reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
brak słów po prostu jak mi odpisała to myślałam że zemdleje. Załatwiłam u innej dziewczyny za 65 zł kg poczekam do 30 lipca bo do tego czasu ta stonka ma czas na potwierdzenie🤣🤣🤣 i wtedy będę wiedziała ile kg
No i to jest cena! ;)
Ciekawe ile os będziecie miec :) ale powiem Ci ze sporo zapraszacie. Ja tak sie kiedys zastanawialam jak to u nas bedzie i najbliższych mamy bardzo malo. No chyba, ze kuzynostwo zaprosimy.

Daj spokoj. Powariowali z tymi cenami. Ja zauwazylam, ze takie slubne, ciążowe, chrzcielne itd zawsze maja ceny z kosmosu. Normalny tort w cukierni nie kosztuje przeciez az tyle
Korzystają z okazji żeby zarobić. Najlepiej kupić tort.w cukierni, dokupić na allegro topper z ozdobną figurką i z głowy. O połowę taniej

Korzystają z okazji żeby zarobić. Najlepiej kupić tort.w cukierni, dokupić na allegro topper z ozdobną figurką i z głowy. O połowę taniej
Tez tak mysle.
Ja mam kolezanke co przed ślubem nie powiedziała u fryzjera, ze czesze sie na własny slub tylko jako zwykly gosc. Nie miala welonu tylko jakas ozdobe wiec on jej to od razu wpial. Roznica w cenie ogromna a fryzura wcale krocej sie nie trzymala.

No i to jest cena! ;)
Ciekawe ile os będziecie miec :) ale powiem Ci ze sporo zapraszacie. Ja tak sie kiedys zastanawialam jak to u nas bedzie i najbliższych mamy bardzo malo. No chyba, ze kuzynostwo zaprosimy.
my jesteśmy ze sobą 14 lat i byliśmy przez ten czas na tyłu imprezach tego typu że teraz trzeba prosić 🤣Grzesiek ma 4 rodzeństwa i każdy z nich oprócz jednego brata na dzieci po dwoje ja mam tylko brata jeszcze kawalera zresztą ja też panna 🤣🤣🤣🤣 ale prosiliśmy też rodzeństwo rodziców No i tu nabillo

reklama
Do góry