@bazylia128 pochwal sie foto Basi z chrztu
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Jeszcze nie mam zdjęć. Tylko do wyboru od fotograf. A to Basia z babcia. Chrzciny były piękne i było cudownie. Obok na sali było wesele i był świetny zespół 7 osobowy. Moi goście też tańczyli naprawdę piękna uroczystość i później super zabawa. Ja na nic nie mam czasu. Mam Jaśka w domu a jutro jadę z Natalka do matki półki na kontroli i eeg po 3 miesiącach. Już się pakuje nad morze w piątek jedziemy!!!!@bazylia128 pochwal sie foto Basi z chrztu
babcia jaka dumnaJeszcze nie mam zdjęć. Tylko do wyboru od fotograf. A to Basia z babcia. Chrzciny były piękne i było cudownie. Obok na sali było wesele i był świetny zespół 7 osobowy. Moi goście też tańczyli naprawdę piękna uroczystość i później super zabawa. Ja na nic nie mam czasu. Mam Jaśka w domu a jutro jadę z Natalka do matki półki na kontroli i eeg po 3 miesiącach. Już się pakuje nad morze w piątek jedziemy!!!!
A Basia cudowna super ten wianuszek
Basia moala ta sama sukienke co Natalka?super kojarzy mi sie to z dworem brytyjskiej monarchiiJeszcze nie mam zdjęć. Tylko do wyboru od fotograf. A to Basia z babcia. Chrzciny były piękne i było cudownie. Obok na sali było wesele i był świetny zespół 7 osobowy. Moi goście też tańczyli naprawdę piękna uroczystość i później super zabawa. Ja na nic nie mam czasu. Mam Jaśka w domu a jutro jadę z Natalka do matki półki na kontroli i eeg po 3 miesiącach. Już się pakuje nad morze w piątek jedziemy!!!!
Ja dzisiaj bulam na szopingu z Misiaco za lobuz.Po godzinie byl ryk bo nie chciala w wozky tyljo na rekach.Obskoczylam z nia dpslownie 4 sklepy i tak na szybko wszystko.W czwartek jedxiemy do tescia a tam przeciez dzieciaki w tym 2 chrzesniakow wiec cos trzeba bylo kupic a ze promku super wiwc az milo btlo.Kalinie ktora jest moja chrzesnica i ma 2.08 urodziny jeszcze musze domowic na adres tescia taki zestaw do karaoke dla dziewczynki Ona uwielbia makijarz ale juz chyba kupilam wszystko w tej kwestii a spiewac tez lybi wiec zaznaczam ze damencja 5lat ma rosnie z nirj nirmalnie taka kokieta ze szok
bazylia128
U mnie się zaczęły pierwsze kłótnie. Natalka wyjmuje Basi smoczek i sobie wkłada do buzi. Zabiera jej wszystkie zabawki a Baska nie chce oddać i obydwie rycza jprdl mówię ci totalny haos. Tak to jest ta sukienka Natalki z zeszłego roku. Mi się ona też bardzo podoba. Nie chciałam kupować nowej. Poza tym Natalka ja miała na kilka godzin ubrana. Gdzie takie promocje? Jutro jadę do galerii chyba do manufaktury w lodzi jak wszystko będzie ok z wynikami Natalki. Ja ostatnio kupiłam w biedrze taki zestaw do malowania twarzy dzieciom. Ale było śmiech jak Jaśka wymalowaliśmy. Natalka go po buzi cały czas dotykała to jej też coś trasnwlqm na chwilkę taka biedroneczka. No bardzo jej się podobało.Basia moala ta sama sukienke co Natalka?super kojarzy mi sie to z dworem brytyjskiej monarchii
Ja dzisiaj bulam na szopingu z Misiaco za lobuz.Po godzinie byl ryk bo nie chciala w wozky tyljo na rekach.Obskoczylam z nia dpslownie 4 sklepy i tak na szybko wszystko.W czwartek jedxiemy do tescia a tam przeciez dzieciaki w tym 2 chrzesniakow wiec cos trzeba bylo kupic a ze promku super wiwc az milo btlo.Kalinie ktora jest moja chrzesnica i ma 2.08 urodziny jeszcze musze domowic na adres tescia taki zestaw do karaoke dla dziewczynki Ona uwielbia makijarz ale juz chyba kupilam wszystko w tej kwestii a spiewac tez lybi wiec zaznaczam ze damencja 5lat ma rosnie z nirj nirmalnie taka kokieta ze szok
eij
Jeśli chodzi o ubrania to Sinsay ma dosyć fajne wyprzedażeU mnie się zaczęły pierwsze kłótnie. Natalka wyjmuje Basi smoczek i sobie wkłada do buzi. Zabiera jej wszystkie zabawki a Baska nie chce oddać i obydwie rycza jprdl mówię ci totalny haos. Tak to jest ta sukienka Natalki z zeszłego roku. Mi się ona też bardzo podoba. Nie chciałam kupować nowej. Poza tym Natalka ja miała na kilka godzin ubrana. Gdzie takie promocje? Jutro jadę do galerii chyba do manufaktury w lodzi jak wszystko będzie ok z wynikami Natalki. Ja ostatnio kupiłam w biedrze taki zestaw do malowania twarzy dzieciom. Ale było śmiech jak Jaśka wymalowaliśmy. Natalka go po buzi cały czas dotykała to jej też coś trasnwlqm na chwilkę taka biedroneczka. No bardzo jej się podobało.
Reservd,h&m smyk 5.10.15.Oj wszedzie to jesli o dzieci chodzi.zara w sumie tez.ja w reseved kupilam sobie raz jak Tomek zostal z Niunia sukienke i dzisiaj tez sukienke body i koszulke.A dla Miski to wczesniej obkupilam sie ze hej.Dzis co pprawda tylko zatrzymalam sie na 3 parach leginsow a reszta dla tamtych dzieciakow.Wiesz Misia idzie do zlobka wiec bedzie potrzebowac mnustwa ubran bo i tam na przebranie a to pizamka itp.a ona rosnie jak na drozdzach.U mnie się zaczęły pierwsze kłótnie. Natalka wyjmuje Basi smoczek i sobie wkłada do buzi. Zabiera jej wszystkie zabawki a Baska nie chce oddać i obydwie rycza jprdl mówię ci totalny haos. Tak to jest ta sukienka Natalki z zeszłego roku. Mi się ona też bardzo podoba. Nie chciałam kupować nowej. Poza tym Natalka ja miała na kilka godzin ubrana. Gdzie takie promocje? Jutro jadę do galerii chyba do manufaktury w lodzi jak wszystko będzie ok z wynikami Natalki. Ja ostatnio kupiłam w biedrze taki zestaw do malowania twarzy dzieciom. Ale było śmiech jak Jaśka wymalowaliśmy. Natalka go po buzi cały czas dotykała to jej też coś trasnwlqm na chwilkę taka biedroneczka. No bardzo jej się podobało.
chciałam zapytać ile Misia ma ale dostałam cudownego olśnienia przeciez teraz był roczekReservd,h&m smyk 5.10.15.Oj wszedzie to jesli o dzieci chodzi.zara w sumie tez.ja w reseved kupilam sobie raz jak Tomek zostal z Niunia sukienke i dzisiaj tez sukienke body i koszulke.A dla Miski to wczesniej obkupilam sie ze hej.Dzis co pprawda tylko zatrzymalam sie na 3 parach leginsow a reszta dla tamtych dzieciakow.Wiesz Misia idzie do zlobka wiec bedzie potrzebowac mnustwa ubran bo i tam na przebranie a to pizamka itp.a ona rosnie jak na drozdzach.
Takchciałam zapytać ile Misia ma ale dostałam cudownego olśnienia przeciez teraz był roczek
reklama
zalatwilismy chrzest na 13 sierpnia