisiaj mam dziwny nastrój i doła, że ta moja żaba się tak słabo na ten brzuch przekręca Jednego dnia się przekręci, przez 2 dni ani razu, tylko jak jej pomogę
@Kachar a jak u Was z tym przekręcaniem?
Mój młody to samoFika na brzuch co raz , tylko na plecki potem jeden raz jej się udało więc leży na brzuchu jak już się przewróci a potem się wkurza że na plecy nie może hehehhe
U nas to chyba z mięsiac trwało . Więc ja się w z tych obrotów nie za bardzo cieszyłam . Przewracał się na brzuch i zaraz ryk bo nie lubi na brzuchu lezec. I tak latałam do niego co 5 minut go przewracać na plecy bo nie umiał. Ale kilka dni temu nauczył się przewracać z brzucha na plecy, i teraz mi po całym łóżku lataMoja też nic, leży jak kłoda i ryczy na brzuchu
Ale pieknota . I te długie włosy
Daj mi ją, no weeez . Po co ci dwie . Jak ja bym chciała dziewuszke miećTo moja starsza, we wtorek idziemy obcinac włosy bo za Chiny czesac się nie che
Chcesz?! Tylko od razu mówię Nina to charakter że hohoDaj mi ją, no weeez . Po co ci dwie . Jak ja bym chciała dziewuszke mieć